3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website

Er zitten enkele dagen tussen bestelling en verzending. DHL levering omslachtig

Pluspunten

goede kwaliteit van kleding

levering op internet zou sneller kunnen

Pluspunten

Snelle en correcte communicatie en levering. Het persoonlijke kaartje bij de levering is de kers op de taart.

Het corrigeren bij de bestelling is lastig. Wij hadden het verkeerde huisnummer ingevuld en konden dit niet corrigeren.

Pluspunten

Vlotte levering, als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan.

Erg grote verpakking, zeker als je iets terug wil sturen. Moet namelijk in dezelfde doos.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Van Dal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed assortiment, grote maten

levertijd en berichtgeving omtrent levering (in mijn geval kwam de link voor dhl 1 dag na levering in mijn mailbox)

Pluspunten

Mooie selectie, hulpvaardig personeel

Ik ben al heel lang vast klant in de winkel te Etten-Leur. Ik heb laatst voor de eerste keer iets besteld via de webshop. Aantrekkelijk geprijsde overhemden. Wat schetste mijn verbazing. Ik zie nergens de optie om mijn klantennummer in te voeren voor de bekende 10% korting. Jammer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Ik bestelde een vest in de webshop, welke in voorrraad zou zijn. Na betaling bleek het product echter niet leverbaar. Wellicht is het voorrraadbeheer niet helemaal op orde? Ik had wel snel mijn geld weer terug. Dat was positief.

Pluspunten

Verzorging van de kleding met leuke attentie. Top

Pluspunten

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime keuze, ook in wat ruimere maten. Redelijke pijzen en leuke aanbiedingen

geen

Pluspunten

ruime sortering

sneller leveren

Pluspunten

Mooie kleding, ook grote maten, snelle verzending.

Pluspunten

Pluspunten

Stroopwafel bij levering ;)

Pluspunten

goede service

Pluspunten

goede service. Product geleverd in stevige doos.

zakken van colbert zaten zo goed dicht genaaid dat per ongeluk zelfs de verkeerde naad werd open getornd. Volgens mij is werken met een rijgdraadje voldoende om de zak dicht te houden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed assortiment! Advies in de winkel zelf is prima maar online bestelling viel erg tegen. Toevoeging: Helaas kwam het door een voorraadverschil in de webshop. Het is wel netjes uitgelegd en afgehandeld door de klantenservice.

-na bestellen en betalen bleek product niet leverbaar -relatief hoge verzendkosten <50 euro -relatief lange levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de kleding is prima.

Pluspunten

stroopwafel bij de bestelling

wijzigen dat bij retouren de afzender mailtje krijgt en niet de zaak

Pluspunten

De overhemden van casa zijn goed ,van maat daarin tegen van barlet klopt de maat niet (xl) met 2 jaar terug dus moeten we nu 2× xl hebben.

Een paar jaar terug waren de artikelen voordeliger en de kwaliteit was ook beter naar verhouding van nu.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda