Laden reviews...
90 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews geven een positieve indruk van Nutamo met nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid. Klanten noemen snelle leveringen, goede verpakking en versheid van de noten en vruchten. Enkele opmerkingen gaan over prijs-waardeverhouding en incidentele leveringsproblemen, maar de algemene toon is positief.
Kan niet beter: altijd vers en knapperig b
27 June 2026
Ans
Amsterdam
Zeer goed. Betrouwbaar en snel geleverdopnieuwbetrouwbaar en lekker
14 June 2026
Paul
Leuven
Vlotte service,, snelle levering.
11 June 2026
Leonie
Rotterdam
Amandelmeel is goed Alleen ik zie niets van mijn spaarpunten
9 June 2026
Egberta
Meerkerk
Goede producten en snelle levering
7 June 2026
Wim
Xxxx
Winkel zelf zou ik aanbevelen alleen de bezorgdienst waarmee ze versturen niet. Had het al makkelijker gemaakt om het rechtstreeks naar een parcelshop te laten gaan.
4 June 2026
Gino
Urmond
Ik haal daar graag mijn noten. Lekker vers gebrand.
31 May 2026
Anja
Klaaswaal
Met een temperatuur van 30⁰ is het pakje een week onderweg geweest. Het was goed verpakt maar toch zien de pistachenoten eruit alsof ze liggen zweten hebben. Het ziet er voor de rest allemaal heel lekker uit.
27 May 2026
Hildegard
Brussel
Fijne producten, vol van smaak en verzorgd thuis bezorgd!
20 May 2026
Maaike
Werkendam
Heerlijke producten en super snele bezorging! Hlemelaal blij mee.
10 May 2026
Dana
Breukelen
zie boven
6 May 2026
Bert
Sittard-Geleen
Altijd op de afgesproken tijd geleverd en de nootjes zijn altijd vers
6 May 2026
Marleen
Amsterdam
Goede kwaliteit goede service
3 May 2026
Ans
Roermond
Buiten een grote sortering, die top is, zijn de levertijden ook snel en accuraat. Dus eindconclusie is zo doorgaan en dat ik blij ben met Nutamo.
28 April 2026
Jan
De-Rijp
goed verpakt en snel geleverd
25 April 2026
Irma
delft
Duur en houd bereikbaar datum kort.
Beveelt niet aan
21 April 2026
jos
Waarland
Ik zocht op internet naar Ghiazaad, en vond bij Nutamo een keuze aan volumina voor concurerende prijzen.
16 April 2026
Karl
Leiden
De altijd vriendelijke snelle en zorgvuldige behandeling door Maria en Angela
14 April 2026
Pieter
Rhoon
Snelle levering en goede kwaliteit.
7 April 2026
Wim
NIEUW-BEIJERLAND
De kwaliteit van de producten is zoals altijd prima. Mooi verpakt en snel geleverd.
7 April 2026
Laban
Nieuw Vossemeer
De produkten zijn mooi verpakt met herstluitbare zakjes. Het enige jammere, voor mij, is dat ik speciaal voor de gedroogde ananas online ben gegaan om ze te kopen en dat ik ze zo zuur en hard/taai vind. Nu hoorde ik, van de kraam waar ik deze lekkernijen voor het eerst had gekocht en waar de ananasschijven heerlijk zoetig en zachter zijn, dat het aan de ananassoort ligt.
5 April 2026
Gidget
Rotetrdam
Ben zeer tevreden over Nutamo,heerlijke noten,vers gebrand en de chocolade is om te smullen! Een echte aanrader ,dus hou je net als ik ook van al dat lekkers,dan zou ik niet te lang wachten!
5 April 2026
anneke
Gieten
Altijd vers en goed ingepakt heel tevreden mee
4 April 2026
Sandra
Wervershoof
super lekker
4 April 2026
Harry
Leiden
Mijn bestellingen bij Nutamo is zeer goed, keurig ingepakt komt de bestelling binnen en laatst was er iets niet goed met een produkt en heb dit naar Nutamo terug gestuurd en kreeg een uitleg en een excuus en kreeg een product erbij. Zeer goede website omtrent Noten en dergelijke te bestellen/
3 April 2026
Ronnie
Helmond
Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!
Donkervoortlaan 24
3261 NE Oud-beijerland