Pluspunten

Eerste keer besteld, verast door een persoonlijke kaartje en een stroomwafel

Pluspunten

Kennis van zaken is prima. Ook goed inzicht in welke maat de klant nodig heeft. Voorkomt veel passen

Pluspunten

Voor het eerst zaken gedaan met dit bedrijf door schoenen te bestellen. Bestelprocedure verliep eenvoudig. Schoenen werden zeer snel geleverd. In de doos zat buiten de schoenen een kaartje van Sabine met de tekst: "veel plezier met uw nieuwe schoenen" en wat lekkers. Helaas was de bestelde maat te klein. Schoenen geretourneerd met het bijgevoegde retour-label en gelijk een maat groter besteld die perfect zitten. Dit alles, verzenden en retourneren is kosteloos. Vervolgens mail ontvangen dat mijn geretourneerde bestelling in goede orde was ontvangen. Al met al kan ik alleen maar zeggen dat als je zo met je klanten omgaat, je je onderscheid op een hele goede manier!!!!!! Alle lof voor dit bedrijf want beter kan je het niet wensen. Van mij krijgen ze dan ook een 10 met een Griffel.

Geen, beter kan mijns inziens niet.

Pluspunten

snelle levering, goede info

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Goede service Snel en goed geholpen

Bij sommige kleding is de maat niet altijd duidelijk. Maat kan afwijken per kledingstuk (ontwerp)

Pluspunten

Prachtige kwaliteit, goede pasvorm en maattabel Snelle levering Prima verpakking met verrassing

Pluspunten

alles goed

vermeld hoe het verstuurt word en het track en trace nummer bij de bestelling meteen en niet achter af

Pluspunten

Op tijd geleverd

Ook reclame artikelen in een recycle bare plastic zak in de doos. Doos nat geregend zijn de spullen nat

Pluspunten

Snelle levering Ruim aanbod aan mannenmode Betaalbare prijzen Fysieke winkels verspreid over Nederland

Pluspunten

Goede kwaliteit, betaalbare kleding met ruime keuze in grote maten Keurige en snelle levering. En met de klantenpas altijd 10% korting in de winkel TOP!

Pluspunten

Prima verzorgd pakket met de juiste spullen en met zelfs een leuke attentie!

Geen.

Pluspunten

Makkelijke bestelsite en vlotte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk, goede service.

Kwaliteit van de kleding mag iets beter. Ook maatvoering lijkt iets af te wjken van andere merken. Bijv. XL maat lijkt eerder een L+ of XL-.

Pluspunten

Mooie producten, prima service

Iets duidelijkere informatie over het product op de website

Pluspunten

klantvriendelijk, goed advies, prima service.

meer exemplaren bij gangbare maten.

Pluspunten

Een Topbedrijf, prijs kwaliteit een 10 en ieder seizoen weer een mooie collectie mannenmode.

Pluspunten

Snelle levering, kleding is van zeer goede kwaliteit.

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel zowel op het hoofdkantoor als in de winkel op het Koningsplein te Tilburg. Deskundig advies mbt tot het kiezen van de juiste maat. Ruime keuze in moderne kleding en pasvormen voor ook de corpulente man.

Geen suggesties.

Pluspunten

Perfecte levering. Shirt voldoet aan verwachting volgens foto. En de zeer leuke attentie in de vorm van een stroopwafel. Zeer gewaardeerd!

geen

Pluspunten

Goede kwaliteit

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda