Prima adres voor notenliefhebbers

Het begint met een duidelijke en toegankelijke site; dus bestellen verloopt soepel. De informatie over levering (track en trace) en het overzicht van het bestelde en een factuur is prima. De bestelling is op tijd bezorgd en eveneens met zorg ingepakt. De kwaliteit van de producten moet voor een deel nog blijken, maar so far so good. NB Goed om te weten dat ik alleen een review schrijf als er echt sprake is van tevredenheid en dat is hier duidelijk het geval.

Geweldige service,alles top

Uitstekende bezorging en goede kwaliteit

De drop en salmiak bollen bevallen zeer. Makkelijk bestellen via de website en snel in huis.

Kwaliteit

Goeie kwaliteit snelle levering

heerlijk

netjes verpakt en bevat heerlijk spullen

Correcte levering

Netjes geleverd, goede kwaliteit amandelmeel.

snel geleverd en goed producht

heel goeie producht

Super goed!

Ik heb zonnebloempitten besteld. Die zijn heel mooi en groot bij Namuto. En lekker, natuurlijk. Het pakket werd de volgende dag al besteld. Echt super!

Ik hou van droge mango..

Droge mango's toch en favoriete. Kan het nergens kopen bij mij in de buurt dus bestel ik het. Dank jullie wel!!

Perfect,heel goed,uitstekend,heerlijk,

Smakelijke noten van goede kwaliteit. Goed verpakt. Snelle service en levering.

Perf

Perfect het is alweer een mooie nieuwe Dag bedankt voor de pruimen Ik hou niet zo van vruchten Als ik nu vier pruimen een hele dag in kokend water lasten staan vervangt het gelijk aan twee vruchten per dag Heb van de diëtiste deze tip gekregen Groetjes van Berenda Mulder tot later

Geen ervaring

Ik heb de Bonbons nog niet gegeten. Derhalve geen beoordeling. Stuur me geen nieuwe beoordeling

Mooie choc letters snel bezorgd

Prima letters, snelle bezorging, goede service.

Producten zijn goed,evenals de bezorging

Vlotte levering en goed product !

Vlotte levering en goed product

Fantastische kwaliteit

Verrukkelijke producten. Mooi breed aanbod. Alles goed verpakt. Goede mededelingen en updates via email. Snelle levering.

Altijd goed ,snel en lekker

Ik bestel hier al jaren tot grote tevredenheid

goede producten goede levering

x

Top! zaak met top! produkten.

Na mijn eerste bestelling bij nutamo was ik wel versteld van de levering die ik gekregen heb. Deze bestelling was zo zorgzaam en goed verpakt, opmerkelijk! Elk produkt dat ik besteld had was mooi, afzonderlijk in een zeer hygiënische verpakking,met zelfs een doorkijkvenstertje. Heel handig. De produkten zijn van hoge kwaliteit, en dat merk je direkt aan de smaak. Het is zeker niet overdreven dat het een wereld van smaakbeleving is. Bij mij staat het vast. Top produkten voor een juiste prijs. Zeer aan te raden!

Goede producten snel geleverd

Erg tevreden

We hebben de bestelling eigenlijk op een verkeerde dag geplaatst omdat het weekend ertussen zat maar verder goede en snelle levering, fijne hersluitbare verpakking en de smaak is zeer goed , al met al zeer tevreden en voor herhaling zeker vatbaar.

Lekker suikervrij snoep

Sinds kort heb ik diabetes en zoek ik naar suikervrije alternatieven. Het is lekkerder dan met suiker..

Goede levering Goed verpakt en natuurlijk gesmaakt

alles duidelijk.

Heerlijke verse noten

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!