Pluspunten

een geweldig bedrijf waar ik altijd kan slagen

Pluspunten

Goederen zijn van zeer goede kwaliteit . Snelle en correcte levering .

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering, korrekte afwerking

Pluspunten

Goede service,snelle levering. Bij retour zending snelle verwerking. In het pakje een kaartje en een stroopwafel echt super leuk.

Pluspunten

Goede zaak met mooie, sportieve en kwalitatief goede kleding.

Negatieve ervaring met een personeelslid in Maassluis die inmiddels weg is. Weer een keer langs gegaan en zeer prettig geholpen in een mooie goed gesorteerde winkel ook online goede ervaring. Tip: personeel altijd goed screenen op kennis.

Pluspunten

Altijd vriendelijke behandeling! Ik koop hier graag!

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed voor verkoop in de winkel.

Verkoop via internet moet verbeterd worden. Het verzendadres die door de klant gegeven is moet goed doorgegeven worden aan de verzender

Pluspunten

Nette kleding en een goede service.

Pluspunten

zeer goede afhandeling van de order

geen

Pluspunten

Meer grote maten aanbieden de meeste zijn al uitverkocht als het om maat 5 keer xl gaat is erg jammer vind ik

Pluspunten

webshop is overzichtelijk en alles goed vind baar en snelle levering

geen ga zo door

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit.

Pluspunten

De ervaring, voor mij de vestiging Hilversum, was zeer positief. Werd daar altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig geholpen.. Jammer dat deze vestiging is opgeheven. Mijn nieuwe ervaring nu met de webwinkel is mij goed bevallen. Mogelijk kunnen we onze relatie zoi voortzetten.

Pluspunten

wij werden leuk en vlot met goede adviezen geholpen. door een goede verkoopster.

ik zou het zo niet weten.

Pluspunten

Via internet trui besteld mooie trui mooie kwaliteit Keurig op tijd binnen 2dagen .zijn er blij mee

Pluspunten

Persoonlijke touch maakt het verschil

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede site met wel iets te conservatief aanbod, voor de rest prima.

Iets "spannender" aanbod, en betere kleur aanduiding. Bij laatste bestelling was de geleverde wintertrui meer oranje dan geel zoals afgebeeld. ( Is toevallig wel een modekleur voor voorjaar/zomer 2019.)

Pluspunten

Prima geregeld

Pluspunten

Het pakket was keurig verzorgd. Besteld op de verwachte datum en tijd. Helemaal perfect vonden wij de kaart van de inpakker/verzorger van ons pakket. De bestelde artikelen voldeden aan de verwachting. Gewoon een perfecte online bestelling en verzorging.

Pluspunten

Snelle hulp

Geen gewoon goed

Pluspunten

Al jaren klant. Dit was de 1e keer dat ik online bestelde

De maataanduiding broeken is onduidelijk. Als drager van de maat 34/32 is door mij een broek 34 besteld. Wat bleek: dit was een broek 34 inch. Deze broek is teruggestuurd. U wordt verzocht meer duidelijkheid te verschaffen

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda