Pluspunten

Prima service,pantalon was te groot ,teruggestuurd en binnen een paar dagen was het geld al terug gestort. Zal dan ook best wel weer eens wat bestellen.

Pluspunten

Veel keuze, goede prijs, behulpzaam personeel

Nog niet ontdekt, ben er pas 1 keer geweest

Pluspunten

Goeie kwaliteit!

Pluspunten

Mooie keding

Een mailtje sturen wanneer je je kleding kan verwachten.

Pluspunten

Gemaakte afspraken goed nagekomen

Niet van toepassing

Pluspunten

Alles goed geregeld

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Voorlopig nog niks want ik heb mijn bestelling nog niet eens ontvangen. Ik zit al een week te wachten, wordt overspoeld met onzinnige, nietszeggende mailtjes maar er komt niks.

Verzending van bestellingen wat vlugger, als u een mail stuurt dat de bestelling op 25 april wordt verzonden, deze dan ook echt verzenden en niet dan op 27 april mailtje sturen dat het verzonden is. Dat is twee dagen later. Nu weer een mail om te.beoordelen terwijl ik nog niks heb ontvangen. Laat eens een professional naar deze werkwijze kijken en verbeter.

Pluspunten

zowel de winkel als webshop voldoen aan mijn (kleding) wensen c.q. - eisen.

Doorgaan met de gekende service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

in de winkel in Veenendaal zijn wij een tevreden klant

via de webshop voor het eerst iets besteld 2 overhemden besteld en betaald , 1 overhemd geleverd gekregen, die was te groot, telefonisch contact gehad, gevraagd of ik hem in de winkel in Nijkerk in kon leveren, dat kon werd gezegd , maar bij de winkel was dat niet bekend.

Pluspunten

Het doet wat het beloofd.

Levering iets trager dan gemiddeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne webshop, veel keus, mooie verpakking

Het duurde lang voor mijn bestelling werd verzonden. Misschien had ik dat in mijn orderbevestiging kunnen lezen, maar ik heb het niet gezien...

Pluspunten

klantvriendelijk mooie collectie aan trekkelijke prijzen

Pluspunten

Goede service, kwam eerder al op de winkel in Horst. En leuke kleding .

niets alles prima

Pluspunten

Eind 2017 heb ik bij Van Dal te Barneveld een antracietgrijze winterjas gekocht. Na verloop van tijd begon de jas bij de mouwnaden enorm te pluizen (witte bolletjes). Het was geen gezicht! In eerste instantie nog kunnen verwijderen met een speciale borstel maar de pluizen bleven terugkomen. Ten einde raad recent terug geweest bij de winkel waarbij de eigenaar mij aanbood van de overgebleven wintercollectie een gelijkwaardige jas terug te nemen. Ik ben daarin gelukkig geslaagd. Top service van Van Dal Mannenmode te Barneveld.

Pluspunten

Fijne (web) winkel, en aardige persoonlijke “touch” bij levering met persoonlijke notitie... prettige ervaring.

Nog meer keuze... ;-)

Pluspunten

Prima webshop! Was niet bekend met het bedrijf, afgelopen weekend ook de winkel in Beek bezocht naar aanleiding van mijn online bestelling en ook daar waren de winkel medewerkers erg behulpzaam. Snelle levering (2 dagen), goede informatieverschaffing en een mooi aanbod in (grote)maten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede verpakking, en prettig telefonisch contact gehad over de verbeterpunten.

Bij retour zenden via DHL moet je vragen om een afgifte reçu, anders geen bewijs van retour zenden i.v.m. geen vermelding van je eigen naam maar die van Van Dal! en een 2e verbeterpunt, zending was aangeboden op de ochtend terwijl verzend email met track en trace pas later werd verzonden na aanbieden pakket, helaas dus niet thuis op dat moment.

Pluspunten

zeer betrokken meedenkend personeel in lijfelijke winkel. goed advies

duurt wat lang voordat je het product in huis hebt via internetbestelling, kleine week. de tweede bestelling was sneller, prima!

Pluspunten

Snelle afwerking van bestellingen , het zag er heel netjes uit , Mooie schoenen die we gekocht hadden. Ga zo door medewerkster van van Dal ,

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en hulp bij 2x telefonisch contact met medewerker Erik de Koning was uitstekend. Website en betalingsmogelijkheden prima. Met groet, Willy

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda