Heel goede noten

Heel goed aangekomen en verzorgd zijn erg lekker

Heerlijke en mooie producten

Mooie amandelmeel, mooi fijn. Heerlijke pistache noten, alleen iets te veel olie en iets te weinig zoutig. Walnoten top.

Heerlijke chocolade /snelle levering

Chocolade is heerlijk en van goede kwaliteit. De levering was supersnel en ben goed op de hoogte gehouden van het proces. Bestel zeker nog eens.

Goede kwaliteit..

Snel geleverd en de kwaliteit uitstekend.

Goede proactieve nazorg en uitleg

snelle levering en goede kwaliteit van producten. echt top.

snelle levering en goede kwaliteit van producten. echt top.

Topwebshop.

Dochter was helemaal verrast toen het pakket ontvangen was. De chiazaden zijn mooi en duurzaam verpakt. Zeer gunstige prijzen.

Uw producten hebben een bijzondere smaak, ik wens u een succesvolle mars en verdere ontwikkeling

eerste ervaring beviel gelijk goed.

De producten voldoen naar verwachting en dat voor een schappelijke prijs. De levering ging sneller dan verwacht, dus voor herhaling vatbaar.

Goede service en contact

De producten zijn van goede kwaliteit en daarnaast is de service ook super. Na deze eerste bestelling zullen er gegarandeerd meer volgen.

Lekkere producten, zorgvuldig ingepakt bij de levering.

Producten smaakten goed, netjes verpakt en zorgvuldig ingepakt voor verzending. Duurde wel meerdere dagen voor ik het in huis had, maar dat komt misschien door de drukte bij bezorgdiensten momenteel?

Goede en snelle service

Voor de eerste keer besteld, twee dagen erna al in huis... mooi duurzaam verpakt...

Erg tevreden

Super kwaliteitsproducten. Ik bestelde cashewnoten, abrikozen, walnoten, kikkererwten. Alles is erg lekker. Ik raad aan.

Dadels zijn gewoon heerlijk!

Erg mooi en zorgvuldig verpakt. Op tijd geleverd. En dadels zijn gewoon heerlijk!

Snelle en correcte levering

2 producten bestel via andere leverancier maar maakt me benieuwd naar de site en aanbod... wordt zeker vervolgd

Goed en lekker

Great products, great service, fast shipping!

I recommend Nutamo products, I bought nuts and some other products and they are in high quality. The package arrived very fast, very nice and ecological packaging, and the customer service team were really nice and helped me figure our my account. Great experience!

Prima producten en service.

Geweldige producten en service.

Geweldig, Gezond, en Goed verpakt

3 G’s voor Nutamo. Wat een heerlijke versnaperingen!

top

Netjes en in orde en hartstikke lekker!

Verrukkelijk

Wat een service! Vandaag besteld, mailtje er achteraan gestuurd en morgen al in huis.. De noten zijn zo heerlijk! Elke keer weer een feestje als de PostNL voor de deur staat. Zelfs mijn kinderen vragen of de noten weer besteld kunnen worden.

Goede producten, snelle levering

Wij zijn heel blij met jullie assortiment!

Goede kwaliteit behalve de walnoten

Alle keren dat ik besteld heb was de kwaliteit uitstekend, behalve de laatste keer en alleen de walnoten zit een raar smaakje aan

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit amandelmeel!

Vlotte service Goede kwaliteit Goede verpakking

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!