Superlekker en snelle levering, top!

Echt goede kwaliteit aan een goede prijs. Ik bestel voortaan bij Nutamo.

Goede kwaliteit correcte verpakking en bezorging

Prima service en producten

Bestelde artikelen goed verpakt.

goed maar noten te zout

ik vond de gerookte amandelen iets te zout.Misschien moet ik een mix maken met andere zoutloze noten

Goeie spullen

Heerlijke verse spullen goed verpakt

Eindelijk goede gedroogde mango gevonden!

Ik heb in verschillende zaken en op markten goede gedroogde mango gezocht in Nederland, maar overal was het veel te ver gedroogd, waardoor het harde smakeloze stukjes werden, maar bij Nutamo eindelijk kunnen slagen. De mango is heerlijk!!!

snelle levering van goed product (pompoenpitten)

Ik bestelde pompoenpitten in kiloverpakking. De pitten zijn verpakt in stevige hersluitbare (!) papieren zakken. Het hersluiten gaat d.m.v een slim systeem en gaat heel makkelijk.

prima kwaliteit

Het is de eerste maal dat ik bij jullie heb besteld en was wel positief verrast van de kwaliteit en de prijs. Ik denk dat er nog bestellingen zullen volgen.

Goede ervaring

Prima kwaliteit.

Dit fruit is voornamelijk voor mijn papagaai ook snoep ik zelfs wel een van, goede kwaliteit.Namens mijn papagaai Charlie bedankt voor altijd snelle levering.

Bestel zeker nog eens bij jullie!

Was 1e ervaring, en ben inmiddels een heel tevreden klant! Snelle levering, keurig verpakt, en wat voor mij erg belangrijk is.....alles vers net als op de site beloofd word.

Snelle service, goede producten

Blij met de snelle levering. De producten zaten goed verpakt en prima kwaliteit van o.a. amandelmeel, hazelnoten en kokosblokjes. Ik ga zeker vaker bestellen!

Zeer snelle levering

Vlot en netjes en het smaakt prima

Prima noten zonder zout

Snelle levering. Kwaliteit is prima.

Gewoon goed

Shop bijna alleen nog maar online. Dit was de 1ste keer bij Nutamo. Goede prijs, keurige en snelle levering en - niet onbelangrijk - erg tevreden over de kwaliteit van de producten (voorzover ik dat dan kan beoordelen). Dit was dus niet mijn laatste bestelling.

Gewoon: wat je verwacht. Prima!

Snel en netjes verpakt geleverd.

Hoef nooit lang te wachten.

Fantastische service en klantvriendelijkheid!

Heerlijke producten en uitstekende klantvriendelijkheid!

Goed product

Zeer blij mee, maakt mijn overnight oats lekker stevig en heeft een goede smaak Super goedkoop

Overzichtelijke site en snelle levering

Het aanbod op de website is groot en mooi. Ook de levering is heel vlot en de volgende dag binnen. De verpakkingen zijn duurzaam en ook een lief kaartje van Daan erbij. Ga zo door!

Snelle levering en uitstekende producten

Voor het eerst een keuze gemaakt uit het ruime aanbod. Alles werd snel geleverd. Is goed bevallen en ga ik zeker vaker doen.

super

de nootjes waren niet zo vers vond ik .vorige keer beter maar zeker niet slecht groetjes geert

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!