Most horrible nuts to eat. Very bad taste. Extremely poor quality, true for everything: walnuts, pistachios, and peanuts.
Dear Zahr, Thank you for taking the time to share your feedback. Please, can you provide more details about how we can improve our products and services? We already took care of a free return en will now process a complete refund of your order. Kind regards, Your Nutamo team
Vlotte levering en prima kwaliteit ook geweldig dat er ook van iets anders bij zit heb al vrienden Die nu ook bij jullie bestellen
Beste Sarie, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Ook leuk om te lezen dat je vrienden enthousiast hebt weten te maken. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Zaden, haver en pitten gekocht in grootverpakking, was voordelig en leuk dat er een bakje noten bij zet die waren erg lekker. Kunt U misschien de havervlokken ook fijner leveren dat is net even lekkerder, vind ik.
Beste Louis, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! We hebben de havervlokken in één grootte, wellicht dat havermout een optie is? Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
ik heb erg genoten van de noten
Beste Bastiaan, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Alles tot in de puntjes geregeld!
Beste Wil, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij horen het graag als je tips hebt om onze dienstverlening te verbeteren, zodat we de volgende keer voor een 10 kunnen gaan. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Hoge productenkwaliteit hoge leverbetrouwbaarheid en ervaren klantenservice van de bovenste plank. Een bedrijf waar het begrip "Team" een bewezen inhoud is: ongeacht wie je aan de telefoon krijgt weet vrijwel direct wie je bent, wat de status van je bestellingen is. Nutamo biedt zijn klanten producten van hoge, te onderscheiden kwaliteit met, voor een webwinkel zeldzaam, persoonlijke aandacht, snelle, effectieve doelgerichte acties en informeert, primair, persoonlijk de klant. Hier blijf je graag klant.
Beste Remco, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven, maar zijn bovenal blij dat het pakket uiteindelijk op het huisadres is bezorgd. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Niet alleen het bestellen en leveren verliep vlekkeloos, maar ook alles keurig verpakt en van uitstekende kwaliteit, bedankt!
Beste Robert, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Prima service ,goed verpakt , snel geleverd
Beste Elise, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Erg leuk dat er nog een proefmonster bij de bestelling zat, met een duidelijke en persoonlijke uitleg.
Beste Karin, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Ik denk dat ik wel vaker bij juliie ga bestellen
Beste Jannie, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij horen het graag als je tips hebt om onze dienstverlening te verbeteren, zodat we de volgende keer voor een 10 kunnen gaan. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Zeer tevreden! Super lekkere producten en een prettige website!
Beste Rick, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Op de aangegeven dag wordt het bezorgd, en is zeer goed verpakt.
Beste Erik, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
De cashewnoten stukjes waren snel geleverd er zat een heerlijke verse smaak aan. Zeker een aanrader.
Beste Niels, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
De producten altijd vers, en afhandeling en verzending is uitstekend
Beste, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Lekkere wijn
Beste Veerle, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij horen het graag als je tips hebt om onze dienstverlening te verbeteren, zodat we de volgende keer voor een 10 kunnen gaan. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Veelzijdige keus
Beste Lodewijk, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij horen het graag als je tips hebt om onze dienstverlening te verbeteren, zodat we de volgende keer voor een 10 kunnen gaan. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
bestelling snel en keurig ontvangen gedroogde fruit is heerlijjk
Altijd goed bezorgd en goede kwaliteit
Beste Claudia, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij horen het graag als je tips hebt om onze dienstverlening te verbeteren, zodat we de volgende keer voor een 10 kunnen gaan. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Snelle levering, liefde voor de verpakking, relatief goed geprijsde producten
Beste Hiske, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Wat versheid van de noten zou wel verbeterd mogen zijn. Of beter gezegd: er is ruimte voor verbetering bij sommige noten in het assortiment.
Beste Hans, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Onze noten worden elke ochtend gebrand om de versheid te kunnen garanderen. Wij horen graag iets specifieker waar je verbeteringen ziet, zodat we daarmee aan de slag kunnen. Alvast bedankt en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Hoewel de producten een dag later dan aangekondigd geleverd zijn, kan ik niet anders concluderen dat de kwaliteit van wat ik tot nu toe hebt gegeten goed is. Wat handig voor de gebruikers zou kunnen zijn is bij de verpakking info over de voedingswaarde toevoegen. Voor de rest zal ik dit verder gebruiken in combinatie met een 60 dagen voedingsprogramma die op mijn sportschool vanaf morgen gaat volgen.
Beste, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Wat betreft de voedingswaardes op de verpakkingen: vanwege de beperkte ruimte op de sticker is dit helaas niet iets wat wij snel kunnen realiseren, maar je opmerking staat wel genoteerd. Tot die tijd kan je altijd via onze webshop de voedingswaardes online bekijken door het betreffende product op te zoeken. Graag tot ziens op onze webshop en veel succes met het voedingsprogramma! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Mooie verpakking Snel geleverd Heerlijke noten Geniet er elke dag van Ruim assortiment Ja is dubbel dwars waard
Beste Marlene, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Noten waren van topkwaliteit
Beste Martin, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Goede ervaring gehad met nutamo snelle verzending en netjes verpakt. Dankjewel
Beste Burak, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Het team van Nutamo
Altijd goed verzorgt
Donkervoortlaan 24
3261 NE Oud-beijerland
Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!