Winegums zijn afschuwelijk!

Nadat ik de zending thuis kreeg ben ik gelijk heb ik gelijk een portie winegums genuttigd. Dat heb ik ś avonds geweten: ik heb buikkrampen, heel veel gas en diarhee gehad. Nooit meer winegums van Nutamo.

Ga zo door

Snel bestel bevestiging ën geleverd!

Snelle levering en prima kwaliteit.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Snelle levering en aardig kaartje erbij. Prima.

Goede en duidelijke website, snelle levering.

Prima product

Vlotte levering en prima product. We hadden gehoopt op een iets kleiner formaat, maar de foto bood daarover geen duidelijkheid. Ofschoon de levering snel was, klopten de informatie over de levering (1 of 2 november) niet met de levering door PostNL, namelijk op zaterdag 23 oktober, waarover geen informatie was verstrekt. We waren niet thuis en hebben de zending een paar dagen later opgehaald van een ‚PostNL punt‘ een paar km verder. Dat was jammer.

Perfect as always!

10/10

Snel en goed

slechte hervaring

Ik wacht al 10 dagen op mijn bestelling en nog steeds niets gekregen

de keuze die men krijgt over een biologische verpakking

eerlijk over het aflevermoment. hoe vaak wordt er niet gezegd vandaag besteld morgen in huis en niet gehaald wordt.

Kwalitatief zijn er nogal wat blokjes die een hoeveelheid vezels in de mond achterlaten

Er zijn mogal wat blokjes gember die niet kunnen worden doorgeslikt en een vezel residu in de mond achterlaten welke uitgespuugd dienen te worden

Meerdere keren al besteld en nog altijd 100% score!

Wat betreft prijs/kwaliteitverhouding de beste zo ver ik weet!

Snel en perfect geleverd.

Goed product

Snelle levering en goed verpakt. Mijn vader was banketbakker en daar ken ik dit product al heel wat jaartjes van Melle Steensma.

Viel deze keer tegen.

Walnoten in orde Cashewnoten niet krokant, waren zacht

Goed, goedkoop en probleemloos

Ik koop vooral veel amandelmeel. Goed en goede prijs. Fijn dat ik keus heb in verpakkingsmateriaal. Proces van bestellen tot bezorgen is altijd dik in orde.

Alles netjes verpakt lekker en snel geleverd!

Doen waar ze goed in zijn, top levering

eerste keer 3 kg. stuifmeel korrels besteld en binnen enkele dagen geleverd.

Bestelling geplaatst en kwam na een dag binnen

Zeer goed en wat ik verwachte

Mijn noten waren goed koop ze voortaan weer hier

Goed product snel,geleverd

Ik was op zoek naar zoethout, en dat vond ik bij jullie tegen een redelijke prijs.

Bestelling was gemakkelijk te regelen via de website, vlot en netjes geleverd.

Great choice of nuts and dates

Great choice of nuts and dates and good prices if you buy in bulk. Delivery is also quick, within a couple if days. The packaging could be improved though, as the nuts and dates come in a brown paper bag with a very fragile plastic interior that detoriates quickly each time I open it.

Delicious Pindarotsen!

We always order our Pindarotsen from Nutamo - Delicious and delivered quickly!

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!