Een super fijne mannenmode winkel.

Ik koop graag mijn kleding bij Van Dal omdat ze erg leuke mode hebben voor een nette prijs en vriendelijk personeel.

Bestellen gaat goed via de website. Leuk dat er altijd een kleine note en een attentie in de doos zit van de verzender.

Hele fijne winkel

Altijd een feestje als je kleding binnen komt keurig verzorgd door Van Dal. Grote klasse

Netjes geleverd voor nette prijs.

Aangezien ik 35/40 kg. afgevallen ben moet ik nogal wat broeken en truien bijkopen! Dan is zo’n winterkale dus van harte welkom. Mooie prijzen en keurig snel geleverd.

Super kleding!!

Wij zijn al jaren klant en zijn erg tevreden over de kleding en schoenen. Ook de op website is het prettig winkelen. Alles wordt netjes geleverd met een persoonlijk briefje en een lekkere attentie. Top!!!!!

In de winkel en online is de service prima. jammer dat het pakket niet bij een service punt van DHL kan worden bezorgd bij de bestelling. 1e keer heeft heel lang geduurd met bezorgen.

prima !

spullen (redelijk) snel in huis, grappig lekker snoepje erbij en de overhemden die ik wil voor de juiste prijs!

Betaalbare mode

Ik heb in de kledingindustrie gewerkt en kan oordelen over kwaliteit.het valt me wel op dat de prijzen zijn gestegen in de afgelopen jaren

Modieus, goed passend, heerlijk dragend!

Goede kwaliteit herenkleding in de winkel in Bladel met zeer ervaren personeel dat ook heel goed advies geeft. Maar ook online een fantastisch bedrijf. Prijs Kwaliteit helemaal TOP!!!

fijne winkel ruime keuze goede pasvorm

ik word altijd goed geholpen met goed advies de kleding past goed

Zeer Klantvriendelijk, goede kwaliteit voor een zeer goede prijs

V Dal is voor mijn man zeer positief, vooral de schoenen zijn top ! Sjaals, sokken, alles van zeer goede kwaliteit. In de winkel Zeer klantvriendelijk, je pakt ook nooit op een lege plaats want hangt het niet in de winkel dan bestelt men het voor je. De kleding vinden wij (soms) nog iets voor de meer oudere man, maar het wordt al veel beter. Al met al voor ons een aanwinst voor de man in onze stad.

Super blij met deze zaak.

geweldige mode voor de man, vriendelijk personeel.

Prijs kwaliteit is prima

Mooie kleding, snelle levering en altijd een hand geschreven kaartje erbij met wat lekker. Mooi bedrijf.

Een prima winkel

Wij worden altijd vriendelijke ontvangen. Mijn moeder(met dementie) wordt mee in de gaten gehouden zodat mijn vader en ik kunnen zoeken. Dat is een mooie service. wij komen altijd in de winkel in Eindhoven.

Levering volgens spraak. Zoals het hoort.

Goed verpakt. Is aandacht aan besteed. Terugsturen ook correct afgehandeld.

Mooie collectie voor de doelgroep. Prima kwaliteit voor een faire prijs

Ik kom al jaren bij Van Dal. Voor de oudere klant een moderne en een klassieke collectie met een mooie kwaliteit. Kom graag in Waalwijk. Prima advies door het personeel.

Bijna goed

Gekregen wat ik besteld had. Wel jammer dat ik niet de 10% korting krijg zoals in de winkel,plus onder n bepaald bedrag komen de verzendkosten er ook nog bij !! Daarom bestel ik zo min mogelijk,ook als het in de winkel niet verkrijgbaar is. :(

Mooie producten ,leuke aanbiedingen ,snelle levering , meerdere manieren om te betalen , echt top geregeld

Perfect!

Heel prettig! Ik kocht al jaren mijn kleren bij van Dal in Barneveld of Nijkerk. Onze dochter had een chalet in Voorthuizen. Helaas is dat verkocht, dus komen we er niet meer. Fijn dat ik op deze manier klant kan blijven.

Ik wil wel een beoordeling in blijven vullen heb fout gedaan

nwrjes bezorgd en afgehandeld

Goede kwaliteit voor reële prijs.

Bestellen via de website is erg makkelijk het bestelproces traceerbaar en de uitlevering met verassingssnoepje😘 Retouren gaat ook gemakkelijk, kortom en betrouwbaar.

Al jarenlang mijn modewinkel in Dordrecht

Direct bij de eerste keer , was ik overtuigd van het assortiment voor mijn keuze , dat blijft al moeten wij van Rotterdam komen geen probleem

Goede kleding, vlotte en prettige afhandeling aankoop en prijstechnisch aanvaardbaar.

Betaalbare kwaliteit

Zowel in de winkel als via web is het prettig "winkelen ".

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda