alles okay

mijn anuleting ging gladjes

goed levering.alles wat ik wilde .ook geleverd gekregen

een prima bedrijf, dat zeer snel levert

op een ding na hebben ze alles wat ik op dar gebied kopen wil, maar over wat ze wel hebben ben ik zeer tevreden, en ook over de service

Kan niet beter

Gezond leven

Zeer goede gezonde producten!

Uitstekens

Prima producten. Goede service.

Goede kwaliteit, snelle levering, goed verpakt

heel goed , ik raad het vrienden ook aan

ik heb in Canada meaple syrup gehad , en wilde dat in Nederland ook graag hebben , maar het was nergens te koop , totdat ik het bij toeval vond op internet bij Nutamo sinds dien zal ik het daar blijven kopen , want als ik dat bestel heb ik het ook vrij snel al in huis .

smaak volgens verwachting en snelle levering!

Goede kwaliteit qua smaak en uiterlijk en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede produkten.

Goede produkten, supersnelle levering. Gewoon top dus!

Tevrden

Bedankt voor de snelle service. Pistachenootjes waren ouderwets lekker. Die waren als eerste op. Party goed geslaagd. Volgende keer weer hoor.

Zoals gebruikelijk: volgens afspraak.

TOP!!!

Noten waren ontzettend lekker, vers!!!!!!! TOP!!!!

Goede keuze

Mijn eerste keer bij Nutamo is goed bevallen product bijzonder goed bevallen, netjes verpakt en het smaakt ook prima.

Zeer tevreden met mijn bestelling en de afhandeling daarvan bij Nutamo. Alles netjes verpakt in mooie zakken in een passend doosje. Daarnaast snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Goed levering en artikelen

Zie boven

Helemaal volgens belofte netjes verpakt en bezorgd

Helemaal volgens belofte netjes verpakt en bezorgd

Zeer goed product.

Snelle en goede levering, van een zeer goed product.

Makkelijk te bestellen en heerlijke noten!

Dik in orde.

Er wordt een goed product geleverd,wat niet te duur is,en snel in huis is.

Hoge kwaliteit producten, duurzame verpakking twijfelachtig

Het logo van Nutamo 'gebrand op kwaliteit' liegt er niet om: de producten zijn alle één voor één top. Er werd snel geleverd (ook in coronatijd in België). De website gaf aan dat er contact diende genomen te worden om levering in België te doen plaatsvinden, maar dat was helemaal niet nodig: de bestelling werd automatisch verwerkt. Eén minpuntje is de duurzame verpakking. Het is lovenswaardig dat de verpakking gemaakt werd van papier van landbouwafval en plastic op cel***osebasis, maar de verpakking toont het kiem-logo 'composteerbaar'. Volgens diverse officiële bronnen wil dit zeggen dat de verpakking weliswaar uit biologisch materiaal gemaakt is, maar niet dat het bij het GFT mag (wat echter wel zo op de verpakking staat). Het kiem-logo betekent dat de verpakking via industriële compostering moet gebeuren waarbij een stabiele temperatuur over meerdere dagen gegarandeerd moet worden. Deze verpakkingen moeten dus nog steeds bij het restafval. https://groensel.be/schoon/bioplastic-laat-je-niet-inpakken/ https://www.ovam.be/sites/default/files/atoms/files/Folder%20Hoe%20kunnen%20we%20bioplastics%20composteren.pdf https://www.milieucentraal.nl/minder-afval/welk-afval-waar/bioplastic/

Ti amo Nutamo!

Door een fout van PostNL werd ons pakket niet op ons adres maar in een afhaalpunt 8 km verderop geleverd. Gemeld aan Matthijs en prompt vriendelijk antwoord gekregen. Pakket opgehaald en nu maar genieten van al het lekkers. Dadels, noten... En later sesampasta voor home made tahini. Couscouskruiden. Ti amo Nutamo!

Snelle levering, duidelijke website

Prima producten

Goede producten, snel geleverd. Top!

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!