GoedGoe

Pittig.

Goede producten en snelle levering

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Wonderful

Always excellent service and quality!

Reactie van het bedrijf

Dear Dale, Thank you for taking the time to share your experience with us! We hope to welcome you again soon on our webshop. Kind regards, Your Nutamo team

bestelling was prima maar ...

... de smaak viel me tegen. Drop met weinig smaak.

Reactie van het bedrijf

Beste, Fijn dat je tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! De feedback met betrekking tot het suikervrije drop en de smaak zullen wij aan de fabrikant doorgeven. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

snel en lekker

Nutamo heeft een fijn aanbod aan nootjes en chocolaatjes. Snelle levering en geen onnodig grote bezorgverpakkingen super. De pistache nootjes met dop waren wat vettig (nattig aan buitrnkant), maar verder was alles tiptop vers!

Reactie van het bedrijf

Beste Gunay, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij geven de feedback met betrekking tot de pistachenoten door. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Prima kwaliteit zure abrikozen.

Ik koop zure abrikozen altijd bij kilo's. Daar heeft nogal eens wat kwaliteitsverschil in gezeten. Deze zij fris, goed van smaak. Prima zo.

Reactie van het bedrijf

Beste Joop, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Alles goed geleverd en rap

De producten zijn goed.

Reactie van het bedrijf

Beste Nicole, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Kado voor Moederdag

En werd graag aangenomen

Reactie van het bedrijf

Beste Ada, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Fantastische producten en snelle service!

De producten van Nutamo zijn van een hoge kwaliteit, voor een goede prijs en worden altijd geleverd volgens de bestelling.

Reactie van het bedrijf

Beste Hank, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Goede kwaliteit

Altijd goede kwaliteit en snelle bezorging. Vaak goedeaanbiedingen.

Reactie van het bedrijf

Beste Robert, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Geweldige snelle afwerking van de bestelling

Een afwerking van mijn bestelling volgens het boekje. Proficiat!

Reactie van het bedrijf

Beste Pieter, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

snelle en goede bezorging

prima product

Reactie van het bedrijf

Beste Annemarie, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Lekker vers en snel geleverd

Veel keuze, lekker vers en snel geleverd. Lekker genieten dus.

Reactie van het bedrijf

Beste Gea, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Goede prijs-kwaliteit

Duidelijke website en correcte levering. Producten zijn van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Reactie van het bedrijf

Beste Johan, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Alles is goed geregeld en hele goede kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Beste Hasan, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Altijd goed

Keurig verpakt en geleverd. Met zorg

Reactie van het bedrijf

Beste, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Snelle levering, lekkere producten en een leuke verrassing!!!

Reactie van het bedrijf

Beste Mary, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Super vers

Ik be. Gek op nootjes en alles wat daar bij kan in de mix. De mixen die ik had besteld waren heerlijk vers en goeie mixen. Ik ga ze zeker vaker bestellen.

Reactie van het bedrijf

Beste Manfred, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

top

netjes en veilig verpakt, en snel

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Heerlijke bonbons!

De bonbons zijn de lekkerste ooit! Zeer goede kwaliteit! Snel contact via e-mail, fantastische service. Duidelijk informatie over bezorgtijden tijdens de bestelling.

Reactie van het bedrijf

Beste Olga, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Ook leuk om te lezen dat je onze producten én service goed weet te waarderen. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Snel geleverd met ook nog een kleinigheidje en goed verpakt!! Bestel de volgende keer weer.

Reactie van het bedrijf

Beste Aukje, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Erg lekker

Prima, ga ik zeker vaker doen.

Reactie van het bedrijf

Beste Dirk Jan, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Geweldige kwaliteit

Snel thuis

Reactie van het bedrijf

Beste Sarie, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Snelle levering en een leuke kleine attentie erbij.

Reactie van het bedrijf

Beste Mario, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Top! Heerlijke versproducten!

Heerlijke noten snoepgoed en kaas gekocht. Allemaal vers en netjes verpakt!

Reactie van het bedrijf

Beste Sven, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!