Fijne winkel en geweldig personeel

Altijd geweldig geholpen in Hilversum jammer dat deze winkel weg is nu naar barneveld ook geweldig.

goed en vlotte service

Al mijn bestellingen vlot en correct geleverd en de retouren ook prima af gehandeld

Alleen maar goed

Ik zweer bij het merk Bartlett, alleen maar verkrijgbaar bij van Dal. fijne pasvorm, levering vandaag besteld morgen in huis en dat klopt. van Dal blijf zo doorgaan, ik vindt dit online bestellen fijn en gemakkelijk. Alles degelijk verpakt en een rolletje drop toe prima.

Het colbert is een prima aankoop

In de nieuwsbrief stond een mooi colbert. Dat meteen besteld en de volgende dag was het colbert al in mijn bezit. Als extra was er een rolletje Topdrop met de tekst: Bedankt voor uw aankoop! De drop is Top en het colbert is dubbel TOP.

Geweldige service

Keurig en op tijd geleverd. Ook het retour sturen is simpel en duidelijk weergegeven. Goede verpakkingsmaterialen en een toegevoegde attentie was erg smaakvol 😉

Van Dal zorgde voor een vlotte afwerking van mijn bestelling

In de winkel mijn maat niet gevonden. Tijdens de sale stond het colbert op de site in mijn maat en ook nog eens afgeprijsd. Thuisbezorgd met hanger, een vriendelijk kaartje en een rolletje drop👍

een goede servise zoal in de winkel als op de website

ik heb een broek gekocht in de winkel werd netjes en goed geholpen wilde nog een jas maar was niet meer in mijn maat en er werd netjes gekeken op de website of hij daar nog was en is toen gelijk gereserveerd. top in een woord.

al jaren mijn kleding leveransier

Altijd eerlijk en vakkundig geholpen door de medewerkers in Nieuwegein. Als het niet staat zeggen ze het ook. Miskoop daar nog nooit gehad. Mannenmode dat is de juiste term voor deze winkel, altijd voldoende verschijdenheid en mee gaand met het mode beeld.

Kwalitatief erg goede kleding tegen scherpe prijzen

Prettige webshop en na een bestelling wordt men volledig op de hoogte gehouden van de bestelling. Mocht het artikel toch niet naar wens zijn kan men het makkelijk retourneren met bijgeleverde adres sticker. Enne....prima kwaliteit stroopwafel!

No nonsens zaak waarbij ik goed kan slagen en me prettig voel

Draagbaar assortiment tegen redelijke prijzen

Zie onder

Alle voorbereidingen waren perfekt maar helaas viel de kleur tegen en is het overhemd teruggestuurd

prima service via online shoppen

het bestelde artikel werd vlot bezorgd en voldeed geheel aan de verwachtingen.

Ik zie er altijd goed gekleed uit.

Het vaak een feestje als je bij Van Dal komt. Mensen met verstand van zaken die mij aan alle kanten voorzien van kleding advies. En pas nog een vest gekocht via de webshop van van Dal. Ook dat ging heel goed snelle levering en stroopwafel toe leuke geste. Ik ben al jaren vaste klant, voor mij is er maar één winkel en dat is van Dal. Ik ga daar door in geen ander winkel kijken. Ik kwam jaren geleden in Utrecht en we hebben in Woerden inmiddels ook al jaren een van Dal filiaal. Met een top team. Ga zo door.

Altijd geslaagd

super vriendelijk en klantgericht

Snelle service met online bestelling

Prima, makkelijke site, snelle service

goede winkel

goede winkel goede verkopers , leuk assortiment .

Zeer geslaagd

Een overhemd gekocht. Daarna een goede communicatie over levering per mail. Wat beloofd werd, was ook zo. Levering een dag later. Bedankt.

Fijne kleding

Perfecte maten , goede kwaliteit

Super service en vriendelijke verkoop(st)ers

Goeie adviezen. Meedenken en toch vrijlaten. Soepel retourbrengen. Korting voor vaste klanten.

Al met al zijn het goede produkten bij Van Dal

Ik heb daar shirts, een kostuum en vest gekocht en werd keurig geholpen, de prijs was naar zin,, en de kwaliteit van het gekochte ook.

fijne winkel

ik kan goede aankooppen doen zeer leuke kleding en zeer goed personeel

Goede kwaliteit

Mijn man kan er heel goed slagen

fijne winkel,en goede kwaliteit, met prettig personeel

ik ben niet zo`n winkel.in en winkel uit maniak, maar in de zaak van V DAL in ZEIST voel ik mij wel op mijn gemak, Rustig en bekwaam personeel ,ook online wel wat besteld ,prima op tijd geleverd, dit is echt mijn mode zaak,al jaren,

Snelle en correcte levering

Gijzenveld 6