TOP!

Snelle levering en goederen ontvangen zoals omschreven! Zeker een aanrader

Goed product, scherpe prijzen, snelle levering

Zie de header.

Geweldig, echt een aanrader!

Ik heb vorige week vanalles besteld en ben enorm tevreden! De producten zijn super fijn verpakt en alles is ontzettend lekker. Jullie hebben een nieuwe vaste klant erbij.

goed verpakt en erg lekker

Supersnelle levering, een beetje jammer dat de moerboeien nogal hard en uitgedroogd zijn...

Positief.

Snel en goed!

Snelle en goede levering van gedroogd fruit. Van erg hoge kwaliteit en goed verpakt.

Noten waren vers en Fijn verpakt in papier met sluiting

De levering duurde wat langer dan aangegeven maar ik ben erg tevreden met prijs-kwaliteitverhouding verhouding. Ik had verschillende noten en zaden besteld. Fijn dat het verpakt is in papier met sluiting. De edelgistvlokken waren jammer genoeg wel in plastic verpakt maar verder prima. Ga er zeker nog een keer bestellen!

Perfect !

Werd tot tweemaal toe ( in persoonlijk bericht ) geïnformeerd, dat de bestelling wat later kwam c.q. zou kunnen komen ,wegens overbelasting van Post.nl Toch is het al binnen. Volgende keer dus weer bij dit bedrijf. Top!

Mooi product, goed geïnformeerd over alles

Goede communicatie over de levering, prima!

prima service

uitstekende produkten

Prima kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering. Goed verpakt.

Super rapide et prix imbattables

Site super intéressant, parfait pour acheté de grosses quantités en vrac. Dommage que ce soit fournis dans des sacs en plastiques mais j'imagine qu'il est compliqué de stocker une telle quantité dans autre chose. Je recommande !

Perfecte kwaliteit.

Snelle levering redelijke prijzen en milieu vriendelijke verpakking

Good variety of snacks, foods and baking supplies!

We ordered a variety of sweets and snacks, some breakfast haver and baking supplies from this site. Everything is packaged in a sustainable manner, the quality of the snacks is great and the whole experience is really easy!

Keurig verpakt en snel geleverd

Supersnel en goede site. Gelijk mijn ervaring gedeeld op facebook

Netjes verpakt en snel in huis

Dit was de eerste keer dat we bij nutamo hebben besteld. En alles was naar wens. Netjes verpakt.

Snelle beantwoording van de mails

Correcte en vlotte levering

Van Nutamo amandelmeel heerlijke koekjes gebakken. Prima prijs en kwaliteit. Een aanrader dus.

Snel in huis

Duidelijke website, alle producten die ik nodig had met fijne prijzen en ook nog eens snel bezorgd, super!

Goedkoop en snelle levering

N.v.t

De pompoenpitten zijn niet goed

Dag, Ik heb pompoenpitten besteld en die zijn veel minder goed dan de vorige keer. Ze zijn meerkleurig en smaken oud en anders. Daar ben ik niet tevreden over. Ik vraag me ook af of ik ze wel moet opeten. Zouden jullie daarover contact met mij willen opnemen? Alvast bedankt. Vriendelijke groeten, Titia Wijbenga

Begrijp alleen niet de regel van wel of niet duurzame verpakking. Maar voor de rest top!

Heerlijke producten en fijn verpakt

Echt een verassend pakket, zo leuk en lekker

goede kwaliteit

mijn bestelling goed geleverd en de artikelen waren netjes verpakt Goede kwaliteit

Super snelle service

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!