Goede spullen en snelle levering

Mooie producten

Mooie producten, vlotte levering

Packaging could use some adjustment

The service was very fast, and the products are as expected(i.e. good quality). However, the packaging really threw me off. The bags are much too big for 250-gram quantities (could also do with smaller bags for 500-gram quantities).

Uitstekende noten, prima prijs

Lekkere noten en snelle leveriing, alles oké.

Goed en zeer lekker

Snel ,degelijk verpakt

Voor herhaling vatbaar.

Top service en kwaliteit

Top service, kwaliteit

Goede verzending .

Pakje is goed verpakt , met mooie zak/enveloppe

Alles prima in orde

Ik heb 1 pakket geprobeerd en heb mij daarop in de nacht behoorlijk ziek gevoeld

Na het nuttigen van dit product heb ik mij in de daaropvolgende nacht behoorlijk ziek gevoeld en overgegeven. Zodoende ben ik nog niet van plan om binnenkort een tweede maal de pijnboompitten te nuttigen. Met vriendelijke groet F. Porck

Binnen twee dagen was mijn pakje binnen het hek geplaatst.

Gelukkig regende het niet. Dan was mijn pakje nat geworden tot op het bot.

Erg goed

Snelle levering, heerlijke noten en helemaal top als er goede aanbiedingen zijn. De zoethout ga ik vooral in de avond gebruiken om snoepen af te leren, ook ben ik vroeger met zoethout van het roken afgekomen 31 jaar geleden dus dat moet lukken. Alleen gezond snoepen met wat gezonde noten

Super goed

Super sevice Snelle levering Goede kwaliteit product.

het werk goed

Goede levering

Altijd snelle service

Ik bestel al een paar jaar bij Nutamo. De service is altijd snel en goed verzorgd. Top!

Goede producten, snel geleverd

Lekker vers, het is zo op

Netjes verpakt, zeker in de kleine emmers goed te bewaren. De nootjes zijn snel op, dus gewoon lekker.

Perfect product

Het voldoet aan de verwachtingen.

Prijs was ok inclusief de verzendkosten.

Maar.... op de dag van aflevering werd ik gebeld, zou U het svp willen ophalen, dan heeft U het sneller!! en scheelt ons de verzendkosten. Natuurlijk....... compensatie voor het ophalen...... helaas!! Beetje flauw verhaal. Product is ok.

Goed geleverd Vers lekker amandelmelk om te bakken.

Altijd op tijn en goed netjes verpakt

Goede service, kwaliteit en bezorging. Dak jullie wel.

prima snel geleverd

artikelen netjes verpakt

Bestelling op tijd bezorgd en goedkoper dan andere online winkels, de verpakking is erg handig.

Top bestelling

Goed geholpen alles zit keurig verpakt. Snel in huis . Dikke 5 sterren!

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!