makkelijke, vriendelijk goede kwaliteit

Regelmatig schaf ik op een makkelijke manier kleding aan via de website van Van Dal mode. ook ga ik nog wel eens naar een winkel. Altijd zeer vriendelijke en adviserende mensen.

Levering netjes verpakt, retourbon en attent kaartje erbij, mooi product. Voldeed aan beschrijving.

Prima en keurig verzorgde bestelling

Mijn eerste bestelling, correct en prima verzorgd met een reeds aanwezig retourticket, mocht dit noodzakelijk zijn. Verder mooie producten en zelfs een kleine attentie er bij. Zeker voor herhaling vatbaar

Prettige bediening met kijk op pasvorm. Dat is wat ik in elk geval nodig heb en waardeer.

Sinds dit jaar heb ik van Dal ontdekt. Een verademing in herenmode.

Terugsturen geen enkel probleem

Twee overhemden en een poloshirt gekocht in de uitverkoopwebshop. Dom genoeg van mij bleek het poloshirt niet 100% katoen te zijn (niet op gelet bij bestellen). Verder bleek een van de overhemden een verkeerde maat te hebben. Er stond weliswaar XXXL op het label, maar het leek wel een De-Waard-tent! Zoiets als XXXXXL zeg maar. Retourneren geen enkel probleem. Afgeven bij een DHL-afgiftepunt en twee dagen later de ontvangtsbevestiging en het bedrag van de twee kledingstukken teruggestort. Precies volgens afspraak. Hulde!

Een fijne herenzaak,kan er altijd slagen

Goede kwaliteit veel keuze en vriedelijk personeel,erg behulpzaam Mijn man kan er altijd goed slagen

Zowel in de winkel als online: persoonlijke en zeer prettige service!

geen verder omschrijving nodig!!

Bezorging zoals beloofd

Goede kwaliteit bezorgd volgens afspraak

Kwaliteits kleding

Wij kopen al jaren bij van Dal Mannenmode, altijd erg tevreden en we komen altijd wel met mooie kleding thuis. Sinds kort ook online besteld, prima pasvorm, wij weten wat we moeten bestellen kennen de merken die perfect passen. Dus dit gaan we zeker meer doen.

Prachtige kwaliteit kleding

Prachtige moderne kwaliteit kleding.

Prima zaak

Prima zaak

Mooie, stevige schoenen snel geleverd

Dit is de eerste keer dat ik een bestelling bij van Dal heb gedaan. De schoenen zijn snel geleverd, goed verpakt en compleet. Tot nu toe erg tevreden.

Bestelt via de webwinkel in een dag thuis.

In Etten Leur en Den Bosch super en zeker de kwaliteit.

Vlotte levering en goede kwaliteit

De kleding is van goede kwaliteit en in een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zowel met de winkel als de webshop goede ervaringen. Bij een misser in maat werd snel een oplossing geregeld!

Geweldig!

Snelle levering en verpakt in mooie doos. Daarnaast een opvallend detail: een versnapering en een bedankje van degene die de order verwekt heeft.

Van Dal in Breda, Etten-Leur en Baarle Nassau

Altijd super klantvriendelijk en juiste advies. Ik koop mijn man zijn kleding hier altijd. Kwaliteit kleding en goede service van het personeel staat garant in bovenstaande winkels. Favoriete winkel is voor ons in Breda. Met vriendelijke groet, Peter

Snelle levering. Keurig in doos verpakt met leuke attentie.

Betere service nog nergens anders ondervonden !

Snelle, correcte en goed verzorgde zending met een persoonlijke noot en versnapering. Retourneren en de restitutie van het niet gehouden artikel is prima geregeld en na drie werkdagen al het geld retour op de rekening. Zeer nette en persoonlijke benadering omtrent de levering en de retouren van de bestelling. In twee woorden: " Petje af" voor van Dal.

Alles prima geregeld!!

Duidelijke site, duidelijk bestelproces, snel geleverd, alles OK!

Snel geleverd, ,prachtig verpakt. Ook bij het returneren alles prima geregeld. Heb veel vertrouwen in. Ik koop daar graag.

De volgende dag al in huis!

Zending keurig verpakt in een doos. Met persoonlijk kaartje en leuke attentie. Geeft hetzelfde goede gevoel als shoppen in jullie winkels. Super!

Top 👌🏻

Per ongeluk op uw site terecht gekomen door het zoeken op ‘merk’ (schoenen) en prijs! Wat een aangename verrassing toen ik het smaakvol ingepakte pakket opende. Zo’n klein gebaar zeer op prijs gesteld. En blij met het door mij bestelde ;-)

Geweldig!

Het pakket is persoonlijk gemaakt door een kaartje en een attentie. Nog nooit eerder zo’n persoonlijk pakket gekregen!

goede service

Geweldige service