Beste Kees, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Karel & Sarah, Wat een leuke review! Fijn om te lezen dat jullie ook de oplossing van onze gemaakte fout zo waarderen. En fijn dat jullie de tijd hebben genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Enjoy Nutamo! :) Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Johan, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Ook goed om te horen dat je heel bewust voor deze producten kiest. Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Desiree, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Marij, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Esther, Bedankt voor de feedback omtrent onze muesli. Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Greet, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Wat leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over onze producten en service. Het is helaas lastig om u 'minder vaak' te mailen, zolang u in de maillijst staat. In principe mailen we wekelijks de 'weekaanbiedingen' en daarnaast soms een keer extra als we een grote actie aankondigen. Maar mocht het u echt te veel worden, dan kunt u uzelf ook uitschrijven van de nieuwsbrief. Deze knop staat helemaal onderaan op de mail vermeld. Nogmaals onwijs bedankt voor de mooie woorden en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Nancy, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Nicole, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij horen het graag als je tips hebt om onze dienstverlening te verbeteren, zodat we de volgende keer voor een 10 kunnen gaan. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Lenie, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Harry, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven, bedankt voor de leuke woorden over het cadeautje en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Merci beaucoup! Team Nutamo
Beste Mariet, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Peter, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Dear Kate, Thank you for taking the time to share your feedback and we hope to welcome you again soon on our webshop! Kind regards, Your Nutamo team
Beste Khadija, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Janita, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en bedankt voor de succeswensen! Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Ron, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Vicky, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en leuk om te lezen dat de wasabi pinda's in de smaak zijn gevallen. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Marjon, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo