Beste Aranka, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Prima ervaring, voor herhaling vatbaar.
Beste Karin, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
alles hebben ze uitstekend voor elkaar we zijn zeer tevreden.
Beste Annemarie Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Zeer snel, goede kwaliteit, goed verpakt!
Beste Annelies, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Beste Sarie, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Alles vers en heel handige verpakking nootjes etc!!!!!
Beste Truus, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Voor herhaling vatbaar
Beste Chantal, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Snelle correcte levering
Beste Jörg, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Wat ik besteld had was tijdelijk niet leverbaar. Werd keurig gebeld wat ik wilde; mijn geld terug of het bestelde een paar dagen later thuis geleverd krijgen. Optie twee werd de keuze en een paar dagen later kregen wij het keurig thuis geleverd met als verrassing nog iets lekkers toegevoegd omdat wij iets langer hebben moeten wachten. Heel hart bedankt en wij zullen zeker vaker bij jullie bestellen!
Beste Wilma, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Top kwaliteit en een fijne service
Beste Gertrud, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Snelle levering prima artikel
Beste Draid, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Snelle levering en heerlijke drop en een betrouwbaar bezorg dienst
Beste Wiebren, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Jammer van de te korte verval datum, houdbaarheid 8 tot 9 maanden.
Originele beoordeling
7kilo bestelt en is maar 6 maanden goed.
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding, kan hen alleen maar aanraden.
Beste Willy, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
De vruchtengriesmeel is erg lekker en niet te zoet. 180 gr. Op 1 Ltr. Melk is ruim voldoende
Beste Henny, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Xxx
Beste Anne, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Snel en vlug verstuurd ,en lekkere drop ,wat wil je nog meer .
Beste Antoon, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Snelle service, goede prijs en kwaliteit
Beste Karel, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Altijd verse,keurig verpakte produkten,en,snelle levering. Kortom,ik ben dik tevreden met Nutamo
Beste Nel, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Lekkere noten en rozijnen.
Beste Doede, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
We genieten van alle lekkers,,,heerlijke noten en zaden,,,
Beste J. De Hoeve, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Heel erg bedankt voor de snelle levering van de heerlijke noten. Ik hoop dat jullie mijn punten doorsturen naar Tine Hechtermans. Vriendelijke groten. Liliana Hechtermans
Beste Liliane, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! De punten zijn weer overgezet. :) Goed weekend! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Alleen rauwe cashewnoten waren net als vorige keer erg klein. Verpakking waar zoveel energie in gestoken, perfekt.
Beste Drs L, Bedankt voor de tip en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Op zoek naar een cadeau dat bezorgd kon worden, kwam ik terecht op de site van Nutamo. Wat een geweldige keuze aan producten, zeker voor een enthousiaste bakker (en snoeper). Het pak werd keurig op tijd bezorgd. Binnenkort ga ik ook mezelf eens verwennen.
Beste Alice, Wat leuk om te horen! Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Voor de eerste keer besteld. Kwaliteit is goed. Snelle en correcte levering. Ik zal hier zeker nogmaals iets bestellen.
Beste Jean, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Donkervoortlaan 24
3261 NE Oud-beijerland
Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!