Goede en vriendelijke service

Levering is niet conform afspraak

In het bestelproces aangegeven dat mijn bestelling thuis bezorgd moet worden. Dit duurt dan tussen de 2 en 6 dagen, omdat ik niet in de gelegenheid ben om langs te gaan ga ik hier mee akkoord,. Vijf dagen na het bestellen krijg ik een mail dat mijn bestelling opgehaald moet worden in de winkel. Dit is dan ook voor mij een eenmalige bestelling. Een 3 is dan ook nog steeds een ruime score voor deze nalatigheid.

Hele goede ervaringen met v.Dal

Dik tevreden over de site v.Dal

Fantastische winkel.

Zeer ruime keuze uit hele mooie en kwalitatief hoogwaardige producten tegen een redelijke prijs. Vaak erg interessante aanbiedingen. Online bestellen gaat prima en er wordt snel geleverd. Ik ben ook meerdere malen in de winkel in Zoetermeer geweest. Ruime collectie en een aparte vermelding voor het personeel. Zij hebben zeer goede kennis van zaken, zijn bijzonder hulpvaardig en servicegericht en geven de klant het gevoel dat die ook echt klant is. Daar kan menige winkel een voorbeeld aan nemen. Petje af.

Fijne site voor kwaliteit.

Zeer snelle en goede service. Uitstekende verzending in zeer goede verpakking. Ook goed een kaartje met de naam van de medewerker erin.

winkel voor iedereen

geweldig geholpen.Goed uitgelegd wat wel stond en niet

Altijd perfecte service!

Bestel hier altijd omdat alles altijd goed is: prijs kwaliteit levering service juiste collectie Top van Dal

Ben zeer tevereden.

Ik grijp er nooit mis

Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Top geregeld

Prima winkel

Zeer klantvriendelijk en kundig geholpen in de winkel De juiste maat enkele dagen later kunnen ophalen. Vest past perfect

Goed!

Prima geholpen en goede service.

Goeie kwaliteit en pasvorm snelle levertijd top.

Vanaf bestelling tot levering positief verrast door Van Dal,bestelde schoenen top kwaliteit

Fijne ruime winkel met vriendelijk personeel

Zie boven

Prima collectie voor een goede prijs

Ik vindt altijd een trui of een jas zowel in de winkel als online!

Deskundig, vriendelijk, betaalbare kwaliteit

Onvriendelijk personeel in Gorinchem

Jaren bij van Dal Tiel geweest, Altijd vriendelijk en bekwaam geholpen. Wat een teleurstelling in Gorinchem. Het leek of de verkoopster geen zin had om iets te verkopen. Heel chagrijnig en bot in haar antwoorden. Ik had zin om een complete outfit te kopen, maar daar kwam.ik op terug door de houding van deze mevrouw. Een ding is zeker; ik kom hier nooit meer terug.

Goede klantenservice.

Zocht wollen broeken. Heb van Dal gebeld. Kreeg een link per email met alle wollen broeken. Helaas had ik enkele broeken te klein besteld. Door de bijgesloten retourlabels kon ik deze makkelijk terugsturen. De goede maat werd snel geleverd.

Vlotte levering goede kwaliteit

KijkPrima

Prachtige jas

Super netjes verpakt en een kaart met de hand geschreven echt top!!

Super geholpen! Het is een warme douche waard!

Snel besteld

Goede website ..gauw een keuze kunnen maken en de broek binnen 5 dagen in huis ..goede service en dat is altijd fijn …

Altijd tevreden

Fijn personeel veel keus maken het dubbel leuker

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda