Goede producten en goede service

Meestal goede produkten en goede service. Alleen zijn div. zomerjassen van Bartlett gemaakt van volledig dicht polyeter dat totaal niet ademt, ook al staat op het label ademend. Dat klopt niet, ik zweet me kapot in die jassen, dus draag die nooit meer. Weggegooid. geld en geen money back of alternatief geboden door de winkel, want al te lang geleden gekocht. Jammer. Dat kan beter. Heb maar weer een andere jas gekocht die wel ademt. Dus aan iedereen die dit leest, pas op dat je een ademende jas koopt. Kunt dat zelf testen door door de stof heen te kunnen blazen. Gaat dat niet, niet kopen!!! Paul van Breda

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Goed product.

Zie hierboven

Hele fijne service in de winkel

In een keer goed!

Prima keus, maat altijd goed. Snelle levering. Gewoon goed!

Rustig winkelen

Je kunt op je gemak rondkijken zonder dat je steeds aangesproken wordt. Daarna kun je je vragen stellen en word je op deskundige manier geholpen.

Fijne winkel in Bladel

Altijd behulpzaam en zeer klantvriendelijk. Zij hebben een broek besteld voor mijn partner, de bestelling is vlot verwerkt en het werd keurig afgeleverd! Rolletje drop erbij, erg leuk!

Zeer goed verzorgd.

De tijd tussen bestellen en afleveren was zeer kort. De kleding was goed verpakt. De verrassing in de vorm van de minidoosje met paaseitje was een echte verrassing.

Prima product en dito service

Alles prima

Alles is goed geregeld

correcte aflevering

duidelijke afhandeling en beschrijving van het product

Verzending op tijd, iedere keer een aardigheidje erbij.

Prima ervaring!

Keurig

Netjes en op tijd geleverd. Leuk die attentie erbij.

Ik ben tevreden als klant

Ik ben al jaren klant tot grote tevredenheid, ik word altijd prettig geholpen. Ook via de website bestellen gaat prima.

Bij van Dal slaag ik altijd.

Geweldig.

goed.

Leuke winkels met meestal vriendelijke behulpzame medewerkers. Alleen jammer dat de klantenkorting niet geldt bij aankopen in de web winkel. Dan heeft een klantenkaart geen waarde. grt.

perfecte en nette levering!

Nette en kwalitatieve schoen voor een mooie prijs en uitstekende levering.

Goede kwaliteit

Goed advies, kwaliteit. Tijd voor de klanten.

Topzaak! Mooie kleding, goede kwaliteit, veel keus. Leuk personeel( in Dordrecht)

Prima kennis en heel goede service

We werden perfect geholpen en kregen uitstekende adviezen. Prettig om te winkelen

Mooie shirts snel geleverd

Snelle levering!

Vriendelijk

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel in locatie Etten-Leur

Artikelen waren precies zoals voorgesteld.

Mooie kleding voor een fijne prijs

Wordt altijd netjes en relex geholpen

Zeer vriendelijk personeel en goede persoonlijke aandscht

Fijne winkel met vriendelijk personeel. De mogelijkheid tot het maken van een shopping afspraak zorgt ervoor dat het personeel de tijd voor je heeft.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda