Uitstekende producten, goed verpakt, snel verzonden.

Uitstekende producten, goed verpakt, snel verzonden. Fijn dat er een mogelijkheid was voor een duurzame verpakking.

Heerlijke bonbons

Voor mijn vriendin witte chocolade bonbons besteld. Het zijn de lekkerste die wij ooit geproeft hebben. Als extra kregen wij ook een recept voor een lekker toetje.

Kwaliteit producten en levering top

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Simpel te bestellen; goed product

Smakelijk product; vraag mij af of er ook een ongesuikerde blokjes gember in het assortiment zijn

Good

Good service and really happy with the quality of my order.

Het product dat ik heb besteld is van goede kwaliteit. Bezorging gaat snel.

Kwaliteit

Ik vond het vorige keer heel vervelend dat ik daags na mijn bestelling een berichtje kreeg dat ik bij een nieuwe bestelling een x aantal spaarpunten kon inleveren. Graag had ik dat eerder gelezen of waren mijn spaarpunten automatisch meeverdisconteerd.

Heerlijk!

Heerlijke noten en zo snel geleverd!

prima producten, prima afhandeling, netjes bezorgd

Levering ok

4dozen dadels besteld, van 2 dozen was de houdbaarheidsdatum overschreden, dit is voor dadels natuurlijk niet onoverkomelijk maar eigenlijk kan dit niet.

Zeer tevreden!

Ik kwam op de site omdat ik op zoek was naar ongebrande noten voor een goede prijs. Deze vond ik bij nutamo. Overzichtelijke website, goede service en snelle levering. En de noten zijn van zeer goede kwaliteit. Heerlijk! We zijn zeer tevreden.

Kan gewoon niet beter !!

in een woord geweldig

Vrijdag om 12.15 uur besteld en zaterdag om 11 uur thuis bezorgd. Goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en verse noten

Walnoten gekocht, vers dus niet bitter!

Goede service en bezorging

Alles is prima in orde en vacuüm verpakt en snelle service en bezorging. Ben dik tevreden over Nutamo. Vooral met punten telling en na inlevering korting op de totaal prijs. Al met al Top.

Prima producten, levering etc

Prima producten

Heerlijk

Goede service en goede kwaliteit

Goed overzicht op de side snelle levering en niet vergeten beste noten

Prima produkten, snelle levering en goede prijs.

Kwaliteit en service is top.

Met name zoute pindas zijn al bijna op voor ze bezorgd zijn. Zooooo lekker!!

Op tijd en lekker!

Kersen en blauwe bessen zijn precies wat ik verwacht had. Heerlijk.

Vlotte levering

Vlotte levering

geweldig

Een zeer snelle levering een perfecte verpakking een geweldig product met een perfecte smaak.

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!