Wat een snelle levering.

Ga het amandelmeel snel gebruiken. Hebben jullie ook berkensuiker, wat diabetici mogen gebruiken.

adequate afhandeling met goede producten

overzichtelijke website. goede snelle afhandeling van de bestelling. goede producten.

Heerlijk!!!!!!!!!!

Snelle bezorging, goede en heerlijke kwaliteit!

Zeker allergeen-vrij wat bij mij al een dikke plus verdiend. Heerlijk gebrand en niet teveel zout. Levering ook snel. Je krijgt na de eerste bestelling korting maar daarna niet meer, wat heel jammer is. Dit is helaas iets wat meer webwinkels doen. Heel vreemd omdat je nieuwkomers korting geeft maar blijvers niet.....

Makkelijk besteld, duidelijk communicatie per mail, snelle levering. Binnen 2 werkdagen in huis.

Vlot geleverd

Snel geleverd en goed verpakt

Heerlijk vers!

Prachtige vruchten en noten. Vers! Snel geleverd. Een tip: laat niet de klant de duurzame verpakking meebetalen. Kies als bedrijf automatisch voor duurzaamheid!

Super goed product, goeie klantenservice, snel afgehandeld!

De chocolade steentjes zijn PERFECT! Ze smaken heerlijk, hebben een geweldige buitenkant die niet te hard en niet te zacht was. Ze zagen er ook nog eens geweldig uit!

Snel en betrouwbaar

Heerlijk vers!

De noten zijn heerlijk vers, en ondanks de feestdagen zijn ze vrij snel bezorgd!

Zoals altijd GOED

Zoals altijd ..GOED!!

prima verdient een 8

Mooi op tijd ontvangen en keurig verpakt

Prima, mooie zure abrikozen snelle levering

Snelle levering, prima noten

goed product en snel geleverd

Meteen verzonden en erg lekker.

Reeds geruime tijd bestel ik bij Nutamo noten en zaden. Ik ben zeer tevreden over : - de kwaliteit van de spullen - de snelle levertijd - prijs - kwaliteit verhouding

Super snel zelfs voor Kerst en zooooooo lekker !!!

Super snel zelfs voor Kerst en zooooooo lekker !!! Noga gemengd besteld

Very satisfied.

Will surely come back to purchase more in near future Good quality products and taste FRESH!

Goed kwaliteit en snel geleverd!

Goede service en snelle bezorging

In de drukke kersttijd na 2 dagen bezorgd en service is prima.

De beste Pindanootjes, en fudge koffie

Beste nootjes, de Kraaien en raven zijn heel verslaaft aan deze lekkere pinda's

Heerlijke noten en snelle levering

Heerlijke noten, snelle levering. 1 woord: TOP!

gewoon goed!!

altijd netjes verzorgd

Teleurgesteld

Ik had verwacht dat mijn bestelling eerder zou arriveren, en was niet blij verrast met het expiratie datum van de noten. Het is moeilijk om producten in december te bestellen en te leren dat de producten maar een maand blijven vers.

Op tijd geleverd, product van goede qualiteit

$

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!