Prima leverancier

Heldere website, eenvoudig bestellen, snelle levering. Bij de verzending was bij enkele zakken de verpakking opengegaan. Dit werd snel en goed opgelost.

Lekker en goedkoop.

Mijn noten, haver en gedroogd fruit koop ik nu altijd bij Nutamo. Het is lekkerder en goedkoper dan in een supermarkt. Altijd een snelle en juiste levering.

Alles netjes verpakt en mooi op tijd geleverd

Zeker voor andere bestellingen vatbaar

Te goed

Snel levering lekker goedkoper dan gemiddeld ,. Zeer blij . Raad ik iedereen.

Erg goed!

Snelle service, verse nootjes, netjes verpakt

Slecht kwaliteit jammer!

Niet tevreden.

snel en eenvoudig bestellen

Goede prijs kwaliteit verhouding .

Lekkere noga

De noga is bijna net zo lekker als de echte uit Montelimar!

Snel, correct, prima kwaliteit

Telkens ik een bestelling plaats wordt deze snel en correct geleverd. De kwaliteit is steeds perfect.

Snelle service lekkere noten

Het is de eerste keer dat ik hier bestel ik ben zeer tevreden.

Uitermate keurig en smakelijk

Dit was voor mij de eerste keer en er zullen vele keren volgen. Ik heb gedroogd fruit gekocht en de levering was keurig, de verpakking keurig en het fruit is top kwaliteit. Onbewust een uitstekende keuze van winkel.

snel verzonden en heerlijke cranbarry bessen

verse cranberry bessen en goed verpakt, zeker voor herhaling vatbaar.

Goede kwaliteit

De pistachenoten waren nat van binnen, het leek olie , maar was het niet, deze kon je niet eten

Gewoon goed

Snelle levering en goede kwaliteit

Goed, vriendelijk, producten zijn top

in een woord PRIMA in alles...

Fijne producten, snelle service!

prima, goede levering

duidelijke website, goede informatie over verzending en goed verpakt op tijd aangekomen.

Prima geregeld.

Goede kwaliteit, fijn verpakt. Keurig verzorgd

Snelle en nette levering

Makkelijke bestelwijze. De bestelling was er snel en keurig verpakt. Leuk aardig kaartje erbij! Ik ben zeer tevreden

gewoon prima

prima ervaring, misschien 1 punt van verbetering zou zijn dat de track en trace sneller beschikbaar zou zijn en wat intuïtiever op de site, want moest een beetje (moeilijk) zoeken naar de track&trace op de site van nutamo.

Lekker en niet duur

Pure kwaliteit

Super kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden klant

Zeker bestel ik weer

Top kwaliteit en goede service!

Voor het eerst besteld bij Nutamo afgelopen week. Zonnebloempitten, pompoenpitten, chiazaad en cacaonibs. Snel en netjes geleverd, alles super netjes afgewogen. Kwaliteit is top, cacaonibs zijn echt heerlijk! Veel beter dan andere nibs die ik eerder altijd had. Thanks guys!!:)

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!