Pluspunten

Mijn bestelde producten zijn prima geleverd. Maat en kwaliteit uitstekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding, goede service.

In de winkel krijg ik in de sale nogmaals 10% extra korting omdat ik een klantenpas heb, online krijg ik deze korting niet, jammer!

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestellingen

Mogelijkheid tot afhalen in de winkel

Pluspunten

Bijzonder klantvriendelijk.

Pluspunten

Groot aanbod grote maten.

Meer duidelijkheid in levertijd en afhandeling van de bestelling. Duurt soms erg lang en dan ben je vaak een week verder voordat je te horen krijgt wanneer t geleverd wordt omdat de levering langer op zich laat wachten.

Pluspunten

Mooie kleding, vlotte levering.

Pluspunten

Goede website, leuke kleding, snel geleverd

Retourlabel is niet te scannen bij DHL punt

Pluspunten

Snelle service,zeer goede verpakking ,leuke attentie en vriendelijk kaartje van de medewerker die mijn bestelling behandelde.

Vooral zo doorgaan het is perfect.

Pluspunten

Precies volgens de planning de goede producten geleverd

Pluspunten

Zeer goede site en snelle verzending ! Mooie aanbiedingen.

Pluspunten

Ik koop hier graag mijn kleding. Kan bijna altijd goed slagen.

De verkoopster in het filiaal Tilburg-Koningsplein is wel erg enthousiast, bijna irritant. Mag best wat minder. Overigens uitstekend geadviseerd.

Pluspunten

Goede verzorging van bestelde producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Inderdaad en mijn excuses hiervoor. Er wordt nog een mailtje naar van Dal verzonden. Met vriendelijke groet, J.G.Hoveling

maandag 9 juli besteld.Na telefonisch overleg zou het artikel vandaag verzonden worden?? Nog geen bericht van DHL!

Pluspunten

Bijzonder goed geholpen door personeel met keuze te maken. En ook voor juiste maat te vinden.

Nvt

Pluspunten

Goede verpakking en snelle levering.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke (winkel)bediening

Jammer dat jullie weg zijn uit de binnenstad van Utrecht. Was makkelijk bij het gebruik maken van openbaar vervoer

Pluspunten

Zeer goed verzorgd met een persoonlijk kaartje erbij. Wordt zeer positief bevonden

Heb alleen online besteld omdat de maten in de winkel niet meer voorradig waren. Daar krijg je met je klantenkaart korting terwijl dit online niet zo is. Althans in het bestelproces staat het niet aangegeven.

Pluspunten

Ik koop on-line of on de winkel bij van Dal in Horst een super advies en service..top gewoon

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede en duidelijk site

Kreeg bij DHL Inleverpunt geen bewijs van afgifte retouren ?/?/ dus maar zelf een foto gemaakt van pakket Als je ergens op wil bezuinigen doe het dan niet op deze manier. Hiermee is de klant niet geholpen . Na 3 dagen retour bevestiging van winkel ontvangen. de klachtis al door meerdere klanten gemeld doe er dan ook iets mee

Pluspunten

Prima service,vriendelijk en gezellig personeel.

Kan haast niet beter .

Pluspunten

Ze leveren goede kwaliteit kleding voor een schappelijke prijs. Daarnaast hebben ze ook grote maten! De service is goed.

De tijd tussen het bestellen en ontvangen op de webshop is in vergelijking met andere webshops voor kleding vrij lang.

Pluspunten

Goed bedrijf.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda