Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de gepresenteerde feedback levert Vandebovensteplank consequent hoogwaardige maaltijden voor uiteenlopende events. Klanten prijzen het attente team, soepele coördinatie en vlekkeloze uitvoering. De service valt op door professionaliteit en het vermogen om zich aan te passen aan verschillende groepsgroottes en wensen. De algehele ervaring is betrouwbaar en positief gewaardeerd door organisatoren en gasten.
Voor onze events in Amsterdam én Antwerpen werkten we samen met Van de Bovenste Plank. De catering was onwijs goed, maar nog belangrijker: de samenwerking. Super flexibel, meedenkend en ze begrijpen gastvrijheid als geen ander. Een absolute aanrader.
28 June 2026
Anne
Den Haag
Onze wens werd gelijk goed omgezet in een passend en mooi voorstel. De communicatielijnen zijn kort en snel. Er wordt flexibel en creatief meegedacht. De service is goed en er wordt meegedacht en meebewogen. En niet geheel onbelangrijk, de happen vielen zeer in de smaak. Aanrader!
24 June 2026
Lieke
Amsterdam
de rondvaart boot was te laat, maar de cateraar heeft de hapjes zolang koud gehouden in zijn bus! Dank voor de fijne service
24 June 2026
Bart
Amsterdam
De samenwerking met Vandebovensteplank tijdens ons event was werkelijk van de bovenste plank. Voor 70 gasten verzorgden zij een perfect uitgebalanceerde smaak- en kijkervaring. De verfijnde hapjes werden gesmaakt en achter de schermen verliep alles soepel. Hun warme, professionele service maakte dat alles klopte zodat ook wij konden genieten. Een partner die kwaliteit levert tot in het kleinste detail en elk event naar een hoger niveau tilt.
21 June 2026
Marlène
Amsterdam
Alles was in de puntjes geregeld met Vandebovensteplank. Van de hulp ervoor met het kiezen van de hapjes en last minute veranderingen in het aantal gasten. Niks was onmogelijk. Tijdens de avond hebben wij tips en hulp gehad met het inrichten van de bar en ontvangst tafel om het nog gezelliger te maken. Hapjes waren echt heerlijk en service was uitmuntend. Voor ons volgende event zou ik zeker Vandebovensteplank benaderen.
15 June 2026
Sharon
AMSTERDAM
Wij zijn ontzettend tevreden over Van de Bovenste Plank. Het contact is prettig en duidelijk, en ze denken echt met je mee. Wat we vooral waarderen is dat ze verder gaan dan alleen het verzorgen van het eten: ze nemen het hele event uit handen en regelen alles zorgvuldig en professioneel. Alles klopt, van voorbereiding tot uitvoering. Het eten is voortreffelijk en de service is vriendelijk en gastvrij. Je merkt aan alles dat er aandacht en zorg in zit. Kortom: een partij waarop je kunt vertrouwen als je het goed geregeld wilt hebben.
2 June 2026
Wieke
Leek & Amsterdam
Vandebovensteplank heeft een 3-gangen-lunch op een schip voor ons verzorgd. Het eten was van zeer hoog niveau en de samenwerking met Jorik was helemaal top! Echte aanrader!
29 May 2026
Mark
Amsterdam
Het contact met Jorik Boerstal verliep erg goed. Zeer behulpzaam en denkt vooral mee. Vandebovensteplank is naar ons idee een uitstekende cateraar voor met name hele grote groepen. Voor kleinere groepen zijn ze ook zeker geschikt, maar is zorgvuldig overleg wel noodzakelijk. Alles is bespreekbaar en men denkt goed mee met de wensen en verwachtingen.
8 April 2026
Carolien
AMSTERDAM
Goed eten en drinken, met heerlijke limonade! En vriendelijk en toch efficient personeel. Een aanrader!
21 January 2026
Erna
Amsterdam
Tweede jaar dat we met Vandebovensteplank hebben samengewerkt voor ons Kerstfeest. Eten is lekker en van goede kwaliteit, niemand komt iets tekort, medewerkers zijn ontzettend aardig en voegen echt iets toe aan de sfeer. Bedankt hiervoor!
19 December 2025
Emma
Amsterdam
Er werd goed naar mijn wensen gekeken en meegedacht. De hapjes waren echt super lekker en canapés zagen eruit als een kunstwerk. Hele fijne service en vriendelijk personeel.
18 December 2025
Tom
Gouda
Totaal ontzorgd, goed meegedacht en uitmuntend geleverd.
17 December 2025
Sophie
Amsterdam
Voor onze bijeenkomst hebben we een lunch besteld en die werd keurig op tijd bezorgd. Alles was vers en smaakvol. Vooraf dacht Vandebovensteplank goed mee welke lunchgerechten het best bij onze bijeenkomkst zou passen. Het hele team was erg tevreden — absoluut een aanrader!”
25 November 2025
Roxana
Amsterdam
Vanaf het allereerste contact voelde het goed. Vandebovensteplank dacht met ons mee, stelde de juiste vragen en wist onze wensen perfect te vertalen naar een event dat tot in de kleinste details klopte. Wat direct opviel was de combinatie van professionaliteit en oprechte warmte: alles werd geregeld, maar altijd met een persoonlijke touch. De gerechten waren niet alleen een lust voor het oog, maar ook culinair van topniveau – verfijnd, verrassend en stijlvol gepresenteerd. Het personeel straalde gastvrijheid uit en zorgde ervoor dat onze gasten zich écht welkom voelden. De sfeer, de aankleding, de timing… alles liep moeiteloos in elkaar over. Wat ik erg waardeerde, is dat ik het los kon laten. Eén aanspreekpunt, duidelijke communicatie en het vertrouwen dat alles in goede handen was. En dat bleek ook: ik kreeg na afloop alleen maar lovende reacties.
4 November 2025
Claudia
Amsterdam
Wij hadden een order geplaatst voor onze event in de boutique laatst. Super netjes op tijd geleverd, duidelijke uitleg en het was fantastisch. Iedereen heeft van genoten. Nogmaals dank je wel voor jullie mooie samenwerking, goede overleg omtrent offertes. En service perfect. Zeker een aanrader voor bedrijven, evenementen en of grote feesten. Wij zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten. Bedankt team Vandebovensteplank!
29 July 2025
Vicky
Amsterdam
Een prettige kennismaking, een fijne medewerker (Lou!), strak geregeld, precies zoals je het wilt. Voor herhaling vatbaar!
20 June 2025
Marja
Amsterdam
Tijdens een vakbeurs in de RAI voorzag Van de Bovenste Plank onze standbemanning en klanten van smaakvolle broodjes. Een overheerlijke bijdrage aan een drietal succesvolle dagen!
16 June 2025
Martine Huisman
Raalte
Jorik and the team provided excellent service for food and beverage for recent corporate canal boat tours in Amsterdam. They provided everything we needed in a timely fashion and were able to make some late changes to the menu . Would definitely recommend!
10 June 2025
Stephanie
Apis Partners, London
Vandebovensteplank helped us in catering a small event in Haarlem. Not only the person working onsite was extremely friendly and helpful but also the food was delicious! Definitely recommending for the future events around Amsterdam.
16 May 2025
Paula Avellana
Proxify
Service en smaak staan bovenaan
4 May 2025
Jos
Amsterdam
Ik nam vrij kort van tevoren contact op met van de bovenste plank. Er werd snel gereageerd en goed meegedacht. Ook het contact op de dag zelf met de chauffeur was fijn. Ik kreeg veel complimenten over de hapjes. Aanrader!
Mandy
Amsterdam
Het is altijd een plezier om Sjors weer te zien en even bij te kletsen.
Gordon
Amsterdam
Erg kwalitatieve hapjes en presentatie ziet er geweldig uit!
Dannique
Amsterdam
Lunch was heerlijk, stond duidelijk bij de verschillende wraps wat het was en welke vegan waren. erg handig, ook is de communicatie met Vandebovensteplank altijd goed. Bezorger is ook erg vriendelijk.
11 April 2025
Imke
Amsterdam
Super goed geregeld door Jorik! Hoefde alleen te vertellen waar de tenten kwamen en binnen een klein uurtje stond alles gereed voor het evenement!
21 March 2025
Rens
Vlijmen
Mensen samenbrengen en verrassen met bijzondere ervaringen, dat is wat we het liefste doen.
Met goed eten, persoonlijke gastvrijheid en een naadloze organisatie creëren we evenementen die moeiteloos voelen en nog lang worden herinnerd.
Wij regelen het, jij de complimenten.
Prinsengracht 769-A
1017 JZ Amsterdam