Snelle levering en mooie producten.

Ik had diverse producten besteld en was de volgende dag al binnen. Mooie duurzame verpakkingen waar je € 0,19 per stuk voor betaald. Dit kan je zelf kiezen en is super. Mooie overzichtelijke site.

Altijd top!

Goeie prijskwaliteit, heel lekker, goeie levering!

Goeie prijskwaliteit, heel lekker, goeie levering!

weinig smaak. waarschijnlijk voor het natuurlijke effect

op de nootjes zat zeer weinig zout. en muesli, bevatte veel minder fruit dan op de foto.

top leverancier

snel geleverd, eerlijke prijs, top kwaliteit.

Heel tevreden

Vlotte levering. Goeie prijs/kwaliteit.

Afhandeling zoals verwacht!! Dus naar tevredenheid.

Ik had niet anders verwacht!!!

Perfect***** Komt alle afspraken na! Levert kwaliteit!!

Afhandeling van bestelling ondanks corona beperkingen goed en snel afgehandeld. Chapeau!!

Super goed

Nutamo is héél erg goed, ze hebben genoeg keuze. Hebben een zeer goed levering service in 1 dag van Nederland naar België thuis afgeleverd.

Groot assortiment. Heerlijk!

Snelle levering, alles heel netjes verpakt inclusief handgeschreven kaart. GeNOTEN van alle lekkere hapjes

Ik kreeg wat ik had besteld en ben tevreden.

De noten smaakten goed, als verwacht.

Kwaliteit en Service!

Drie keer de noten besteld en nu ook voor mijn familie als cadeautje, dit omdat de kwaliteit zo PERFECT is. De prijs is goed, snel geleverd! zien er morgen naar uit dat onze bestelling komt. Blij dat wij Nutamo ontdekt hebben!!

Lekkere producten, goed verpakt.

Het gedroogde fruit dat ik heb besteld smaakt lekker en zit in een mooie, hersluitbare verpakking.

De duurzame zak is minder praktisch ten opzichte van de reguliere.

Heel tevreden

Producten van goede kwaliteit en snelle levering.

Goed product snel geleverd

Zie titel. Maar niet echt zeer goedkoop. Maar ook niet erg duur.

Wij hebben goede ervaringen

Als er problemen zijn wordt snel en zorgvuldig gereageerd

mijn ervaring via mijn dochter

Gewoon super goed

Heel goed in alle opzichten

Heel goed in alle opzichten

Mijn eerste aankoop bij Nutoma en "Bingo" !

Goede verpakking van zaden / gedroogde vruchten in makkelijk hersluitbare zakken. Snel geleverd. Voor herhaling vatbaar. Bedankt.

geweldige kwaliteit, snelle levering, redelijke prijs.

De noten zijn heerlijk vers , de zuidvruchten vol smaak, andere producten zijn ook echt goed en lekker.... zelfs in Corona tijd hoefde ik niet lang te wachten tot de bestelling gebracht werd. Alles is een beetje duurder dan supermarkt spullen maar de kwaliteit is zoveel beter dat ik nu toch het liefste alles bij Nutamo koop

Heerlijke noten

NUTAMO heeft ons div soorten noten gestuurd. Snelle levering en heerlijke pinda's suikerpinda's en cachew noten. super. Alleen de verpakking mag wat professioneler. De meeprijs voor biologisch afbreekbare zakken is onzin, net zoals de nietjes waarmee ze zijn dicht gemaakt. Hersluitbare zakken is een veel betere keus. Vooral bij de kg zakken. De rest is gewoonweg super. Met vriendelijke groet Jef Gerards Maastricht

Geleverd artikelen snel geleverd

De eerste keer artikelen besteld en de geleverde kwaliteit smaakt naar meer.

Eerste ervaring is prima

Snelle levering, ik heb de hennepzaden besteld en die zijn erg lekker goed product

Betrouwbaar bedrijf

Duidelijke site Kwaliteitsproducten Persoonlijke touch in verpakking Snelle afhandeling en bezorging

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!