Supersnelle levering

Goed verzorgd, leuk dat persoonlijke kaartje erbij!!

Prima! Geweldig

Prima. Snel geleverd. Ben er blij mee.

Perfect.

Perfect.

Minder goed!

Ik heb gebeld over de houdbaarheid, 2 maanden over tijd van superfood mix. Is dat een probleem? Ik zou terug gebeld worden. Helaas niet gebeurd1

Cashew nuts niet goed

Everything was nice except cashew nuts was not good quality price is more and product is bad mostly they was broken, small size , not fresh

makkelijk te bestellen en vlot& correct bezorgd.

makkelijk te bestellen en vlot& correct bezorgd.

Altijd snel en goed verzorgt.

Snel geleverd en goed verzorgt.

Prima levering en verse noten in milieuvriendelijke verpakking

De noten zijn van goede kwaliteit. Papieren verpakking is milieuvriendelijk en houdt de noten vers.

Helemaal goed

Snelle levering en keurig ingepakt! Communicatie is goed.

Goed.

Snelle levering. Netjes ingepakt.

Heel goed.

OK

Leuke producten mooie site goede uitleg en een prima snelle service dik tevreden

Snelle goede levering

Alles na wens!

Altijd correcte levering

Vandaag besteld en zeer snel geleverd . Altijd correct wat je bestelde . Gemakkelijk en veilig winkelen

Alles was goed.

Ik kan nog niets te voorstellen want ik bestelde bij jullie alleen een keer.Na par keer daarna komt echte mening .

Heerlijke noten

1kg Haknougat online besteld, in eerste instantie was ik wat huiverig om dit online te bestellen. Maar, de nougat werd snel geleverd en uiterst netjes verpakt. Nog belangrijker, de nougat was heerlijk. De kwaliteit was zeker te proeven! Zeer tevreden klant.

Heel tevreden, goede kwaliteit

Heel tevreden, goede kwaliteit

Het s gewoon goed niets op aan te merken

Goed verpakt

Product ziet er goed uit, Smaakt ook goed

Snel, goedkoop en lekkere nootjes

Goeie prijs voor cashewnoten. De gebrande cashewnoten ook zeer lekker.

Simply the best

Top quality , happy to find you

Overzichtelijke website, makkelijk producten te vinden, oftewel, an easyentry website Prima nazorg

Top kwaliteit

Ga zo door

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!