Alles was correct

OK

Prima service zal het iedereen aanbevelen

Prima snelle service

Prima winkel, probleemloze afhandeling

Duidelijke en goed werkende website, interessante aanbiedingen en veel maten en kleuren ook daadwerkelijk beschikbaar, wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is. Prima site.

prima service,pretige bediening in de winkel en goede website

prima service, pretige bediening in de winkel en goede website

Uitstekend geholpen super service.

Staan mij altijd correct te woord, Denken goed mee, geven goed advies. Ziin ook altijd oplossingsgericht. Medewerkers zijn prettig in omgang, hebben persoonlijke aandacht en begrijpen alledaagse dingen. Zorgen dat je jezelf op je gemak voelt. Eind hoven heeft een top team.

Heel goed en netjes

Mooie kleding. Snelle levering en goede retour.

goede ervaringen

Bestelling werd vlot geleverd. Ook in de winkel worden we vriendelijk te woord gestaan.

Prettig en behulpzaam met zeer deskundig personeel

Klant vriendelijke en deskunidg personeel dat goed advies geeft.

uitstekende service

D e route naar de winkel in Nieuwegein( grote maten) , is zeer slecht aangeven als in dat grote winkel centrum staat/loopt.

prima verzorgt

Altijd goed

Wij kwamen altijd graag in winkel in Utrecht vriendelijk personeel zoals de meeste mannen die niet graag shoppen ging hij pruttelend maar binnen en tevreden naar buiten helaas is de shop daar weg we weten het ngein heeft shop in city plaza even wennen

Prettig en uitstekend

In 1 woord geweldige service en prijsverhoging goed

Is geweldig

Ik vond erg goed

Keurig.

Goede keuze, snelle en correcte service. Zeer tevreden.

Gewoon goed. WYSIWYG

What You See Is What You Get. En nog snel ook!

Alles zo als gewenst

Goed.

Snel en verzorgd.

Top !

Top levering goede kwaliteit

Mooie overhemd

Keurige tijdige levering volgens afspraak en tegen een nette prijs

Ik vind er altijd iets naar mijn zin.

Mannenmode naar mijn zin. Modern, kleurrijk en voor elk wat wils.

Fantastische service

Op tijd geleverd en retour direct verwerkt. Nadat het mij niet lukte online te bestellen bood een verkoopster van de winkel van van Dal uit Helmond direct aan uit te zoeken of ze onze bestelling vanuit de winkel kon plaatsen. Later is het mij gelukt alsnog de bestelling online te plaatsen. Hartelijk dank voor de geboden service en vlotte afwerking.

Van info op de site tot pakket thuis : alles dik voor elkaar

Prima service, goede prijs/kwaliteit,

Prima winkel, wordt er heel goed geholpen.

Persoonlijk!

Goede kennis en behulpzaam in de winkel.

Super goed ben zeer goed geholpen.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda