Alles ok

Bestelling prima in orde en de dag na bestelling geleverd. Top!

Top ervaring

Goede service.

ik geniet er nog steeds van

Volgens afspraak bezorgd, in stevige verpakking. Prachtige bonbons en erg lekker.

snelle levering goed verpakt.

zeer tevreden,

Fantastisch, snelle service, heerlijk verse producten.

Snelle service, producten zijn heerlijk vets en veel lekkerder dan uit de supermarkt.

Snelle levering. Mooie kwaliteit

Zadenmix voor mijn ontbijt. Suoersnel in huis en miliuevriendelijk verpakt. Top

Vlug en verrukkelijk

De levering was heel snel,zorgvuldig verpakt,nog nooit zulke heerlijke gedroogde abrikozen gegeten

Snel bezorging, goede prijs

Snel bezorging, goede prijs

Met dank

De ontvangen producten waren van goede kwaliteit, bijzonder bekoorlijk verpakt!

Mega kwaliteit!!

Geweldige leverancier van heerlijke mega verse producten met een zeer groot aanbod. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding zeer goed!! Snelle levering in nette hersluitbare verpakkingen. Erg leuk vond ik het kaartje met een fotootje van de medewerker die mijn bestelling verzorgd heeft. In mijn geval was dat Jesse, dus bij deze Jesse..heel erg bedankt!!

Alles in een notendop geregeld

Ik bestel al jaren voor mijn traditionele kerstsnoeperijen de noten bij Nutamo en ben dan verzekerd van een snelle en correcte levering van prima noten.

Zoals omschreven

Lekker en top prijs

Goed!

Alles was netjes ingepakt en geleverd en de kwaliteit was zoals verwacht. Heel goed!

Heerlijk en goeie prijs-kwaliteit

De allerbeste rozijnen!

lekkere noten

Netjes verpakte kwaliteitsproducten. Zeker voor herhaling vatbaar. Voorlopig heb ik een kast vol heerlijke rauwe noten!

Zoals ik gewend ben naast een prima service fijne producten.

Top gewoon !!!

Mooie producten, ik ben fan !!!

Fijne firma .snel netjes mooie producten

Balan

Very nice quality and service and happy to purchase again from you

Goed geregeld.

Prima prijs kwaliteit

Goede producten en een snelle bezorging.

Goede producten en een snelle bezorging.

goede producten. netjes verpakt.

Prima producten, netjes verpakt , uitgebreid assortiment en een prima prijs/kwaliteit verhouding.

De afspraak is nagekomen

Het contact is eenvoudig en de bestelling wordt volgens opgave binnen de gestelde tijd vlotooid.

Alles precies volgens verwachting. Prima kwaliteit, mooi verpakt en op tijd geleverd .

Kan niet beter

Snel en accuraat

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!