Fijne winkel

Nieuwe winke in onze plaats,heel mooi en leuke kleding voor de man.Fijn personeel aanwinst.

Goede vakkennis van het personeel

Mooie kleding en goede service

Vriendelijke en behulpzame verkoopsters. Gelukkig een heren zaak met mooie en smaakvolle kleding.

Eenvoudig bestellen, opvolging status/levering slecht

Na voor de eerste keer fysiek in de winkel in Tiel geweest te zijn (zeer prettig!), heb ik nu voor het eerst online overhemden besteld. Het bestellen op zichzelf gaat makkelijk en werkt goed. Het opvolgen van je bestelling is echter slecht. Je kan niet de status van je bestelling zien, heb dus geen idee wanneer hij verzonden wordt. Na een aantal dagen mail gestuurd en vlak daarna kwam het bericht dat de bestelling aangeboden/verzonden was naar DHL. En vlak daarna ook een bericht van de klantenservice hierover (voorraad problemen in magazijn, artikelen moeten uit een fysieke winkel komen). Na een dag of wat nog niets te zien op de T&T van DHL. Weer contact gehad. De dag erop ineens wel zichtbaar en vlak daarna ook weer bericht van de klantenservice. Al met al ging de levering moeizaam en heb ik de terugkoppeling mbt voorraad problemen e.d. gemist. Daarnaast is er ook niets te vinden op je eigen account m.b.t. de status van de online geplaatste bestelling. Dat vind ik echt een minpunt en zou ik heel graag verbeterd zien. Verder blijf ik gewoon klant hier. Met de fysieke winkel in de buurt (fijne winkel en klantvriendelijk) en de webshop voor artikelen waarvan je weet dat je ze past, is dat een prettige combinatie

Zeer goede vriendelijk winkel

Perfect!

Op alle fronten, van bestelling tot levering perfect

Grote keuze, snelle service, goede retourregeling

Klantenservice goed bereikbaar, on line kopen gaat erg goed.

Geweldige service en klantencontact.

Ik kom altijd in Helmond en ik kan je vertellen je wordt hier echt als klant behandeld. Leuk en vakkundig personeel en de winkel ziet er altijd picobello uit. Een echte aanrader in het centrum van Helmond.

Geweldig!

Ik bestel vaker bij van Dal, maten kloppen altijd en de kleding is van goede kwaliteit.

Een fijne winkel

Je wordt er correct geholpen

zeer goede ervaring

Lekker ruim bij binnenkomst. Wordt leuk geholpen, niet opdringerig.Alles prima

Prettig winkelen

Mooie winkel, prima assortiment, prettig personeel, goede service, klantvriendelijk!

Goede service en kwaliteit.

Makkelijk bestellen en retourneren indien nodig.

Prima kledingwinkel.

Goede service, word goed en deskundig geholpen.

opnieuw vlotte en complete levering

Zoals gewend was de levering, in dit geval 3 overhemden en een vest weer vlot en compleet.

goede kleiding kwalitatief goed

Mooie kleding, goede kwaliteit, ook grote maten voorradig, Diverse merken. Altijd tien procent korting. Maar een waardeloze punten spaar actie

Keurig verzorgt

Ik word altijd netjes geholpen en van advies voorzien

Mooie kleding goede kwaliteit en vriendelijk winkelpersoneel

Fijne winkel en ook online.

Online slecht.

Minpunt: Mijn eerste online bestelling wordt geannuleerd, omdat er voorraadverschil is. Behulpzaamheud in winkel is prima.

Duurt lang voor de bestelling geleverd wordt

Het duurt lang voor de bestelling geleverd wordt. Verder kan ik nog niets beoordelen

Juiste informatie

Klantvriendelijk en goed personeel