Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snel geleverd.
Beste Carola, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
snel je lekkere wensen in huis in fijne verpakkingen, die je goed weer kunt hersluiten. zouden ze allemaal zo moeten doen.
Beste Hetty, Bedankt voor je beoordeling en leuk om te horen dat je enthousiast bent over de bestelling! Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Goede communicatie Werd keurig op tijd bezorgd Omdat het bestelde hoger was dan een bepaald bedrag werden geen verzendkosten in rekening gebracht En bij de bestelling zat ook nog een zak lekkere nootjes bij!! Helemaal goed!!
Beste, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat de bestelling op tijd is bezorgd. Geniet extra van de zak Leeflangermix en graag tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Telefonisch contact vriendelijk en behulpzaam. Mooie producten gekregen. Nog niet gebruikt,
Beste Sjoerdtje, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij vinden het leuk om te lezen dat je het telefonische contact met onze medewerkers als prettig hebt ervaren. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Netjes ingepakt, snelle bezorging, kwaliteit perfect.
Beste, Bedankt voor je bestelling en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Goede producten, maar in 2 ervan zit e220 ( dat valt me dan n beetje tegen). Is dat echt nodig, vraag ik me dan af?
Beste Pat, Fijn dat je tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Als je gedroogd fruit hebt besteld, dan is het wellicht een optie om de volgende keer - indien beschikbaar - de ongezwavelde variant te bestellen? In elk geval vind je op onze webshop per product een overzicht van alle ingrediënten. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Al enkele keren besteld bij jullie en zeer tevreden.snelle levering en goede kwaliteit.
Beste Inge, Bedankt voor je beoordeling en leuk om te lezen dat je al meerdere bestellingen hebt geplaatst. Mocht je nog tips hebben, dan ontvangen wij deze graag. Hopelijk tot snel op onze webshop voor een nieuwe bestelling. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Zeer snelle levering. Erg blij met het product.
Beste Dagmar, Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling! Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Erg goede prijs voor de stuifmeelkorrels.
Beste Nico, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je stuifmeelkorrels in combinatie met de prijs weet te waarderen. Graag tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Bedankt Lekker. Vers. Zorgvuldig ingepakt. Ik ga zekker weer bestellen
Beste Kety, Bedankt voor je beoordeling! Wij vinden het leuk om te lezen dat de producten én de verpakking worden gewaardeerd. Graag tot snel op onze webshop voor een nieuwe bestelling. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Vrijdag voor 15u besteld en pas woensdag in huis. In de mail over de verzending stond wel dat die dinsdag bezorgd zou worden, maar dat was vreemd genoeg ook pas dinsdagavond. Wat betreft de prijs beveel ik jullie aan.
Beste Wiebe, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Goed om te lezen dat je onze scherpe prijzen weet te waarderen. Met betrekking tot de bezorging streven wij er naar om bestellingen binnen 48 uur te verzenden, maar vaak lukt dit al veel sneller. In jouw situatie heeft mogelijk de Pinksteren invloed gehad op een vertraging in de bezorging. Hopelijk is een volgende ervaring beter. Graag tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
FIJNE DAG ALLEMAAL
Beste, Bedankt voor je beoordeling en goed om te horen dat je tevreden bent. Jij uiteraard ook een fijne dag en graag tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Beste Elie, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op de webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Het zijn fijne producten om mee te werken. Heel netjes verpakt en hersluitbaar.
Beste Bianca, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je hersluitbare verpakking weet te waarderen. Hopelijk tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Prijs oké Kwaliteitsproduct Levering snel en goed veroakt
Beste, Bedankt voor je beoordeling en leuk om te lezen dat de gedroogde abrikozen in de smaak vallen! Hopelijk zien we je binnenkort weer terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Prima ga zo door. Gr.R
Beste, Bedankt voor je beoordeling en de aanmoediging! Wij hopen je binnenkort weer op onze webshop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Mooie, heerlijke verse producten. Goed verpakt en vlot geleverd.
Beste Johanna, Bedankt voor je beoordeling! Mocht je nog tips hebben om onze dienstverlening te verbeteren, dan ontvangen wij deze graag en anders tot snel op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Heerlijke producten, prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Makkelijk opberg zak waarin het geleverd word. In 1 woord geweldig.
Beste Ronald, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij vinden het leuk om te lezen dat je hersluitbare verpakking waardeert. Graag tot ziens op de webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Grote bestelling gedaan, alles op oijd geleverd, keurig dichtgeseald, gewoon perfect
Beste Violet, Bedankt voor je beoordeling en fijn om te lezen dat je bestelling netjes en op tijd is geleverd! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Beste Mathilda, Bedankt voor je bestelling en graag tot ziens op de webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Al meerdere malen iets besteld. Altijd snelle levering. Heerlijke verse produkten voor een prima prijs. Goed assortiment. Bestel er zeker weer .
Beste Louise, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wij vinden het leuk om te lezen dat je tevreden bent het assortiment en graag terugkomt. Als je nog tips hebt, dan horen wij het graag. Hopelijk weer tot snel op de webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
mijn eerste ervaring is echt top. het was snel binnen en goed verpakt.
Beste, Bedankt voor je beoordeling én de eerste bestelling! Hopelijk kunnen wij je weer snel op onze webshop verwelkomen. Mochten er vragen zijn, dan beantwoorden wij deze graag. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Everything was good. Delivery time around 3-4 days, the snacks are tasty. The only issue I had (and thus the 4 stars) is that the 3kg of dried fruit I ordered arrived in a plastic (garbage) bag. The bag wasn't tight, so even though it was dried fruit with very little water content, the bottom of the bag was wet and sticky.
Hello, Thank you for taking the time to share some feedback with us! We are glad to hear that you enjoyed our products. We will forward your remark about the packaging of dried fruits to the right department. We hope to welcome you again soon on our webshop! Kind regards, Chris from Nutamo
Snelle verzending en altijd met zorg verpakt
Beste, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wij hopen je snel weer op onze webshop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Goed verpakt en fijne produkten
Beste, Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Donkervoortlaan 24
3261 NE Oud-beijerland
Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!