niet lekker

Ik vind deze noten te ver gebrand waardoor ze alle smaak zijn verloren wel heel krokant maar totaal smaakloos proeven naar de olie waar in ze geroosterd zijn dus voor mij een miskoop

mooie kwaliteit

altijd mooie kwaliteit

Uitstekende producten

Ik heb diverse noten besteld samen met de eigen gemaakte pindakaas en een stuk kaas. De smaak van de kaas is echt heerlijk en de pindakaas is precies zoals deze moet zijn. Onbewerkt en heerlijk op geroosterd brood met eigen gemaakte jam. De overige noten zin ook echt heerlijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Perfect!

Zoals steeds waren alle onderdelen van de transactie van uitmuntende kwaliteit: - de producten - de zorgvuldige verpakking - en de uitstekende planning van het versturen. Graag tot de volgende keer!!!

Lekkere nootjes de Suzan nootjes wel te hard

Lekkere nootjes maar de zoete pinda's in suzan veel te hard, daardoor was een stukje van mijn kies gebroken.Voor de rest gaat het, maar heb liever van op de markt die gebrand zijn en wat Lekkere zijn

Altijd goed.

Nvt

Nvt

100% prima !

Service, kwaliteit en snelheid: 100% perfect!

Lekkere noten, en goede kwaliteit

Bestellen al langere tijd, en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.

Producten goed

Een lekker kwaliteit,s product.

Na de bestelling 2 dagen later in huis .het waren smaakvolle bers gebrande noten die nog zelfs een beetje warm waren toen ze uit doos kwamen.

Zeker voor herhaling!!

De kinderrozijntjes zijn van een prima kwaliteit! Zeker een goede keuze , omdat het merk sun maid moeilijk te verkrijgen is. Is dit een goed alternatief!!

Alles netjes bezorgd

Alles netjes verpakt en snel bezorgd

kwaliteit

producten zijn kwalitatief altijd goed,prima verpakking en altijd optijd

Prima sevice

Alles volgens afspraak

Altijd goed

Altijd goed verzorgd

Heidi de graaff

Super goed en heel netjes verpakt en bezorgd. 8K bestel al een paar jaar heel goed

Ben erg tevreden!

Goed kwaliteit en prima bezorging

Snelle en perfecte levering!

1000% tevreden

Helemaal oke

Fijne kwaliteit wijn, goede service en bezorging.

de service is prima

zie boven

Netjes, vers en lekkkkkeeerrrrrr

Alkes prima en netjes en duidelijk omschreven verpakt .

Snelle en correcte levering!

Fijne verse noten gemakkelijk te bestellen en snel geleverd!

Delicious, and for a good price

I’ve been looking for a place to get high quality nut selections at a good price. This place is delicious, ships quickly, and it a good price.

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!