Goede kwaliteit en snelle levering

Op zoek naar moerbeibessen kwam ik bij Nutamo uit. De moerbeibessen zijn kwalitatief beter dan mijn eerste ervaringen van de AH en Plus. Tegen een goede prijs ga ik lekker genieten.

Alles ging goed en snel. Prima producten. Zeer tevreden.

Goede prijs, op tijd geleverd

Ik heb geNOTEN! bedankt

Snelle service ✅ Super kwaliteit ✅ Mooie en gebruiksvriendelijke website ✅

Eerste aankoop was gewoon goed.

Ik had eerst bestelling geplaatst daarna pas account aangemaakt. Na een telefoontje werden de punten erbij gezet. Website is overzichtelijk.

Top kwaliteit

Het producten zijn goed kwaliteit en de levering was snel!

Top kwaliteit en mooie deals

snel en efficient

zeer reactief site . goed product ; snel levering

Geweldige service!

Wij hebben kortgeleden voor het eerst een bestelling geplaatst bij Nutamo. We hebben de wijn nog niet geproefd, maar de service was geweldig. De wijn werd persoonlijk bij ons afgeleverd!

Snelle levering. Goede kwaliteit

de rauwe amandelen die ik koop zijn van goede kwaliteit. Ik kan ze aanbevelen!!

Super goed

Bedankt alles ging goed

Alles zeer goed verlopen en goed verder geholpen via mail. Bedankt voor de 'lekkere' producten

Snel en goed verzorgd geleverd.

Produkten zijn goed

Jammer dat frisia produkten niet op voorraad waren toen ik de bestelling plaatste en een dag later wel. Had het graag in 1 bestelling gehad.

service impeccable!!

livraison rapide et produits de qualité à recommander!!

Ziet er geweldig uit smaak is goedkoop

Jammer genoeg smaak van goedkope chocola ziet er wel mooi uit

Duidelijk omschreven producten. Redelijke prijs. Snelle levering. Prima producten

Heerlijke bonbons. Aanbevolen!

Hallo, De chocolade melkbonbons zijn gewoonweg heerlijk, verassend van smaak en scoren hoger dan onze belgische Leonidaspralines, zowel qua kwaliteit als qua prijs. Niet aan te weerstaan eenmaal geopend! Helaas waren de witte bonbons niet in voorraad. Daarop wacht ik om opnieuw een order te plaatsen voor zowel melk- als witte bonbons. Graag een seintje als de voorraad weer is aangevuld. Ik bekijk ook zeker het ganse assortiment van Nutamo. Yes, ik ben voortaan klant. Hartelijke groeten, Ilona

Gewoon goed en een stuk goedkoper dan de supermarkten

In vergelijking waar ik normaal mijn producten kocht kan ik ze hier in grotere hoeveelheden en goedkoper aanschaffen.

Uitmuntend!

Beste kwaliteit producten en goede prijs! En zo lekker! Ik koop alleen bij Nutamo noten en gedroogd fruit! Nergens anders meer. Jullie zijn echt toppers!

Snel en correct geleverd Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf en meteen meer dan tevreden. Zeker een vervolgbestelling waard.

Snel en correct geleverd

keurige levering, langer dan gewend ( 24 uur )

zie boven

Heerlijke noten, prima levering en snel.

Zeer uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en snel geleverd.

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!