Heel goed aangekomen en verzorgd zijn erg lekker
Beste Anneke, Bedankt voor deze positieve beoordeling! Hopelijk kunnen wij je weer snel op onze webshop verwelkomen. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Mooie amandelmeel, mooi fijn. Heerlijke pistache noten, alleen iets te veel olie en iets te weinig zoutig. Walnoten top.
Beste Alexander, Fijn dat je tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en dat de producten in de smaak vallen. Jouw opmerking met betrekking tot de pistachenoten zijn met onze notenbakkers besproken. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Chocolade is heerlijk en van goede kwaliteit. De levering was supersnel en ben goed op de hoogte gehouden van het proces. Bestel zeker nog eens.
Beste, Bedankt voor je beoordeling en leuk om te horen dat de kwaliteit van de chocolade wordt gewaardeerd. Hopelijk tot snel op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Snel geleverd en de kwaliteit uitstekend.
Beste, Bedankt voor deze mooie beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Goede proactieve nazorg en uitleg
Beste Richard, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij vinden het echter jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de bestelling. De havermout via de webshop is standaard gebroken. Je wenst ongebroken havermout, hiervoor kan je beste havervlokken bestellen. Mocht je vragen hebben, dan horen wij het graag. We zijn via e-mail en telefoon goed bereikbaar. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Originele beoordeling
Ipv 5kg ongebroken havermout, kreeg ik gebroken havermout. Dat is niet op de site duidelijk. Hebben jullie een oplossing?
snelle levering en goede kwaliteit van producten. echt top.
Beste Olaf, Fijn dat je tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Wij vinden het leuk om te horen dat de producten en de snelle levering worden gewaardeerd. Hopelijk bevalt de nieuwe bestelling net zo goed. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Dochter was helemaal verrast toen het pakket ontvangen was. De chiazaden zijn mooi en duurzaam verpakt. Zeer gunstige prijzen.
Beste Ray, Bedankt dat je tijd hebt genomen om deze leuke beoordeling te schrijven! Wij hopen jullie graag weer op onze webshop te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Uw producten hebben een bijzondere smaak, ik wens u een succesvolle mars en verdere ontwikkeling
Beste Youness, Bedankt voor je beoordeling en de succeswensen! Mocht je verbeterpunten hebben, dan ontvangen wij deze graag. Hopelijk tot binnenkort op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
De producten voldoen naar verwachting en dat voor een schappelijke prijs. De levering ging sneller dan verwacht, dus voor herhaling vatbaar.
Beste Peter, Fijn dat je tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Mochten we iets kunnen verbeteren, zodat we tijdens de volgende bestelling voor een tien kunnen gaan, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Melissa van Nutamo
De producten zijn van goede kwaliteit en daarnaast is de service ook super. Na deze eerste bestelling zullen er gegarandeerd meer volgen.
Beste Natasja, Bedankt voor je beoordeling! Ook fijn om te horen dat onze producten en service worden gewaardeerd. Graag tot snel op onze webshop. Met vriendelijke groet, Melissa van Nutamo
Producten smaakten goed, netjes verpakt en zorgvuldig ingepakt voor verzending. Duurde wel meerdere dagen voor ik het in huis had, maar dat komt misschien door de drukte bij bezorgdiensten momenteel?
Beste Jacqueline, Bedankt voor je beoordeling! Voor een tijdige bezorging zijn wij inderdaad afhankelijk van een derde partij. Wij streven er naar om bestellingen binnen 24 uur bij de bezorgdienst af te leveren, vaak lukt dit al veel sneller. Graag tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Melissa van Nutamo
Voor de eerste keer besteld, twee dagen erna al in huis... mooi duurzaam verpakt...
Beste Nancy, Bedankt voor jullie eerste bestelling en beoordeling! Fijn om te horen dat jullie de service en de verpakking kunnen waarderen. Graag tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Super kwaliteitsproducten. Ik bestelde cashewnoten, abrikozen, walnoten, kikkererwten. Alles is erg lekker. Ik raad aan.
Beste Iuliia, Bedankt voor jullie positieve beoordeling! Wij vinden het leuk om te horen dat jullie tevreden zijn met onze producten. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Erg mooi en zorgvuldig verpakt. Op tijd geleverd. En dadels zijn gewoon heerlijk!
Beste, Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijn dat jullie de dadels kunnen waarderen. Graag tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
2 producten bestel via andere leverancier maar maakt me benieuwd naar de site en aanbod... wordt zeker vervolgd
Beste Sylvie, Bedankt voor je beoordeling! Als wij je tijdens de volgende bestelling kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Hopelijk tot snel op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Beste Ciska, Bedankt voor je beoordeling! Als er verbeterpunten zijn, dan vernemen wij deze graag. Hopelijk tot binnenkort weer op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
I recommend Nutamo products, I bought nuts and some other products and they are in high quality. The package arrived very fast, very nice and ecological packaging, and the customer service team were really nice and helped me figure our my account. Great experience!
Dear Michal, Thank you for your great review! We hope you will enjoy our products and do not hesitate to contact us if you have any questions. Our team will be happy to assist you. Kinds regards, Chris from Nutamo
Geweldige producten en service.
Beste, Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijn dat jullie de producten en de service kunnen waarderen. Graag tot ziens op onze webshop. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
3 G’s voor Nutamo. Wat een heerlijke versnaperingen!
Beste Frank, Bedankt voor je beoordeling! Wij kunnen met één G zeggen: GENIET van je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Netjes en in orde en hartstikke lekker!
Beste Jorna, Bedankt voor je nieuwe bestelling en geniet ervan! We horen graag wat er beter kan, zodat we bij de volgende bestelling voor een 10 kunnen gaan. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Wat een service! Vandaag besteld, mailtje er achteraan gestuurd en morgen al in huis.. De noten zijn zo heerlijk! Elke keer weer een feestje als de PostNL voor de deur staat. Zelfs mijn kinderen vragen of de noten weer besteld kunnen worden.
Beste Chantal, Bedankt voor je nieuwe bestelling! We hebben gisteren extra ons best gedaan om de bestelling zo snel mogelijk te versturen. Veel plezier met de verse noten en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Chris van Nutamo
Wij zijn heel blij met jullie assortiment!
Alle keren dat ik besteld heb was de kwaliteit uitstekend, behalve de laatste keer en alleen de walnoten zit een raar smaakje aan
Snel geleverd en goede kwaliteit amandelmeel!
Vlotte service Goede kwaliteit Goede verpakking
Donkervoortlaan 24
3261 NE Oud-beijerland
Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!