Gekregen wat ik verwachtte

Dat wat besteld werd was er zoals beloofd. De informatie over de bezorging was prima!

top !!!

mooie overhemden, snelle levering, goed verpakt.

Accuraat

Snelle levering voor deze prijs goed product

zeer goede service en levering

was bekent met jullie via de winkel in de Makado Beek, ook bestellen via jullie website is een fluitje van een cent.

geweldige servise

GEWELDIG BESTELD EN GOED ONT VANGEN

Keurig heel leuk met dat vriendelijke kaartje er in

super en snelle ervice

super mooie shirts

Weet het nog niet pas een keer besteld

Zeer tevreden over 1 bestelling via de website en meerder artikels in de winkel

Wij zijn in jullie filiaal in Breda geweest 6 artikels gekocht we hadden nog graag een polo maar deze was niet in de juiste maat . We hebben de vraag gesteld is deze nog in een ander filiaal op voorraad in de juiste maat daarop was het antwoord, nee. Ik kijk op jullie website en ja hoor daar heb ik hem wel besteld. Wat jammer dat jullie verkoopster ons niet naar jullie website verwijst , zo doen jullie jezelf te kort...….. Uiteraard maakt het ons niet uit, maar ik wil er jullie wel van op de hoogte brengen nu de gelegenheid er is. Verder zijn wij over de winkels en collectie zeer tevreden jullie zijn goed bezig de juiste verjonging voor de doelgroep .

Kordaat

altijd kloppend en op tijd

Winkel in nijkerk heeft vriendelijk personeel, behulpzaam. En bestellen via online is de service ook top. Schrijf je het emailadres van jezelf verkeerd bellen ze je persoonlijk op. Top !

Prettige dames die van wanten weten in de winkel

Fijne kleding die ook prettig draagt .

Nette, snelle levering. Met een persoonlijk kaartje!

Netjes en plezierig geleverd.

Super snelle en nette levering!

Hele snelle levering, met een persoonlijk kaartje en een lekkere stroopwafel. Heel attent!

Heel attent een persoonlijk kaartje erbij !!

Snelle levering en mooie kwaliteit!

zeer goede kwaliteit Prima

Sehr gut!

perfekter Service, danke!

een top winkel

heel mooie mannen kleding en betaalbaar zeer goede service en het personeel is SUPER vriendelijk mijn man heeft alleen maar kleding van Van Dal

Prima de luxe

Top kwaliteit en leuke modellen, wel jammer dat jullie geen winkel hebben in leiden, moeten jullie toch eens over gaan nadenken. Succes

Professioneel en goede service

Medewerkers zijn erg klantvriendelijk en verlenen goede service. Straalt professionaliteit uit.

Perfect!

Snelle online service.

Bestelling snel en netjes uitgeleverd

Goed en mooie kledingk

Fijne en betaalbare kleding goede pasvorm

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda