Arrogante houding bij levering noten met insecten
Ik heb in Juni van dit jaar 2 zakken noten besteld en deze bij aankomst in een tupperware box, volledig afgesloten in de nog gesloten zak opgeborgen. Ik was deze noten in voorraad eigenlijk “vergeten” totdat in ze in September weer zag staan en de tupperware box opende en vervolgens ook de papieren NUTAMO zakken. Ik schrok zeer want er kwam een zwerm motjes uit de verpakkingen en de noten waren vergeven van draderige structuren die er zeer onfris uitzagen. Ik heb de situatie bij Nutamo voorgelegd en mij werd verteld dat de motjes ( of in hun voorstadium) ZEKER bij mij in de verpakking waren gekomen omdat zij “alles onder controle” hadden zolang het bij hun in huis was. Nu weet ik vanuit mijn eigen beroep genoeg over ongedierte en de manieren waarop deze in voedsel en verpakkingen terecht kunnen komen en mede daarom is deze verklaring , afgezien van zeer klantonvriendelijk zeer waarschijnlijk onjuist in dit geval. Immers de verpakkingen zijn direct na ontvangst luchtdicht in de originele gesloten verpakking bij mij opgeborgen. Ik wil in ieder geval een ieder die het risico op het eten van motten eitjes of larven niet aantrekkelijk vindt, waarschuwen voor deze leverancier . Er werd mij in eerste instantie ook nog gezegd in de mail dat ik de noten gerust na verwarming in een pan kon opeten en er werden mij wat kadopunten in het vooruitzicht gesteld als ik klant bleef. Ik heb gevraagd om gewoon de noten opnieuw op te sturen zonder enig ongedierte of eitjes of larven . Geen commentaar meer terug gekregen. Wat mij betreft een hele , hele vieze zaak .