Geleverde noten zijn ook echt heel vers. Wij zullen graag hier opnieuw bestellen!
Beste, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Lekker knapperige pistach noten
Beste Huub, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Originele beoordeling
Veel te vette pistache noten
Vers notjes en lekker, snel service dank u ik zal aanraden
Beste Missiba, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Zie boven
Heerlijk verse nootjes, kaas en nog veel meer lekkernijen. Keurig verzorgd aan huis geleverd. Helemaal top als je in het buitengebied van Friesland woont en er ook nog een pandemie rond waard. Maar ook na de pandemie blijven we klant! Superkwaliteit en altijd vers. We zijn zeer tevreden.!!!!
Beste Henny, Fijn dat je tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij vinden het leuk om te lezen dat onze producten ook in Friesland in de smaak vallen. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Ene dag besteld, andere dag keurig verpakt binnen
Beste Anna, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn product
Lekker en gezond, ik gebruik het als natuurlijke antihistamine tegen hooikoorts.
Beste Rudy, Bedankt voor je beoordeling en goed om te lezen dat de producten een bijdrage leveren aan je gezondheid. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Netjes verpakt, snel geleverd
Beste Petra, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Just received my later order. Great quality and price with a very fast delivery. Perfect
Dear Mike, Thank you for taking the time to write a review! We are glad to hear that you enjoyed our services and hope to welcome you again soon on our webshop. Kind regards, Chris from Nutamo
Bestellen en twee dagen later al thuis.
Beste Marja, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Goed. Ene snoeppot zit wel net wat voller dan de andere. Dat vond ik een beetje gek voor 2 dezelfde potten.
Beste Anne-Jan, Fijn dat je tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Als je twee dezelfde potten hebt besteld, dan is het inderdaad bijzonder als de ene pot voller is dan de andere. Mocht je twijfels hebben, dan kan je ons altijd via de contactgegevens op de website bereiken. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Goede , verse en kwaliteit spullen
Beste Helma, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Een leuk presentje extra, wordt altijd gewaardeerd
Beste Dick, Bedankt voor je beoordeling en leuk om te lezen dat je meegeleverde notenmix weet te waarderen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Zoals boven! Goed product, lekker van smaak! Goede verpakking. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Chantal, Bedankt voor je beoordeling en leuk om te lezen dat je tevreden bent. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Beste Jaak, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Snelle levering, goed verpakt. Bestel altijd rauwe noten. Goede smaak, prima prijs.
Beste Elvira, Bedankt voor je beoordeling en leuk om te lezen dat ja onze rauwe noten weet te waarderen. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Duidelijke product informatie
Beste Vera, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Ik ben zeer tevreden had de bestelde producten ontzettend snel. En de kwaliteit van de dadels was perfect!
Beste Bertha, Bedankt voor je beoordeling en leuk om te lezen dat dadels in de smaak vallen. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
De Sukkary dadels Zijn lekker zacht en smeuïg Wat zoet Ze smaken wat anders dan de traditionele dadel Of metjool dadel Echt iets om uit te proberen Over een tijdje bestel ik ze weer De kaas was ook mooi ingepakt Met extra papier erbij om er heen te doen Als je hem hebt uitgepakt Tot de volgende bestelling
Beste Sandra, Fijn dat je tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij vinden het leuk om te lezen dat onze dadels en kaas in de smaak vallen. Hopelijk zien wij je snel weer terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Lekker snel en ook niet duur.
Beste Roel, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
I ordered some bbq corn (delicious!) sun dried mango with no added sugar (absolutely delicious!) some some sun flower seeds and chia seeds! Excellent value for money and top quality! Will definitely order again!
Dear Sharon, Thank you for taking the time to write a review! Glad to hear that you enjoyed our products and we hope to welcome you again soon on our webshop. Kind regards, Chris from Nutamo
Ik ben de notenshop gewend. Er zijn wat dingen veranderd. Ik mis de Ceylon kaneelpijpen bv. Mvg Nicolette lunnemann
Beste, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling! Op onze webshop verkopen wij van het merk Cook gemalen Ceylon kaneel. > 35 gram: https://www.nutamo.nl/kaneel-ceylon-gemalen-cook.html > 80 gram: https://www.nutamo.nl/kaneel-gemalen-cook-80-gram.html Mocht je nog vragen hebben, dan helpen wij je graag verder. Hopelijk tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Goede producten en snelle levering. Ook goede service bij vragen over de bestelling.
Beste Diana, Fijn dat je tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij vinden het leuk om te lezen dat je onze service weet te waarderen. Helpen doen wij graag en hopelijk zien wij je dan ook snel weer terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Food quality - excellent, but it wasn’t the next day delivery.
Dear Dariia, Thank you for taking the time to write a review! Glad to hear that you like the quality of our products. Regarding your feedback about the delivery: we do our best to send orders within 48 hours. Most of the time, we are able to ship faster. We hope to welcome you again soon on our webshop! Kind regards, Chris from Nutamo
Donkervoortlaan 24
3261 NE Oud-beijerland
Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!