Snelle levering, goed product

Fijne kleding.

Snelle levering en super service.

Klantvriendelijke winkel

In deze winkel wordt je nog gezien en de persoonlijke benadering is erg goed. Niks opdringerig en zeer deskundig.

altijd vriendelijk en vakkundig al vele jaren ervaring

;

Prima modezaak

Snelle levering. Prima prijs. Verschillende manieren van betalen. Duidelijke website.

Heel tevreden

In orde, goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Accuraat

Prettige afhandeling

Alles gaat volgens plan en zoals gevraagd.

Super service

Prettig zaken doen met Van Dal

Snelle levering. Goede kwaliteit Bartlett overhemden.

Je wordt prima geholpen

Maar 1e dag heeft mijn man zijn broek aan en het stuk van de rits naar de pijpen was los, en dat is geen fijn gezicht.

Prima artikel voor een betaalbare prijs

Ik ben heel tevreden over het bestelde artikel.Het bestelproces verliep vlot en de levering ook. Ik ga zeker in de toekomst weer iets bestellen.

Niks op aan te merken!

Fantastisch, netjes verpakt, snel geleverd

Mijn vader(95) J.van den Akker is al jaren klant bij v.Dal altijd goed geholpen, nu voor t eerst via site besteld, ging heel goed, hoop nog n poosje op deze manier te bestellen voor hem.

Kort en bondig goed!

Nieuwe schoenen besteld, via de web-side, waren snel, goed en goedkoop geleverd!.

Prettige afhandeling in de winkel

ruime keuze met vriendelijke prijzen

Zijn zeer goed geholpen door vriendelijke medewerkers, goede service dat je in de winkel ook online bestellingen kunt plaatsen

Makkelijk om te bestellen. Thuis passen, is perfecte kwaliteit.

Komt afspraken na en levert wat er wordt voorgesteld

We werden ook in de winkel goed geholpen, persoonlijke aandacht.

De levering is probleemloos verlopen

Goed bedrijf over de gehele linie!

Nooit gezeur, retouren worden snel en correct afgehandeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed zoals gewend.

Verzending naar winkel goed verlopen.

Snelle levering en alles in de juiste maar

Gewoon super

Mooie kleding,koop ik al jaren bij jullie.

Bezorging met DHL was hopeloos

Gijzenveld 6