Na bestelling een correcte, snelle en vlotte levering

Aangenaam

Super kwaliteit en goed verpakt thuis bezorgd.

Fijne site om producten te vinden. De keuze hebben voor duurzaam verpakken. Bijzonder

Snelle bezorging, netjes verpakt, fijn product!

Geweldige snelle service !!

Makkelijk zoeken op de site en snelle en nauwkeurige (tijd) bezorging

Makkelijk zoeken op de site en snelle en nauwkeurige (tijd) bezorging

Geweldig!

Goede en lekkere producten. En een snelle levering!

Snelle bestelling

Makkelijke website, betaling en bezorging. En de abirkozen zijn echt heerlijk..

prima bedrijf, prima producten

Ongebrande nootjes in een mix, ik had de verkeerde besteld. Licht allergische reactie dus. Na een telefoontje kreeg ik per omgaande wel gebrande noten en de instructie voor een volgende bestelling. Wel een dingetje: staat er op de pindarotsjes "houdbaar tot 31 juli".... malle mensen bij Nutamo, die moet je toch direct opeten, wie kan zoiets lekkers nou bewaren. Verder: tot nu toe alleen maar prima producten ontvangen.

Super lekker bananenchips!

Ongelooflijk lekker knapperig bananenchips! Ik heb bij veel bedrijven besteld maar bij Nutamo merk je echt de kwaliteit verschil. Zeker een aanrader! Niet verder zoeken!

Met zorg geleverd

Prima producten, mooi ingepakt, goede kwaliteit en zeer smakelijk

Goede prijzen snel levering

Goede prijzen snel levering

Supersnel en supervers

Goed verpakt en mooie aanbiedingen. Yummie wat een aanbod. Super vruchten!

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Goede service, uitstekende producten!

Walnoten, amandelen, borrelnoten en chips besteld, allen zeer goed en snel geleverd. De keuze om het in milieubewuste verpakkingen te ontvangen is perfect.

geweldig

Ik heb voor het eerst besteld. De levering was heel snel. Alles was mooi verpakt. fijne zakjes. En de producten zijn heerlijk. We hebben verschillende dingen geprobeerd. We zullen zeker vaker bestellen.

gewoon goed

op tijd ontvangen en post NL heeft zich verassend goed gedragen. Mijn pakket is echt afgeleverd.

Altijd goed

Bestelling via Nutamo altijd krijgen best kwaliteit

snelle levering en goede producten

snelle levering en goede producten in goed verzorgde verpakkingen

Fantastische producten!!!

Omdat ik zeer regelmatig iets lekkers bak en amandelspijs nodig had ben ik bij Nutamo terecht gekomen via internet. Toen kwam ik tot de ontdekking dat er veel meer lekkers is zoals vers gebrande noten. De kwaliteit is erg goed en de service ook. Ik woon in een gebied in Friesland waar de winkels ( zeker in deze tijd) niet om de hoek zijn. Ben heel blij met Nutamo en zal er zeker blijven bestellen. Helemaal Top!

Snel geleverd in duurzame verpakkingen.

Snel geleverd en in duurzame verpakkingen. Kwalitateit is goed ik ga zeker nog een keer bestellen.

Mijn ervaring is zeer goed je wordt snel en goed geholpen

Niets dan goed

Goede producten en even goede dienst meer kun jij niet vragen

Super snel

Super fijn dat ik in Bulk kan bestellen, niet alleen is het goedkoper dan kleine zakjes, het is ook super veel handiger als je een product veel gebruikt. De bestelling was snel geregeld, de informatie die ik kreeg na het bestellen was heel goed, en de levering was super snel, en zoals beloofd.

Fijne webwinkel

Producten zijn goed

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!