Goede producten, snelle levering

Goede producten tegen een mooie prijs. En snelle levering. Keurig verpakt

Great healthy products always on time!

Very recommended, great products and excellent service!

Kan niet beter.

Van bestellen tot ontvangst alles prima geregeld. En topprodukten.

Alles naar wens.

mijn ervaring super snel levering

ik aanbevelen aan iedereen

alle goed verpakt en snel bezorgd

dit was mijn eerste bestelling bij Nutamo, alles was goed verpakt en bezorging zeer snel. Producten zijn zoals beschreven op hun website en erg lekker. ben zeer tevreden.

Correct en mooi product

Netjes en mooie producten, zeker voor herhaling vatbaar

doe ik vaker

goede service, snelle levering en heerlijke produkten... een prima adres

Snel, correct en proper !

Duidelijke informatieve website, dik tevreden van de producten, afhandeling, verpakking en levering.

Vlotte levering. Prima kwaliteit

Ruime keus, goede service.

Snel,accuraat en prima geleverd

Had op internet gezien dat ze echte 100% boekweitnoedels hebben. Dus besteld en ze werden heel snel geleverd.

Goede kwaliteit

Bedankt voor uw producten en snelle levering!

Heerlijke producten en geweldige service.

Bestel of koop nergens anders meer, zoveel keuze, zoveel kwaliteit heb ik nog nergens gevonden.

Snelle levering, goede producten.

Goede kwaliteit producten, snelle levering

Hele positieve ervaring. Goede leverancier prima producten, kortom ik ben een zeer tevreden klant!

Alles dik in orde!!!!

vlotte service, superlekkere produkten

Snelle levering. Verzorgd. Lekkere noten.

Snelle levering. Fijn dat je gehakte noten kan bestellen voor verwerking in granola.

Superlekker en snelle levering, top!

Echt goede kwaliteit aan een goede prijs. Ik bestel voortaan bij Nutamo.

Goede kwaliteit correcte verpakking en bezorging

Prima service en producten

Bestelde artikelen goed verpakt.

goed maar noten te zout

ik vond de gerookte amandelen iets te zout.Misschien moet ik een mix maken met andere zoutloze noten

Goeie spullen

Heerlijke verse spullen goed verpakt

Eindelijk goede gedroogde mango gevonden!

Ik heb in verschillende zaken en op markten goede gedroogde mango gezocht in Nederland, maar overal was het veel te ver gedroogd, waardoor het harde smakeloze stukjes werden, maar bij Nutamo eindelijk kunnen slagen. De mango is heerlijk!!!

snelle levering van goed product (pompoenpitten)

Ik bestelde pompoenpitten in kiloverpakking. De pitten zijn verpakt in stevige hersluitbare (!) papieren zakken. Het hersluiten gaat d.m.v een slim systeem en gaat heel makkelijk.

prima kwaliteit

Het is de eerste maal dat ik bij jullie heb besteld en was wel positief verrast van de kwaliteit en de prijs. Ik denk dat er nog bestellingen zullen volgen.

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!