Altijd correcte levering

Vandaag besteld en zeer snel geleverd . Altijd correct wat je bestelde . Gemakkelijk en veilig winkelen

Alles was goed.

Ik kan nog niets te voorstellen want ik bestelde bij jullie alleen een keer.Na par keer daarna komt echte mening .

Heerlijke noten

1kg Haknougat online besteld, in eerste instantie was ik wat huiverig om dit online te bestellen. Maar, de nougat werd snel geleverd en uiterst netjes verpakt. Nog belangrijker, de nougat was heerlijk. De kwaliteit was zeker te proeven! Zeer tevreden klant.

Heel tevreden, goede kwaliteit

Heel tevreden, goede kwaliteit

Het s gewoon goed niets op aan te merken

Goed verpakt

Product ziet er goed uit, Smaakt ook goed

Snel, goedkoop en lekkere nootjes

Goeie prijs voor cashewnoten. De gebrande cashewnoten ook zeer lekker.

Simply the best

Top quality , happy to find you

Overzichtelijke website, makkelijk producten te vinden, oftewel, an easyentry website Prima nazorg

Top kwaliteit

Ga zo door

Perfect verzorgd

Snelle levering en bezorging eerder dan voorzien. Top

Geweldig.

Uitstekend, snelle bezorging!

fijn produkt

ik heb 25% amandelen meel in mijn Duitse stollen ...daardoor heb ik een heel fijne en aromatische consistents van de deeg. Natuurlijk ook onmisbaar voor mijn vanille kipferl....komt mij niets anders in dan dit fijne bio amandelen meel. Het prijs /kwaliteit verhouding zeer aansprekend

Top levering

Goede kwaliteit

erg positief

snelle levering, goede service en goede kwaliteit van de gekochte waren.

Teleurgesteld

Incomplete eerste levering.

Top producten, goede prijs en snelle bezorging!

Top producten, goede prijs en snelle bezorging!

zie onder

gewoon tevreden

Gewoon goed geregeld

erg tevreden

snelle levering ,mooie stevige verpakkingen en een overzichtelijke site. Ik heb nog niet alle produkten gebruikt maar ze lijken me perfect!! Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste!

Wat ziet het er allemaal keurig verzorgd uit!!

Ik ben weer lekker gaan bakken. Het rozijnen/ cranberry brood staat in de oven. Amandelen gemalen en voorbewerkt voor de amandelspijs/ moet nu een weekje in de koelkast” rusten”. Het wordt een veelbelovende maand December met zoveel mooie producten in huis .Dank jullie wel.

Goede kwaliteit en snel

snel, goedkoop, goede kwaliteit

Prima geregeld

Snel en goed geleverd. Prima!!!

Helemaal top!

Fijn dat de mix voor tulband in jullie assortiment zit. Voor ons een Kerstklassieker! Heel hartelijk dank. Fijne maand, Petra Salomons.

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!