Pluspunten
Er was een verkeerd geleverd artikel. We kregen gratis het juist artikel er bij geleverd. Grote service!
Bedankt voor jouw review :) Fijn om te lezen dat de afhandeling naar wens is verlopen. Geniet van de producten en graag tot ziens! Groet, Frédèrique
Bedankt voor jouw review Marina! Geniet er lekker van :) Groet, Matthijs
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en goed geprijsd.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor jouw review Jolanda! Geniet van de bestelde producten en graag tot ziens :) Groet, Gerard
Pluspunten
Zeer snelle levering (volgende dag al in huis) en de noten zijn van een uitstekende kwaliteit zoals omschreven op de website. Wij verbruiken aardig wat noten en diverse soorten superfoods. Fijn is de mogelijkheid om van de meeste producten een grotere hoeveelheid te kunnen kopen wat aardig scheelt in prijs. Al met al dik tevreden!
Bedankt voor jouw review Martin! Geniet er lekker van :) Groet, Matthijs
Pluspunten
Snelle levering in een stevige verpakking, tot zover blijken alle noten en zaden van mijn bestelling van goede kwaliteit (zeer lekker, nu nog afwachten of ze effectief lang goed blijven)! De site is snel, overzichtelijk en ergonomisch. De prijzen zijn zeer schappelijk. Ik ben tot nu toe erg tevreden met mijn eerste bestelling en raad daarom deze site nu aan. Hopelijk gaat mijn beoordeling nog omhoog in de toekomst ;) Edit: kreeg net een mailtje binnen waarin staat dat vanwege mijn review de prijs van de paranoten wordt aangepast, fantastisch! Bedankt ;)
VerbeterpuntenDe paranoten zijn wel extreem duur, heb er bij Pit&Pit besteld die veel goedkoper waren en even lekker. De site geeft denk ik geen houdsbaarheiddata aan, wat zeer handig kan zijn. Dat de noten van "vooraanstaande notenboeren" komen is erg vaag, wat meer info over waar, wat, hoe, waarom, etc. is zeker welkom.
Hallo Kjell, Bedankt voor jouw uitgebreide review! De prijs van de paranoten worden aangepast. Bedankt voor je alertheid. We sturen je nog een lekker zakje na ;) Geniet lekker van de bestelde producten en graag tot ziens! Groet, Frédèrique
Pluspunten
Super snelle levering, duidelijke of informatie over verzending
VerbeterpuntenPayPal als gratis betaalmethode aanbieden. 10% extra kosten hiervoor vind ik niet zo klantvriendelijk
Hallo Marlies, Bedankt voor jouw review. Graag zouden we PayPal gratis willen aanbieden. De betaling fees van Paypal zijn vrij hoog. Hierdoor ontkomen we er op dit moment helaas niet aan om een kleine bijdrage te vragen. Wij hadden dit ook graag anders gezien. Als tip kun je volgende keer met IDeal betalen (dit bieden we gratis aan). Geniet lekker van de producten en graag tot ziens :) Groet, Matthijs
Pluspunten
heel veel fijne produkten van goede kwaliteit die je elders niet zo makkelijk vindt. Aantrekkelijke prijzen.
Verbeterpuntengeen
Hallo Gabriella, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Geniet er lekker van en graag tot ziens :) Groet, Matthijs
Pluspunten
Snel geleverd. Fijne produkten.
Hallo, Bedankt voor jouw mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en de producten. Geniet er lekker van en graag tot ziens :) Groet, Matthijs
Pluspunten
snelle levering, prima producten
Verbeterpuntengeen
Hallo, Bedankt voor jouw review! Geniet lekker van de bestelde producten en graag tot ziens :) Groet, Gerard
Wat een mooie beoordeling! Bedankt voor jouw 10! Geniet lekker van de bestelde producten :) Groet, Frédèrique
Hallo Patricia, Bedankt voor jouw review! Ga lekker van de bestelde producten genieten en graag tot ziens :) Groet, Matthijs
Pluspunten
Ze doen wat ze schrijven✔️
Hallo Bert, Bedankt voor jouw review. Geniet lekker van de bestelde producten! Groet, Gerard
Pluspunten
Zorgvuldig, vriendelijk, overzichtelijk, verzorgde PR in verhouding tot prijs/kwaliteit van de producten, oog voor duurzaamheid. Een aanrader!
Hallo Eri, Bedankt voor jouw mooie review! Geniet lekker van de bestelde producten en graag tot ziens :) Groet, Frédèrique
Bedankt voor jouw review Linda! Geniet ervan en graag tot ziens :) Groet, Matthijs
Pluspunten
Vlotte en goede service. Enkel de pistache-noten vielen ons tot nu toe wat tegen (te vettig)
VerbeterpuntenJammer dat je de noten niet kan proeven zoals op de markt. Af en toe een staaltje meesturen zou helpen om nieuwe dingen te ontdekken.
Hallo Karine, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service. De pistachenoten worden in arachideolie gebrand. Wil je ze liever wat droger hebben? Dan kun je het beste de ongebrande variant nemen en deze kort roosteren in een droge koekenpan (of met een heel klein beetje olie), ook kun je ze kort in de oven doen. Geniet er in ieder geval lekker van :) Groet, Matthijs
Pluspunten
Snelle levering, verpakking o. k.
VerbeterpuntenOngewenste reclame in de verpakking
Hallo Chris, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je de tevreden bent over de snelle levering en verpakking. Geniet er lekker van en graag tot ziens! Groet, Gerard
Pluspunten
milieuvriendelijke verpakkingen!
Hallo Shannon! Bedankt voor jouw review! Geniet lekker van de bestelde producten :) Groet, Frédèrique
Pluspunten
Goede lekkere hazelnoten.
VerbeterpuntenLevering was er niet op beloofde dag.
Hallo Frans, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat de hazelnoten goed in de smaak zijn gevallen :) Wat betreft de levering: Wij hebben het pakket op dezelfde dag aangeboden bij PostNL als dat jij bij ons besteld hebt. Jouw pakket heeft 1 dag vertraging gehad. Hiervoor heb ik contact opgenomen met PostNL. Zij gaven aan dat ze door de drukte een dag later waren met uitleveren. Dit is van onze kant overmacht en vinden het dan ook erg vervelend voor je. Dit is een situatie die we gelukkig zelden meemaken (1x eerder gebeurd door storing in het distributiecentrum). We hopen dat je je review aan wilt passen omdat wij hier helaas niks aan konden doen. Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik dat graag! :) Groet, Frédèrique
Hallo Samira! Bedankt dat je een beoordeling hebt willen plaatsen. Geniet lekker van de bestelde producten en graag tot ziens! Groet, Gerard
Pluspunten
Goede prijzen
VerbeterpuntenNee
Hallo Antoinet, Bedankt voor jouw review! Geniet lekker van de bestelde producten :) Groet, Matthijs
Pluspunten
alles is snel en perfect verlopen. super!
Pluspunten
Snelle levering, goede producten.
Verbeterpunten5,95 euro verzending is aan de hoge kant. Valt wel weg bij grotere bestelling
Hallo Joeri, Bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen dat ook jij het pakket snel hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Doordat onze prijzen zo scherp zijn, moet wij een kleine bijdrage vragen voor de verzending. Als je een wat grotere bestelling plaatst dan vervallen inderdaad de kosten ;) Geniet er lekker van! Groet, Frédèrique
Pluspunten
super snel geleverd
Bedankt voor jouw review! Fijn dat ook jouw bestelling snel geleverd is. Geniet er lekker van en graag tot ziens :) Groet, Matthijs
Pluspunten
Goede voorlichting en eerlijke informatie. Betrouwbaar en bereid je verder te helpen met eventuele vragen. Geweldige service. Bravo
VerbeterpuntenAlles klopt tot op dit moment.
Hallo H steenkamp, Wat een mooie review hebben we van jou mogen ontvangen, hartstikke bedankt daarvoor! Fijn om te lezen dat je ook zo enthousiast bent over de service, goed om te lezen! Geniet lekker van de producten en graag tot ziens! Groet, Gerard
Pluspunten
Snelle levering. Fijn contact
Donkervoortlaan 24
3261 NE Oud-beijerland
Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!