Makkelijk te bestellen snelle verzending, kwaliteit goed

super

Goede gebruiksvriendelijke website, snelle levering, perfect ingepakt ( niet in te grote of te kleine doos. Mooie papieren zakken, extra foldertjes over andere producten .Kortom, een feestje om te ontvangen en uit te pakken en ook nog Lekkerrr!

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, op de hoogte gehouden via mail en een leuk kaartje erbij als bedankje met handgeschreven naam.

Snelle levering naast fantastische producten!

Snelle levering en heerlijke noten en zaden! /Pitten!

Voor de 2e x een bestelling geplaatst. Ik ben geel tevreden!

Very satisfied

I am very pleased with the speed of the delivery, the price and especially the quality is great

Snelle levering, goede kwaliteit en redelijk geprijsd

Sustainable and delicious

The nuts are great! I love the fact that you have order in a sustainable packing! Forever Nutamo!

Vlot met duurzame opties

Bestellen ging gemakkelijk. Keuze voor duurzame verpakking mogelijk. Producten in goede staat. Snelle verzending.

Prima levering

Nette prijzen en snelle levering

uitstekend

Mijn ervaring is bestellen en snelle ontvangst in prima staat.

Perfectie in bestelling en levering op tijd.Het voornaamste is de inhoud van de nutamo-zakken.

Uit het ruime assortiment koos ik 500 gram originele laurier drop in ronde plakjes. Het is genieten puur sang als je een laurier dropje weg laat smelten op je tong. Meestal na de maaltijd. Buiten de gezonde werking van het laurier een ultieme smaakervaring waar je met mate van moet genieten. Ik ben blij dat ik deze pure vorm van laurier drop via internet bij Nutamo heb gevonden. Wellicht bestel ik een volgende keer 1000 gram dat drukt de verzendkosten over het geheel. Geen drop die je achter elkaar moet eten maar drop waar je van genieten moet met mate. Ik had het lang gemist. Vaak kocht ik in dropzaken imitaties die het niet haalden bij het origineel. Ik ben blij met mijn aankoop

Goede producten, zorgvuldige snelle levering.

Duidelijke no-nonsens website. uitermate makkelijk mee te werken. Goede, snelle afwikkeling van alles, Gewoon: TOP,

Gemakkelijk, snel en tegen een goede prijs

Groot assortiment. Vlotte bezorging in een passende doos ( niet teveel verpakkingsmateriaal). Fijn dat je kon kiezen voor een milieubewuste verpakking, daar betaal ik graag wat meer voor.

Snelle levering uitmuntende kwaliteit!

Heel goede prijs/kwaliteitverhouding; blij jullie gevonden te hebben!

Echt genieten en snelle levering

Makkelijk bestellen Snelle levering en goeie kwaliteit

Verzorgt

Ruime keuze, snelle levering

De keuze is zeer uitgebreid, er wordt snel geleverd en het is verpakt in handige hersluitbare zakjes

Lekkere verse noten

Noten waren snel geleverd. En nog steeds zeer tevreden.

Goed en snel

Vriendelijke en snelle levering.produckt is zeer goed

Everything good

Everything was good, fast delivery

Prima noten, service, levering en prijs

Tevreden maar ....

Bestelde producten zijn van goede kwaliteit. Verpakking was goed verzorgd. De levering duurde veel te lang en verliep chaotisch. Maar uiteindelijk eindgoed algoed.

Goed.

Kwaliteit producten, goede communicatie, snel levering.

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!