Prima bezorging

Als cadeau verstuurd.

Snel geleverd, prima kwaliteit

Pakket werd zeer snel geleverd, goed verpakt en was prima kwaliteit.

goede service

goede service, goed verpakt en een goede prijs

Alles volgens afspraak

Alles prima gegaan. Correcte levering, keurig volgens gemaakte afspraak.

Ik ben telefonisch goed geholpen. De online bestelling is prima verzorgd.

In het algemeen prima.

Beste mensen, In het algemeen zeer tevreden over jullie. De laatste keer iets minder enthousiast want twee pakken havermout van 1 kg waren kapot gegaan. Het was een beetje zootje in de doos. Volgende keer beter. groeten, Bea de Jonge

Had het prettiger gevonden om de 5 kg in kleinere porties verpakt te ontvangen. Ik eet de abrikozen elke dag tegen hoge bloeddruk, maar dat zijn de zure. De bij u bestelde zijn de zoete, hopelijk hebben ze hetzelfde effect als de zure, ik zal het ondervinden.

zeer goed

Snelle levering een goed produkt ,heb al vaker gekocht kom zeker weer terug .....

Lekker op tijd goed verpakt.

Snelle levering en heerlijke noten

Zadenmix heerlijk in zelfgebakken brood Amandelen lekker in de boboti. Noten lekker vers, bij de borrel

De gojie bessen heb besteld is totaal anders dan ik normaal besteld heb. Is hard en smaakt niet zoet

Is niet zo lekker waar ik gewend was. Is hard en droog en smaakt heel anders. Kwaliteit duidelijk niet heel erg goed vergelijken verleden besteld gojie bessen

Tegenvaller: voelde me genept.

Ik bestelde een potje vanillepoedet. Het potje zag er precies zo uit als op het plaatje, alleen zat er maar een bodempje vanille poeder in! Echt superweinig! Ik dacht dat hij misschien opengegaan was tijdens het transport, maar nee, het potje was gesealed!

Helemaal goed

Prima levering, snel. Goed verpakt

Heerlijke gesuikerde gemberblokjes

Prima artikel, snel geleverd.

Pruimen met pit maar de helft was geen pit

Het wordt snel bezorgd Maar in de vorige keer zaten er geen pitten in was niet lekker Maar ik probeer het opnieuw Groetjes van Berenda mulder

ben blij dat ik een site heb gevonden voor mijn salmiak snoepjes en voor een redelijke prijs.

Food

Everything was good and fresh

Snel geleverd en lekker vers.

Snelle levering, prima kwaliteit

Al mijn muesli producten in een keer in huis, prima service, duidelijke communicatie.

Alles prima verlopen!

Bestellen en levering ging super soepel!

snel en keurig netjes verpakt

Besteld en snel en keurig netjes verpakt in huis. Kwaliteit straalt eraf als je de doos hebt geopend. Zeker dat ik hier weer een bestelling ga doen. Bedankt voor de klasse !!!

Snelle levering, producten zoals verwacht. Top

Great!!!

Fast delivery, delicious products.

Snelle leverimg erg goede prijs en enorm lekker natuurlijk!

Een ontdekking

Mijn ervaring blijft beperkt tot de levering van 1 kg stuifmeel. In andere producten heb ik geen belangstelling maar zodra ik door mijn voorraad heen ben doe ik zonder aarzelen die bestelling bij Nutamo

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!