Pluspunten

Gewoon alles. Ga zo door.

Pluspunten

Goede en vriendelijke service, ook online prima!

Pluspunten

snelle levering mooi aanbod correcte prijzen

nog geen verbeterpunten gevonden na 2 bestellingen

Pluspunten

De website is zeer duidelijk en helder. Verder is de wijze van verzenden top. Er zitten plakbandjes op met hartelijl dank voor uw bestelling, vervolgens maak je de doos open, net een cadeautje door het plakband, en dan tref je naast de bestelde producten een klein eierdoosje aan met bedankt voor uw aankoop en 6 paas eitjes en een echte nederlandse stroopwafel. Daarnaast nog een handgeschreven kaartje van de persoon die het heeft verzonden. Zo maak je een aankoop een echte beleving, top gedaan.

De kleding maat is omgezet waardoor ik eerst een echt veel te grote broek had ontvangen. Wellicht men daarop attenderen.

Pluspunten

Snelle en perfect verzorgde verzending en aflevering.

Pluspunten

Wat een supersnelle levering. Kom normaal in de winkel waar de collectie groot is , de winkel mooi en personeel vriendelijk.

Jammer dat je online niet de 10% klantenkorting hebt.

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Van Dal zorgt voor een snelle en accurate levering van de bestelde artikelen. Compliment!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en ons telefoon contact was ook heel goed.

Niets door gaan zoals nu

Pluspunten

Snel en goed geleverd

Pluspunten

Snelle verzorgde levering

Pluspunten

Ideale winkel Voor n alleenstaande man op leeftijd, die niet van shoppen houd, zoals mijn vader. Goed advies van de verkoopsters/ verkopers. En de registratie van zijn maten, komt heel persoonlijk over en geeft vertrouwen.

Pluspunten

Goede webshop

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering via webshop

Pluspunten

Goede verzorging na bestelling. Snel opgestuurd, goed verpakt. Goede kwaliteit keding , gebruik deze al jaren. Leuke attentie erbij en hand geschreven kaart van inpakster/of inpakker.

Pluspunten

Inderdaad aan te bevelen

Geen idee, op deze manier verder gaan is het devies

Pluspunten

Pluspunten

Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Deskundig en sympathiek personeel. Praktische winkelindeling!

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda