Vlotte levering.
Beste Gerrit, Bedankt voor je beoordeling en mocht je verbeteringen hebben, dan horen wij het graag. Hopelijk tot snel op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Een goede kwaliteit,snelle bezorging
Beste, Bedankt voor je beoordeling en leuk om te lezen dat de kwaliteit en de bezorging worden gewaardeerd. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Beste, Bedankt voor je beoordeling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Als je standaard bij een supermarkt je noten (mix) haalt en een keer Nutamo besteld... Dan wil je niet meer terug. Gewoon smaakvol en alles wordt keurig geleverd door Alexandra. Oftewel dit verdient een aanbeveling.
Beste Maeike, Bedankt voor deze mooie beoordeling en leuk om te lezen onze notenmix in de smaak valt. Graag tot snel op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Eerste bestelling meteen 14,5 kilo noten, zaden en pitten. Goedkoper nog nergens gevonden en daarbij nog zeer kwalitatieve producten! Ik bestel zeker terug hier en heb ook al veel mensen Nutamo aangeraden, ze zijn allemaal verbaasd over de prijzen. Ook zeer goede communicatie via mail en instagram! Bedankt Nutamo voor alles!
Beste Angelique, Wij worden heel blij van jouw mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat je de kwaliteit van de producten in combinatie met de prijs waardeert. Ook fijn dat je de communicatie via e-mail en social media als prettig ervaart. Wij hopen je dan ook snel weer op onze webshop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
ik ben zeer tevreden met de producten die Nutamo heeft en fijn dat ik het bestelde zo snel in huis had. Dit was mijn eerste bestelling, maar er zullen er ongetwijfeld meerdere volgen. Dank
Beste Yvonne, Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze beoordeling! Wij vinden het leuk om te lezen dat de producten en de levering worden gewaardeerd. Hopelijk tot snel op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Snelle bezorging..
Beste, Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling en fijn om te lezen dat de snelle bezorging wordt gewaardeerd! Wij ontvangen graag iets meer informatie over de opmerking meer soorten snoep? Heb je een mix besteld die niet aan de verwachtingen voldoet? Alvast bedankt voor de reactie en graag tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Was happy with the swift delivery of the order. My only suggestion is that the ingredients are listed in the beginning of the page rather than the end. (for e.g., I wanted to order raisins that were preservative free and it was not mentioned in the initial text but only at the bottom). Also, it would be nice to have a roasted pistachio option without being fried in sunflower oil, if possible. (Somehow felt that taste of oil killed the taste and health-factor of an unadulterated pistachio!) Will order again from Nutamo :)
Hello, Thank you so much for taking the time to write a review! We are glad to hear that you like our recyclable packaging and the quick delivery. Regarding your feedback about finding information of ingredients and the option for roasted pistachios, we will forward this to the right department. We hope to welcome you again soon on our webshop! Kind regards, Chris from Nutamo
Alles wat ik tot nu toe gekocht heb was kwalitatief uitstekend en prima orijzen
Beste Inge, Bedankt voor je beoordeling! Wij vinden het leuk om te lezen dat de kwaliteit van de producten en de prijzen worden gewaardeerd. Graag tot snel op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Goed verpakt, heerlijke noten en gedroogd fruit. Zeker de moeite waard om vaker te bestellen.
Beste, Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling! Wij vinden het leuk om te lezen dat de noten en het gedroogd fruit in de smaak vallen. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
De artikelen zijn keurig verpakt en snel geleverd. Ik ga zeker nog weer een bestelling doen
Beste Agnes, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en de service waardeert! Wij hopen je binnenkort weer op onze webshop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Vloten correct geleverd
Beste Stella, Bedankt voor je beoordeling en fijn om te lezen dat je tevreden bent over de vlotte en correcte levering! Graag tot snel op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
WEGGEGOOID GELD en ook nog een hoop gedoe en probleem opgezadeld gekregen. Het is niet geleverd. Schijnt door post nl te komen, ze zeggen het afgeleverd te hebben, op een onleesbaar adres. Wat wel gek is, want het was helemaal niet gepland dat het geleverd zou worden. Want dat lukte maar niet. Gisteren kreeg ik een appje dat het pakket nog niet aangekomen was bij post nl. Terwijl het er volgens Nutamo al enkele dagen geleden daar afgeleverd was. Eindeloos gebel en geapp. met Post nl en Nutamo.
Beste, Goed dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Wij vinden het jammer om te lezen dat de levering door een externe partij de doorslag heeft gegeven om een onvoldoende te geven. Uit recent contact hebben wij begrepen dat het pakket in portiek is afgeleverd. Wij betreuren bovenstaande situatie en komen nog graag met je in contact. Via telefoon en e-mail zijn wij goed te bereiken. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Prima kwaliteit, nette prijzen en snel bezorgd, top!
Beste Angeline, Bedankt voor je beoordeling en leuk om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit, prijs en bezorging! Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Snel levering
Beste Victor, Bedankt voor je beoordeling en graag tot snel op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Bestelling op zich supersnel verzonden. Late levering lag aan Post.nl. Keurig verpakt. Netjes geholpen door de klantenservice. Kortom, een aanrader!
Beste Bernardine, Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij streven er naar om bestellingen binnen 48 uur te versturen, vaak lukt dit al veel sneller. Voor de uiteindelijke bezorging zijn wij inderdaad afhankelijk van PostNL. Helaas ervaren zij door COVID-19 en de feestdagen soms wat vertraging. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Goede prijzen, fijne website met veel keuze. Ook goede service na aankoop en snelle reactie op vraag of opmerking. Ik blijf hier hoor!
Beste Sandra, Bedankt voor het schrijven van deze leuke beoordeling! Hopelijk kunnen wij jou snel weer op onze webshop verwelkomen. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Alles was netjes en zorgvuldig verpakt en verzonden
Beste Karin, Bedankt voor je beoordeling en leuk om te lezen dat je tevreden bent over de bestelling! Graag tot snel op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Super levering perfect
Beste Paul, Bedankt voor deze beoordeling, eigenlijk perfect! Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Producten waren op de site snel te vinden. Betaling verliep soepel en de levering was keurig op de afgesproken tijd. De spulletjes waren goed verpakt.
Beste Richard, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je de producten op de website gemakkelijk kunt bestellen en deze vervolgens snel worden geleverd. We hopen je binnenkort weer op onze webshop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Vandaag mijn eerste bestelling mogen ontvangen mooi verpakt .en had een vraagje aan klantenservice zeer snel antwoord en goed opgelost .echt een aanrader ga zeker hier vaker bestellen
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor het schrijven van een beoordeling én het plaatsen van een eerste bestelling. Ook fijn om te lezen dat je het contact met de klantenservice waardeert. Graag tot snel op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Ruime keuze
Beste Martijn, Bedankt voor je beoordeling en graag tot snel op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Ik heb net twee bestellingen ontvangen van muesli, gedroogde vruchten en zaden/superfood mixes. Alles bevalt zeer goed dus ik ga zeker weer bestellen.
Beste Eamonn, Bedankt voor je beoordeling! Leuk om te lezen dat de twee bestellingen goed in de smaak vallen. Wij hopen je binnenkort weer op onze webshop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
geweldig bedrijf goede producten alles goed verpakt snelle bezorging
Beste Wil, Hartelijk dank voor het schrijven van een beoordeling! Wij vinden het leuk om te lezen dat je de producten, verpakking en bezorging waardeert. Mocht je voor de toekomst nog verbeterpunten hebben, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
1ste keer besteld Was snel geleverd Metjool dadels en inca bessen Voor 8 mei tot 19 mei lekker Op vakantie
Beste Sandra, Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling én het plaatsen van je eerste bestelling! Hopelijk smaken de dadels en incabessen ook tijdens de vakantie? Wij hopen je in elk geval binnenkort weer op onze webshop te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Donkervoortlaan 24
3261 NE Oud-beijerland
Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!