Pluspunten

Goed assortiment. Goede kledingadviezen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten. Goede prijsstelling. Online variant is een zeer welkome aanvulling

Bezorging op een DHL punt zou voor mij een uitkomst zijn

Pluspunten

Mooi kleding met juiste maten

Pluspunten

De geleverde truien zijn top en werden heel snel geleverd Ondanks dat de bestelling rond de kerstdagen besteld werden

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Site Web précis. Livraison parfaite en 24 H

Pluspunten

Het aanbod is groot en goed. Levering snel en correct

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Fijne en vriendelijke verkoop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles keurig netjes afgehandeld goed verpakt ,duidelijk in retourn beleid indien nodig.

Houden zo

Pluspunten

Duidelijk en gemakkelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk

Bij overhemden graag extra info bij de maten. Lengte, omvang etc. Hetgeen meestal achterop het kaartje staat als je de overhemden uitpakt.

Pluspunten

GOEDE KLEDING SNELLE LEVERING!!

GEEN

Pluspunten

Correct en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel snel mijn bestelling kunnen plaatsen. Communicatie over levering ook prima. Bestelling in goede orde ontvangen.

Heel vreemd dat ik mijn klantnummer moet invullen en toch niet in aanmerking kom voor de 10 o/o klantenkorting. Ik had namelijk ditzelfde artikel reeds in de winkel gehaald en wilde alsnog een zelfde broek hebben. Vlgs het personeel zou ik ook bij een bestelling via internet deze korting ontvangen. Dus niet..

Pluspunten

Ik kreeg duidelijke antwoorden op vooraf gestelde vragen, hetgeen mij het vertrouwen gaf om een bestelling te plaatsen. Bij levering was ik blij verrast over het geleverde product en de bijgevoegde verrassing en ik ben daar zeer tevreden over.

Pluspunten

Goed kom altijd in Veenendaal ( had nu even geen tijd)

Pluspunten

Mooie kleding, goed pasvorm en snelle levering

Pluspunten

Mooie kwaliteit spullen voor een redelijke prijs

De 10 % korting ook op de webshop geven..

Pluspunten

Snelle nette levering!!

Retouren vind ik niet goed ! Klant krijgt geen bewijs van retour komt het niet aan of gebeurt er wat mee wat dan krijg je jullie nee tegen ja van klant ! Dat vind ik niet goed ,heb vd week dinsdag retour gestuurd nog niks gehoord maar moet 160 Euro terug krijgen .

Pluspunten

Duidelijk uitleg met retouren. Goeie kwaliteit!

Pluspunten

nvt

Pluspunten

Snelle Levering Kwaliteit voor een goede prijs.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda