Hoge kwaliteit, snelle levering.

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Mooie en betaalbare mode!

Het winkelen in de Van Dal modewinkel in onze woonplaats Barneveld is prettig en het personeel is klantgericht

geen

Ruime sortering in veel keuren en maten

Een polo met lange mouw is bijna niet te vinden. Bij van Dal wél!

Hier kan je zaken meedoen

2 pantalons zeer snel geleverd en prima pasvorm. Goede kwaliteit zoals we gewend zijn van Van Dal

uitstekende herenmode zaak met goede service

Ben al jaren met plezier klant van Van Dal en word altijd perfect geholpen. Ik koop in Arnhem, Veenendaal soms, maar het meeste in Wijchen omdat Ruud Ashman jaren geleden van Arnhem naar Wijchen is gegaan als filiaalmanager en altijd perfect door hem geholpen word.

Helemaal aan mijn verwachting voldaan !

Ruime keus, goede kwaliteit, snelle levering.

goed mooi bedrijf zelfs online, super afhandeling

bestelling via internet, levering sneller dan verwacht geleverd. aardig kaartje bij de bestelling van degene welke de opdracht had verwerkt, welke bedrijf doet zo iets nog. prima ga zo door.

Geweldig bedrijf

Colbertje besteld, helaas waren de mouwen te lang. Retour gestuurd en netjes een mailtje gehad dat het binnen was en binnen enkele dagen mijn geld terug gestort zou worden. Medewerkers van de klantenservice TOP personeel, heel vriendelijk en behulpzaam.

Heel goed 👍

Snelle levering. Mooie overhemden.

Hele mooie kleren super te vreden

topklasse en uitstekende behandeling

uitstekend

Top geregeld, snel in huis!!

Top geregeld, snel in huis.

De bestelling was snel gedaan en snel bezorgd dat vind ik service

Goed geregeld.

Prima kwaliteit. Snel geleverd.

Zeer Goed

Heel snel geleverd en mooie kwaliteit. Echt een aanrader.

Ruime keus goede kwaliteit

Veel keus uit mooie overhemden snelle service en goede kwaliteit

Snel geleverd !

Altijd goede service in de winkel en op de website !

Top snel en goed geleverd

Ben helaas misleid.

Ik ben een vaste klant van van Dal Herenmode. Koop mijn kleding zo goed als altijd in de winkel. Heb nu eens twee kledingstukken via de webwinkel besteld.Ik ben echter teleurgesteld en voel mij misleid. Ik bestelde perse een Bartlett & Walker pantalon, maat 25, omdat ik al zo'n exemplaar in huis heb en goed bevalt. Maar het is geen Bartlett& Walker pantalon die ik ontvangen heb, terwijl deze wel tussen de B & W- collectie stond. Mijn vrouw had de schaar al in een pijp gezet om op lengte te maken, anders was hij geretourneerd. In de toekomst toch maar liever naar de winkel.

Snel, vriendelijk en toegankelijk

Webshop: snelle levering en eenvoudige retourmogelijkheid. Winkel: netjes, prettig en behulpzaam. Gevoel van 'welkom'.

super

de bestelling snel ontvangen hele mooie kleding ook de retourzending heel snel teruggestort. echt een aanrader

Snelle levering, goede service.

Besteld - snel geleverd en goed verpakt - tijd van leveren klopte / alleen het retour sturen is bij DHL wat 'duister'. Geen bewijs van inleveren, maar 'je krijgt een ,mailtje'.... Na een week nog steeds niet, dus ik hoop maar . . . . . .

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda