Pluspunten

Bestelling werd vlot geleverd en de retourzending eveneens snel afgehandeld. De vervang-bestelling kwam eveneens vrij direct en de leveringen via DHL liepen naar wens.

Geen, wij zijn tevreden.

Pluspunten

Correcte en snelle levering.

Pluspunten

bedrijf met grote maten kleding blijft een gok of het zal passen ga meestal naar de winkel

Pluspunten

Bestelling netjes geleverd !

Heb een mail gekregen dat pakketje verzonden was en dat ik een mail zou krijgen met een track en tracé code. Deze mail heb ik niet ontvangen.

Pluspunten

goede kwaliteit snelle levering

geen

Pluspunten

Keurige verzending. Kwaliteit!

Vorige week bestelde ik ook een jurk bij een andere firma. Nadat ik een foto had gestuurd van mijn retour zending, had ik na 1 dag het geld retour gestort op mijn bankrekening. Dat is service met een grote S. Voorbeeld, doet goed volgen

Pluspunten

Snelle levering. Zag er keurig uit.

Pluspunten

Snelle levering Netjes en verzorgd verpakt

Nvt

Pluspunten

Geweldige service! Adresgegevens stonden achteraf gezien verkeerd in de database, maar zelfde dag, zonder te wachten op eventueel retourneren, werd opnieuw de zending verstuurd naar het juiste adres.

Nvt

Pluspunten

Goede kwaliteit en met zorg verzonden. Orgineel persoonlijke geschreven kaartje en een lekkere stroopwafel voor bij de koffie.

Pluspunten

Goede Service, en wat winkels betreft vriendelijk personeel.

Pluspunten

prima geholpen door personeel

Pluspunten

Mijn man is al jaren vaste klant bij een fysieke winkel van van Dal. Dit was de eerste kennismaking met de webshop. Een aangename.

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering goede prijs/kwaliteit heb gebeld voor informatie vriendelijk en goede informatie gekregen

geen verbeterpunten

Pluspunten

uitstekende service en prima kleding. Ben erg tevreden

Pluspunten

Jammer dat overhemden van hetzefde merk in dezelfde maat een lenteverschil hebben van 4-5cm.

Pluspunten

Zowel in de winkel als online een hele goede service. In de winkel altijd zeer goed geholpen en vriendelijk.

Nvt

Pluspunten

snelle en correcte levering

geen

Pluspunten

Goede kleding collectie voor senioren.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda