Producten van uitstekende kwaliteit.Snelle service.

Producten van uitstekende kwaliteit. Snelle service.

Netjes afgewerkt

Altijd goed verpakt en optijd ontvangen Top bedrijf

Top bedrijf Altijd netjes verpakt en optijd ontvangen

Super kwaliteit.

Iedere keer als het op is zeggen we, geNOTEN !!!!

Prima prijs-kwaluteit verhouding. Heerlijke producten

Geweldig meer kan ik niet zeggen

Geweldige product

Prima producten en goede dienstverlening!

toppie

Hallo team, Geweldig dat jullie zo snelle site bestelling afrekenen En thuis bezorg hebben... in een woord super tevreden klant

prima noten

levering en kwaliteit is naar tevredenheid

tot op heden zeer tevreden.

De bestellingen zijn goed verzorgd en verpakt. De kwaliteit van de producten zijn in orde, op een kilo noten zitten altijd wel een paar noten met een wat afwijkende smaak maar dat kan ik me voorstellen. De prijzen zijn redelijk, jullie zijn niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste. Wat mij bindt met jullie bedrijf is dat ik door jullie toe doen noten ben leren eten en waarderen. Ook mijn huisgenoten genieten zeker mee. We hopen nog lang bij jullie te kunnen blijven bestellen.

Redelijk goede kwaliteit

Prima noten, alleen zijn ze de ene keer langer gebrand dan de andere keer. Maar ik klaag niet. Blijf ze bestellen.

goede bedrijf

alles is even vers

alles is vers en een snelle levering

Zeeeer goed

Nette bezorging, goed en netjes in goede verpakking en ten alle tijden kunnen volgen via track en trace en in de doos met je bestelling lijst wat je besteld hebt

Uitstekende kwaliteit

Goede overzichtelijke site en top kwaliteit producten. En een breed assortiment.

Very fresh and good quality

They are so rapid

top producten, top service

top producten, top service

Het was snel bezorgd, netjes ingepakt en producten zelf zijn ongelofelijk lekker

Goede producten

Vorige week mijn 2e bestelling geplaatst, vrij snel ontvangen. Had eerder al een bestelling gedaan en ook dit was goed geleverd.

Heerlijke Abrikozen

Aanbevolen, lekker en gezond

Zeer goed verpakt en heel vers

Zeer prettig, gemakkelijk, niets op aan te merken

Goede,snelle service

Heerlijke noten voor een goede prijs. Vlotte levering. Kortom een aanrader.

Lekker

Het is niet helemaal zoals ik het vroeger kocht. Dat was echt met vanillesmaak. Verder is het hetzelfde en erg lekker.

Alles keurig verpakt. En heerlijk Oud Hollands snoepgoed.

Snel geleverd, lekkere dingen, goed contact. Een aanrader.

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!