Goede producten en snelle levering

Heerlijke verse noten

Altijd mooie verse noten.

snel thuisgebracht

bestellen en snel een reactie, snel thuisgebracht En altijd zo'n heerlijk klein "kadootje"nootjes erbij! Kortom, Super

Snelle levering, goede prijs

Ik kocht een kilo amandelmeel tegen een heel schappelijke prijs. Dit werd keurig verpakt heel snel geleverd en er zat ter promotie een klein bakje nootjes bij.

Super en voor herhaling vatbaar

Besteld via de site. Binnen 2 dagen de producten in huis en iets extra's gekregen. Producten zijn goed en netjes verpakt en het belangrijkste mega lekker. Mijn collega's ook laten proeven. Hun zijn gaan kijken op de site en werden helemaal enthousiast.

Zeer goede producten!

De producten zijn altijd lekker én van goede kwaliteit!

prima producten en goeie service

1ste bestelling gekregen super zal vaker wat bestellen veel lekkers

Prettig geholpen en snelle levering.

Is heel goed

product voldeed volledig aan de verwachting

Heel goede

Vlot geregeld

Snel en vlot een heerlijke kaas thuis, super!

Verzorgd

Het geheel was bijzonder klantvriendelijk en ouderwets super verzorgd

Zorgvuldig

De kumquats zijn héérlijk.

Het lekkerste zijn ze als ze nog sappig zijn vanbinnen; de meest donkere van kleur.

snel en goed

Voor herhaling vatbaar

Eerlijke prijs , snelle levering , altijd een kleine attentie extra . Wel spijtig dat de amarenakersen niet meer te krijgen zijn

Heerlijke noten en doppindas

Had hier doppindas gekocht, super lekker! Niet te vergelijken met de winkel en de rest van de noten zoals pistache ook heerlijk alles was hmmmm..,,

Goede ervaring

Goede levering en goed bereikbaar

Super service

De bestelling bij iemand anders laten bezorgen als kado is ook mogelijk, heel fijn. Zelfs een persoonlijk kaartje erbij was te regelen. Veel keus, mooie prijs en als kadootje nog een zakje nootjes erbij in het pakket, echt hele leuk!

Snelle levering en verse producten

Mijn eerste keer dat ik bij Nutamo een bestelling plaatste en dat is goed bevallen. Verse producten en zeer klantvriendelijk.

Gewoon tip top in orde

Producten van goeie kwaliteit

Heb gogi bessen besteld. Mooi verpakt en supersnel geleverd. Gogi bessen van goede kwaliteit en kwantiteit.

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!