MMMM moerbeien!

Heerlijke grote zak moerbeien besteld! Ideaal voor in de dagelijkse portie muesli.

Prima, goede online dienstverlening

Snelle bezorging, product was keurig verpakt.

Fantastisch!

Snel geleverd en klantenservice is top!

Makkelijke site. Snel geleverd.

Super lekker en snelle service

Is zeker aan te bevelen, snel opgestuurd en heel erg lekker!

i am loving it

deze winkel heeft me aangenaam verrast, zoveel soorten noten, droge vruchten en kazen. ze bleken ook zeer lekker te zijn, en aan zachte prijzen. een aangename winkelervaring en goeie klantenservice

Heerlijk

Gewoon top

Prima, correct en heel snel

!!

Snelle levering, goed product.

Product bevalt goed. Ik had even over het hoofd gezien, dat het niet suikervrij is. Dus niet geschikt voor kriebelhoest 's nachts (i.v.m. gebit). Werd snel geleverd.

Er was een doos te weinig geleverd en de volgende ochtend werdt deze al bezorgd zonder extra kosten. Echt super.

Very dry

Usually the quality is great but this delivery was a disaster. I’m not sure what to do with it

Pitloze pruimen

Met deze pruimen maken we ajaka's en bolo di pruimu (pruimentaart). Met zachte pruimen is het goed gelukt. Bedankt voor de goeie kwaliteit.

Heerlijke mix maar het afrekenen kan vlotter en efficiënter.

Heerlijke tulbandmix maar bij de betaling is iets mis gegaan. Ik had 3 pakken besteld en kreeg er één. €3,99 Verzendkosten bij een pakmix vind ik veel te veel. Het is nu wel een hele dure tulband geworden, maar wel lekker. Ik heb bij aanbevelen ja ingevuld maar ik voel wel een lichte aarzeling. Er zijn winkels waarbij de afrekening vlotter is geregeld.

Goed assortiment, goede service en milieubewust

Het assortiment is best breed, dat viel me als eerste op. Dat kwam ook doordat ik op zoek was naar geconfijte sinaasappel, iets wat niet makkelijk te vinden is. Ik vind de filters op de website heel fijn, waarbij je je keuze betreffend vegetarisch, vegaan etc. kunt aangeven. De service/ levering enzo was snel en goed. Een van de top punten vind ik ook de milieubewuste verpakkingen, dat was voor mij ook een uitslaggevend punt om mijn aankoop hier te doen.

Blijkbaar mijn laatste verstuurd door Post Nl naar een winkel op een paar km .

Mijn kaas en dergelijke liggen mss een paar km verderop ……..

Heerlijke zachte gedroogde fruit

Ik heb de gedroogde meloen en gedroogde ananas besteld. Binnen 2 dagen kreeg ik het binnen en ben zeer tevreden over de kwaliteit. De meloen is heel erg zacht en lekker zoet en de ananas ook. Ik za zeker weer bestellen.

Optijd ontvangen

Goeie service

Prima kwaliteit.

Heerlijk product, Prima verpakt en optijd geleverd.

Meer dan uitsteked

Ze deden extra moeite voor een een bestelling van een klein bedrag, die vertraagd werd door een bankstoornis , zodat ik het verjaardagscadeau voor mijn zoon toch nog op tijd kreeg ! Hartverwarmend! Laat het ze weten alsjeblieft!

Producten zien er fantastisch uit en de levering was keurig op tijd.

Kwaliteit wint altijd

Goede produkten, redelijke prijs.

Excellent

Good products at reasonable price and fast delivery! Will order again. Thank you

Per abuis heb ik dubbel betaald en dus ookntwee pakjes geleverd gekregen.

Ik had -na de dubbele betaling- verwacht dat er even contact werd opgenomen. Dat is jammer genoeg niet gebeurd.

Uitstekend!

Snelle, nette en complete levering; kan ik toch een kleine bijdrage leveren aan overbodig verpakkingsmateriaal…

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!