Mooie duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Prima shirts

Ik koop altijd Casa Moda vanwege de lengte. Wat ik wel minder vind is dat online geen klantenkorting wordt gegeven.

Goede service, geweldige nazorg, prima kwaliteit !

Goede service, geweldige nazorg, prima kwaliteit !

Ik wist welke producten ik wilde bestellen en alles is goed gegaan. De kleding werd op tijd bezorgd, verder geen problemen.

Uitstekende service.

De bezorging was snel en goed verpakt. De overhemden waren prima van kwaliteit en pasvorm. Goede service i.v.m. bericht over ontvangst van het (te groot) geretourneerde overhemd en snelle afhandeling van terugbetaling.

prima service

kleding besteld voor mijn vader omdat hij zoveel is afgevallen en zelf niet uit het verzorgingshuis mocht. Helaas was de bestelde kleding nog te groot. retour gedaan en met 2 dagen stond het geld alweer netjes op mijn rekening.

Meerdere keren verkeerde bestelling binnen gekregen, van andere personen.

Niet goed, de afwikkeling heeft de desbetreffende persoon wel goed afgewikkeld.

Goede ervaring

Alles netjes op tijd geleverd en de retour gestuurde artikelen snel verwerkt en terug betaald.

De kleding is prachtig

Als je wat terug stuurt is het een drama om je geld terug te krijgen dat is jammer nu 4weken en vele telefoontjes nog steeds mijn geld niet terug ze zeggen steeds we hebben het gisteren gestoord vuile leugenaars snap niet van dal mode dat jullie daar mee in zee gaan hoop dat jullie het voor me oplossen dan krijg je een 10

Top geholpen door een deskundige enthousiaste verkoper

Super en zeker een volgend bezoek waard

Mooie kwaliteit en nette prijs en snelle levering

mooie collectie en mooie kwaliteit en ruime keuze.

Keurig geleverd en snel ook

Was mijn eerste online bestelling en die is prima verlopen.

Outstanding.

Een zaak waar je geweldig geholpen en geadviseerd wordt. Men heeft alle tijd voor je. Vanmorgen op afspraak een zomerjack gekocht bij van /dal Arnhem Kronenburg. Mijn favoriete herenmodezaak. dit keer niet onder toezicht van mijn vrouw. Ik had degenen die me hielp gewaarschuwd dat ik goed geadviseerd moest worden omdat mijn vrouw een nogal kritische smaak heeft. Thuisgekomen was mijn vrouw helemaal tevreden over het resultaat. /ik mag nu vaker alleen naar van Dal mode.

Kunnen geen klacht serieus oplossen.

Onbeschoft gedrag. Kom niet meer in de winkel te Goes. Ligt aan 1 personeelslid. Ga voortaan naar Roosendaal (vanuit Goes). Van Dal heeft voor mij hele goede kleding voor een mooie prijs en zeer goed bedienend personeel (op de dame in Goes na).

Fantastisch personeel, fantastische service!

Ik koop in principe al mijn kleding bij Van Dal. Het "vreemdgaan" is op één hand te tellen. Er werken fantastische medewerkers en de service is navenant. Er wordt met je meegedacht en als het niet op voorraad is, dan wordt er gekeken of het in een andere winkel nog wel aanwezig is. Alleen maar top!

Geweldig!

Onze eerste keer bestelling online bij van Dal, zowel het product als de snelle levering waren perfect!!

info

er stond dat er lekkers in zou zitten bij de bestelling maar er zat niks in

Matig tot slecht.

Bestelling plaatsen prima. Na bevestiging dat de zending aan DHL is overgedragen: puinhoop. Tegenstrijdige berichten op de t&t site, planning voor levering vermeld met daarbij "vermelding vertraging", maar geen enkele reden hiervan, zelfs geen excuus. Tot op dit moment nog steeds niets bekend over aflevering. Van Dal heeft aflevering uitbesteed aan DHL, maar is natuurlijk wel eindverantwoordelijk.

kwaliteit viel erg tegen

Ondergoed besteld na 1 was beurt al helemaal verkleurd.

Teleurgesteld

Wij hadden een afspraak van een half uurtje gemaakt in Nijkerk om persoonlijk te kunnen winkelen. Wij dachten dat de winkel gesloten zou zijn, en je alleen op afspraak kon winkelen, en dat er dus een verkoopster alleen voor ons beschikbaar zou zijn op dat tijdstip, maar toen wij kwamen bleek de winkel gewoon open te zijn, en waren er andere klanten. De verkoop- ster benaderde ons niet direct, dus wij hebben zeker 10 minuten zelf een beetje rondgekeken. Ook de adviezen die zij gaf hebben wij als onvoldoende ervaren. Bovendien heeft zij vergeten de pijpen van de broek die mijn man uiteindelijk uitkoos, op de juiste lengte af te spellen. Ook zou zij een broek bestellen in maat 40-32 omdat 38-32 te klein was maar heeft zij uiteindelijk toch weer 38-32 genoteerd en bleek 40-32 er helemaal niet te zijn. Het is niet onze gewoonte om te klagen maar wij waren deze keer helaas echt niet tevreden. (Andere keren wel gelukkig)

Slechte weergave van grote maten

Al jaren koop ik kleding bij Van Dal, maar sedert enige tijd is de weergave van de maten een gok geworden. Als ik uitga van de maat zoals aangegeven in een eerder gekochte broek, dan blijkt die maat niet te kloppen. Een reactie van de klantenservice: u moet de maat aanpassen naar het land van oorsprong. Bijv 12 bijtellen bij de weergegeven maat. Van Dal is een Nederlandse maatschappij en ik verwacht de weergave van de maat in Nederlandse normen. Online kleding passen is niet mogelijk en nu heb ik twee keer een zending teruggestuurd - op jullie kosten - omdat de maat niet duidelijk was. IK zou graag klant blijven, maar dan moet die maatvoering verbeterd worden. Met vriendelijke groet, AJ van Heusden

Goede service en correcte afhandeling

Product terug gestuurd ivm pasvorm. Goede informatie en snelle terug betaling.

Goede service en kleding

Gemoedelijk en altijd goed geholpen

Zoals het hoort

Weet wanneer de zending arriveert Bij retour alle formulieren bijgesloten Binnen korte tijd betaling teruggestort

In de winkel goede begeleiding en klantvriendelijk

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda