ik ben heel tevreden

zowel over de vlotte levering als over de kwaliteit van de producten

Superservice

Duidelijke website, helder bestelproces,

Smaakt oud.

Ik had de chocolade steentjes besteld en die hebben een hele rare muffe nasmaak. Daarbij pinda rotjes en de bonbon besteld. Opzich lekker. Maar vondt het niet waard van het geld. Erg jammer. Geen aanrader helaas.

Great

Wonderful service, wonderful quality!

Product zoals omschreven en netjes verpakt op tijd geleverd!

perfect.

5 sterren geven zegt genoeg

Accuraat!

Keuzeis duidelijk te maken Afwerking t.m.afrekening loopt soepel Primaverzonden.

Really good quality products, love the choice. But so much plastic for the delivery! Please think of a more eco-friendly options. Thank you!

Snel en goed

Alles vlot en netjes ontvangen. Perfect.

Best tevreden.

Ik vraag,en jullie draaien. Altijd op tijd en zeer goede producten.

Uitstekende service

De bakproducten die ik besteld heb waren binnen no time in huis.

I

Het pakket is zonder poespas en volgens plan en verwachting opgeleverd; milieu vriendelijk en met geldigheidsdatum op alle producten duidelijk is vermeld.

perfecte klanten service

Bestelling kwam op tijd. Produkten ook van perfecte kwaliteit (kun je direct merken aan de heerlijke notenmelange). Helaas was 1 zak gescheurd en de inhoud lag los in de doos. Een email en ik kreeg direct een nieuwe. Top! Ga zeker weer bestellen.

lekker, goed en zoals aangegeven

lekker, goed en zoals aangegeven

Super kwaliteit en ontzettend milieuvriendelijk verpakt!

Alle producten die ik bestelde zijn heerlijk! En de verpakking ( kun je voor kiezen) is ook nog eens biologisch afbreekbaar. Een bedrijf naar mijn hart! Ik blijf!!

Heerlijke verse noot producten

Goede smaak, lekker vers, makkelijke verpakking, die ook weer makkelijk sluit. Snelle levering keurig verpakt.

snel geleverd en goede prijs voor een lekker produkt

Goede keuze en snel geleverd en leuk dat je ook voor een wat vriendelijkere verpakking kunt kiezen. Eigenlijk zou er geen keuze moeten zijn. Wat een nadeel was waren de nietjes. Bij het openen schoot een nietje in de zak met chia zaadjes en bij de walnoten ook. Nu is dit bij walnoten niet zo een probleem maar bij de chia zaadjes kon ik de zak omkeren in een schaal om het nietje weer terug te vinden. Dat was jammer. Misschien daar wat vriendelijkers voor. Verder blij met mijn aankoop en gelijk een lekker stukje gedroogde papaya gegeten.

Goede producten, praktische verpakkingen

Goede service en produkten.

Goede levering, goede spullen.

Came very quickly and the mix was of a very high quality. Real value for money

uigebreid assortiment, makkelijke website.

Uitstekende producten met persoonlijke noot

Prima producten, vlot geleverd , netjes verpakt. Wat erg leuk is, is de persoonlijke noot (pun intended) in de vorm van een kaartje met smakelijke groet en foto van degene die je bestelling heeft gecontroleerd :)

correcte levering en uitstekende kwaliteit

zeker voor herhaling vatbaar, de levering was keurig verzorgd en de kwaliteit van de abrikozen (ongezwaveld) waren van uitstekende kwaliteit

Perfect!

Snelle levering en heerlijke noten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Quick delivery, high quality product

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!