Uitstekende service

Uitstekend geholpen

Goed en vakkundig geholpen door mensen die echt van t vak houden

Uitermate tevreden

Prima kwaliteit, vlotte bezorging, goed verzorgd!

kwaliteit goedverpakt en snelle levering.

Kleding is van goede kwaliteit heb nog niet in de winkels gekocht, maar ga beslist eens langs. Schoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit, sportief en casuel. Je kan kennissen deze Vidal mannenmode aanbevelen.

Alles in één keer goed en op tijd bezorgd.

Alles in één keer goed afgeleverd.

De bestelling in een keer goed geleverd en alles was naar wens.

Fantastisch.

Helemaal goed en naar onze zin. Fantastisch product.

Klantvriendelijk in alle opzichten

Plezierig om bij van Dal te bestellen, het gaat gemakkelijk & goed en ze komen na wat is aangeboden, dus wat wil je nog meer?

Geweldig!!!!!

Goede kwaliteit, op tijd geleverd, zeer tevereden

Bestelling op tijd afgeleverd,goed ingepakt!

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Keurig aflevering

De stroopwafels niet aangetroffen

Van Dal geeft mij het gevoel een professioneel bedrijf te zijn die mij als klant belangrijk vindt!

Overzichtelijke site, ben snel na aanschaf per mail geïnformeerd over de koop en levering. Artikelen werden keurig op tijd geleverd in een verzorgde verpakking en met één lekker stroopwafeltje erbij voor bij de koffie of thee, leuk! Wel jammer dat mijn partner moest toekijken ☺️!

Uitstekend verzorgd.

De bestelling was goed ingepakt en keurig op de afgesproken dag bezorgd.

Alles is prima gegaan

Het is allemaal uitstekend verlopen. Helaas moest ik mijn bestelling weer retour zenden. Dat was omdat het niet mijn juiste maat was. Zodra ik mijn geldbedrag weer op mijn bankrekening heb staan ga ik weer een bestelling plaatsen met een andere maat opgave. Ik ben meer als tevreden.

Eenvoudig en gemakkelijk online bestellen

Daar de benodigde artikelen niet meer in mijn maat voorradig waren in het filiaal, toch maar eens online besteld. Een fluitje van een cent, en na een paar dagen de nieuwe kleding op de deurmat.

Goede service em kwaliteit

Kleding netjes op tijd afgeleverd, met elke keer een persoonlijk kaartje met wat lekkers erbij.

Prima kwaliteit

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Zeer positief

Zoals beloofd bestelling 1de volgende dag ontvangen

Snelle en adequate afhandeling bestelling

Duidelijke website en goede omschrijving, daarbij een snelle en adequate verwerking van de door mij geplaatste bestelling. De levering van de bestelling was keurig op tijd De bestelling was goed verzorgd en prima verpakt. Kortom een aanrader

Vriendelijke behandeling en goede adviezen

Bij Van Dal wordt je altijd vriendelijk, maar wel deskundig geholpen. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om zelf door de winkel te lopen om kleding e.d. te bekijken.

fantastie

Een goed assortiment waar elke man zeker iets kan vinden, en goede verkopers die je graag helpen, jammer dat jullie uit Harderwijk zijn vertrokken.

Bestelling werd snel en keurig verstuurd.

Snelle levering en netjes verpakt.

Goedpassende casualkleding, met perfecte service in de winkel als via de website.

In de winkels wordt je vriendelijk geholpen en een probleempje via online bestellen wordt goed opgelost. De kleding is echt mijn stijl.

Kwaliteits spul. Zit lekker.

Wel een keer moeten ruilen, maar was geen probleem.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda