2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hebben een leuk assortiment

Voorraad artikelen duidelijk in communiceren dat dit minimaal 1 week levertijd heeft.

Pluspunten

netjes verzorgd en stroopwafel toe

sneller leveren

Pluspunten

Netjes en fijn geholpen worden.

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Pluspunten

Ik was aangenaam verrast wanneer ik veel meer op de site vond dan ik had mogen/kunnen dromen. Wij leerden de winkel van Vdal in Tilburg eerder toevallig kennen en nadien nog eens terug gekeerd voor een specifiek item. Steeds met een klein hartje of mijn gezocht item wel zou aanwezig zijn. Wij wonen op ruim 130 km van Tilburg. Heel praktisch dat ik nu uiteindelijk na jaren zoeken de kleding gevonden heb waar ik al jaaaaren naar gezocht heb en nu met een eenvoudige muisklik binnen mijn bereik komt. Bedankt dat jullie met een verkoopssite gestart zijn.

Hoe de praktische afwikkeling van een bestelling bij jullie intern verloopt weet ik natuurlijk niet maar ik was enigszins verwonderd dat ik een mail kreeg en dit pas na enkele dagen na mijn bestelling. En in die mail werd vermeld dat mijn bestelling pas enkele dagen later zou verstuurd worden. Wel dien ik te vermelden dat mijn bestelling uiteindelijk vroeger afgeleverd werd dan aangemeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantbenadering. Goed assortiment

Voorraadbeheer 2 vd 5 artikelen waren ondanks beschikbaarheid niet leverbaar. Online bestellingen staan kennelijk nog in de kinderschoenen. Snellere afronding betaling van de artikelen die niet zijn geleverd

Pluspunten

goede kleding voor een goede prijs.

de levering kan wat sneller.

Pluspunten

Netjes afgeleverd

Ik moest bellen , wanneer ik de zending zou krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit

eerder mail sturen als pakket verzonden is, ik kreeg vanmorgen zondag 4 februari om 6.23 een mail dat pakket onderweg was terwijl op 3/2 om 8.55 pakket gesorteerd op DLH vestiging en om 10.35 onderweg was. DHL heeft niks fout gedaan. Toevallig was ik thuis. van Dal had mail eerder naar mij moeten versturen.

Pluspunten

Correcte levering

Pluspunten

Ik ben dik tevreden over van Dal herenmode. De pasvorm van Barlet is zeer goed. Heb nu op de website een trui besteld maar deze bleek achteraf uitverkocht te zijn. Kreeg mijn betaling netjes terug geboekt.

De winkels koppelen aan de website zodat als een artikel verkocht wordt deze ook bij de site van de aantallen in voorraad afgetrokken wordt. Zo voorkom je dat je klanten achteraf moet telleur moet stellen.

Pluspunten

Kleding van hoge kwaliteit tegen een schappelijke prijs en hoge korting bij uitverkoop. Ze denken met je mee bij twijfel over de maat. Geen verzendkosten boven € 25,- en gratis retourneren. Perfecte verzending.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levering via webshop bedroeg meer dan een week!

Pluspunten

Fijne en mooie kleding voor betaalbare prijs.. En in de winkel wordt je prima geholpen. Van Dal komt afspraak na.

Pluspunten

van dal is uitstekend

geen

Pluspunten

Het geen besteld is kwam keurig op tijd bij ons aan en zag er netjes en goed uit!

Maar op de vraagt of ik Van Dal Mannenmode aan andere zou aanbevelen. Nu daar heb ik nee op geantwoord daar ik mij hiertoe niet geroepen voel om reclame te maken. Want gaat het een keer mis krijg ik mogelijk te horen van "mooie zaak die jij hebt aanbevolen"!

Pluspunten

In een nette doos met aardig kaartje van de verkoper (met excuses voor de vertraging) binnen gekregen. Dus prima in geregeld!

Geen, ben altijd zeer tevreden over van dal geweest. Ik ga zelf altijd naar nieuwegein en word daar ook altijd netjes geholpen bij de plaatselijke van dal.

Pluspunten

accuraat ook met telefonisch contact

snelheid, afhandeling als het er niet meer is dus een nieuwe keuze maken voor dat artikel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede collectie ook voor grote maten

sneller leveren ik vind langer dan een week voordat het opgestuurd word wel erg.

Pluspunten

Zeer snel, correct en professioneel afgehandeld. De bestelling komt met een zeer persoonlijke touch aan wat zeer gewaardeerd wordt. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor de telefoon werden wij netjes en duidelijk te woord gestaan. De kleding die wij hebben ontvangen voldoen volledig aan onze verwachtingen.

E hebben meer dan een week op onze bestelling moeten wachten, 2 artikelen waren nog wel op voorraad tijdens onze bestelling , maar we kregen toch bericht dat ze uitverkocht waren. Dus de kleding word niet gelijk na de bestelling gereserveerd. Dit vonden wij heel jammer.

2 sterren: slechter dan verwacht

De jas zat zonder een plastic tas of bescherming in de doos. De doos was flink ingedeukt. Mijn advies om een andere verpakking te gebruiking voor kleding. Zoals b.v. de anwb webshop haar kleding verstuurt ( in stevige plastic verpakking) Er gaat wel een paar dagen voorbij voordat de jas op mijn adres wordt bezorgd

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda